VALORANT Yeni Koleksiyon Protokol 781-A Vitrinde

    VALORANT Yeni Koleksiyon Protokol 781-A Vitrinde

    Riot Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan VALORANT adlı FPS oyununun en güncel kaplama koleksiyonu Protokol 781-A oyuna eklendi.

    Her yamayla birlikte oyuna yeni silah koleksiyonları ekleyen Riot Games, VALORANT 4.0 yama notları ile birlikte Protokol 781-A koleksiyonunu oyuna ekledi. Protokol 781-A koleksiyonu teknolojiyle donatılmış tıpkı League of Legends'ta ki popülerleşmiş kostüm serisi KOD ADI'na benzer şekilde eklentileriyle geliyor. Koleksiyonunuzdaki bir silahı yükselttiğiniz zaman silahın özel seslendirmesine sahip olabilirsiniz.

    VALORANT Yeni Koleksiyon Protokol 781-A Vitrinde


    VALORANT Protokol 781-A koleksiyonu fiyatı kaç VP?

    Yeni kaplama koleksiyonu Protokol 781-A, VALORANT oyun içi mağaza vitrininde 9.900 VP fiyat etiketiyle satışa sunuldu. Yani bu koleksiyona sahip olmak için ödemeniz gereken tutar tam olarak 9.900 VP. Ama merak etmeyin, İtemsatış sayesinde indirimli VALORANT Point satın alarak, daha ucuz şekilde Protokol 781-A koleksiyonuna sahip olabilirsiniz. Hemen aşağıdaki linke tıklayın ve VALORANT VP satın alın.

    itemsatis.com/urunler/valorant-points-vp-satin-al.html




    Protokol 781-A Phantom 2.475 VP karşılığında satın alınabilir.

    Protokol 781-A Spectre 2.475 Valorant puanına satılıyor.

    Protokol 781-A Sherıff 2.475 Valorant RP karşılığında alınabilir.

    Protokol 781-A Bulldog 2.475 Valorant Point karşılığında satılıyor.

    Bireysel İdari Yakın Dövüş Birimi Bıçağı 4.950 Valorant VP karşılığında alınabilir.




    Sizler yeni koleksiyon hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi habere yorum yaparak bizlerle ve diğer kullanıcılarla paylaşabilirsiniz.


    Önceki Haber
    League of Legends Yeni Şampiyon Zeri Tüm Yetenekleri

    League of Legends Yeni Şampiyon Zeri Tüm Yetenekleri

    2 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Yeni Şampiyon ZeriZeri League of Legends'e oldukça sıra dışı bir nişancı olarak alt koridora katılıyor. Zeri'yi oynayabilmek için sürekli hareket halinde olmamız gerekiyor. Pasifinin yüklerini biriktirdikten sonra muazzam hasar çıkarabilen yeni şampiyon Zeri aynı zamanda düz vuruşları yetenek atışı olarak geçmektedir. Q yeteneği düz vuruşlarına dönüşen bu şampiyonun ilerleyen günlerde oyuna gelmesi bekleniliyor.Zeri YetenekleriPasif Yeteneği: Canlı BataryaZeri her kalkan kazandığında hareket hız

    Sonraki Haber
    God of War Bilgisayarlara Nihayet Gelişini Yaptı

    God of War Bilgisayarlara Nihayet Gelişini Yaptı

    2 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Beklenen an geldi. Oyuncular uzun zamandır merakla beklediği God of War oyununun PC'ye çıkışı nihayet gerçekleşti. 2018'de Playstation'a çıktıktan bu yana yunan mitolojisi konseptiyle işlenmiş neredeyse çok sevilen bir oyun haline gelmişti. İlk üçlemenin ardından bu yeni seri karşısında oyuncular gayet memnun kaldılar ancak ilk olarak Playstation'a çıkışını yapmıştı. Ancak PC oyuncuları bu oyunu deneyimlemek için pek ihtiyaçları olduğunu düşünmemişlerdi. Sony son zamanlarda oyunlarını PC odağına

    En son yorumlar
    patara31
    patara31
    31 sj? 31? 31?
    Beğen Cevapla

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim