Microsoft Şirketi Activision Blizzard'ı Satın Aldığını Duyurdu

    Microsoft Şirketi Activision Blizzard'ı Satın Aldığını Duyurdu

    Bu haberimizde Microsoft şirketinin geçtiğimiz günlerde teknoloji devlerinden biri olan  Activision Blizzard'ı satın aldığını sizlere anlatacağız.

    Geçtiğimiz günlerde Microsoft şirketi teknoloji devlerinden birisi olan Activision Blizzard'ı satın aldı. Pandemi zamanında servetini arttıran Microsoft şirketinin sahibi Bill Gates oyun piyasasının en büyük satın alma işlemini gerçekleştirmiş olduğunu söylemekte. Önceki rekorunu 5'e yükselten Microsoft şirketi oyun piyasasının yarısından çoğunu ele geçirmiş olduğu gözükmektedir.


    Microsoft şirketi oyun dünyasındaki adımlarını yatırımlayarak düşünüyor. Microsoft Xbox gibi bir çok şirketin popüler oyunlarına imza atan Activision Blizzard'a sahip olurken 68.7 milyar dolar değerinde aldığı gözüküyor. Call of Duty, World of Warcraft, Starcraft ve Diablo gibi bir çok ev sahipliği yapan Blizzard şirketinin önceki rekoru olan Take Two'nun mobil oyun devinin Zynga'yı 12.7 milyar dolara satın aldığı yönündeydi. 


    Microsoft son dönemde oyun piyasasına tekrardan hızlı bir giriş yapmak için hazırlanıyor daha önce olduğu gibi Bethesda'yı da satın almıştı ve durmak gibi bir niyetlerinin olmayacağı bu yönde oyuncuların beğenisine göre ilerlemektedir.


    Önceki Haber
    God of War Bilgisayarlara Nihayet Gelişini Yaptı

    God of War Bilgisayarlara Nihayet Gelişini Yaptı

    2 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Beklenen an geldi. Oyuncular uzun zamandır merakla beklediği God of War oyununun PC'ye çıkışı nihayet gerçekleşti. 2018'de Playstation'a çıktıktan bu yana yunan mitolojisi konseptiyle işlenmiş neredeyse çok sevilen bir oyun haline gelmişti. İlk üçlemenin ardından bu yeni seri karşısında oyuncular gayet memnun kaldılar ancak ilk olarak Playstation'a çıkışını yapmıştı. Ancak PC oyuncuları bu oyunu deneyimlemek için pek ihtiyaçları olduğunu düşünmemişlerdi. Sony son zamanlarda oyunlarını PC odağına

    Sonraki Haber
    Riot Games, Çok Aşamalı Doğrulamayı Getirdi

    Riot Games, Çok Aşamalı Doğrulamayı Getirdi

    2 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Riot Games'in son güncellemesinde oyuncuların hesaplarını güvene alabileceği bir sistem getirdi. Çok aşamalı doğrulama sayesinde oyuncuların hesaplarına yalnızca iki aşamalı doğrulama sunulurken bir sonraki adımda erişim izni veren bir güvenlik önlemi. Oyuncuların veya başkalarının hesaplarına girmesini engellemek için hesaplarınızın bilgilerini başkalarının eline geçebilecek bir kullanıcı adı ve şifre konusunda daha fazla korumayı amaçlar. Hesaplarınızı saatlerinizi yatırdığınız hatta çok mikta

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim