CRYSIS 4 GELİYOR

    CRYSIS 4 GELİYOR

    Bu haberimizde Crytek firmasından gelen haberle birlikte CRYSIS sersinin 4. oyununun geleceğine dair onaylanmış bir şekilde duyurulduğunu anlatmaktayız.

    Bunca yılın ardından nihayet oyuncuların ve Türk oyuncuların beğenisi olan CRYSIS serisinin 4. oyunu 9 sene sonra duyuruldu. CRYSIS hayranlarının merakla beklediği bu oyunda hikaye yeniliği ve yeni  bir çağa kucak açacağımızı ön görülmektedir. Crytek bunca yılın ardından CRYSIS serisi hakkında hiç konuşmamıştı. Ancak son bir kaç yıl CRYSIS'in eski oyunları yenilenmeye adım adım devam ettiği ve bu yenilenme sürecinde oyunların günümüzde çalışılabilir ve oyun içi sorun olmadan rahat bir şekilde oynayabileceğimizi bize göstermiş oldu.


    CRYSIS TRILOGY serisi baştan aşağı yenilendi ve Remastered olarak duyuruldu. Yeni oyuncuların beğenisini kazanan bu seri eski oyuncular için bugünlerde CRYSIS 4'ü göreceğimizi düşünmekteydik.


    Bu yolda ilerlerken Crytek firması bugün içerisinde CRYSIS 4'ü  minik bir fragman ile duyurarak sosyal medya hesaplarında paylaştı. Ancak oyuna dair net bir bilgi verilmedi oyunun erken aşamasında olduklarını belirten Crytek firması en kısa zamanda oyunu oyuncularla buluşturmayı hedefliyor. 



    Önceki Haber
    Riot Games, Çok Aşamalı Doğrulamayı Getirdi

    Riot Games, Çok Aşamalı Doğrulamayı Getirdi

    2 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Riot Games'in son güncellemesinde oyuncuların hesaplarını güvene alabileceği bir sistem getirdi. Çok aşamalı doğrulama sayesinde oyuncuların hesaplarına yalnızca iki aşamalı doğrulama sunulurken bir sonraki adımda erişim izni veren bir güvenlik önlemi. Oyuncuların veya başkalarının hesaplarına girmesini engellemek için hesaplarınızın bilgilerini başkalarının eline geçebilecek bir kullanıcı adı ve şifre konusunda daha fazla korumayı amaçlar. Hesaplarınızı saatlerinizi yatırdığınız hatta çok mikta

    Sonraki Haber
    League of Legends Yeni Şampiyon Renata Olabilir mi?

    League of Legends Yeni Şampiyon Renata Olabilir mi?

    2 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Yeni Şampiyon Renata?Yılın başlangıcında League of Legends ve Riot Games bu sene içerisinde Zeri'den sonra karanlık bir desteğin geleceğini duyurmuşlardı. Bu duyuruyla birlikte çok fazla detay verilmemesine rağmen bir çok açıklamayla şampiyonun nasıl görüleceğine dair ön görülmüştü. Eylül 2021 Şampiyon yol haritasında bunun ilk örneğini görmüştük. ''Bu şehri para yönetiyor. Teknoloji, güç, insanlar... Şişkin bir cüzdanın alamayacağı şey yok. İhtiyacınız olanı uzanıp kapmak ve işiniz bittiğinde ç

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim