Valorant'ın Yeni Ajanı Neon Tanıtım Videosu Yayınlandı

    Valorant'ın Yeni Ajanı Neon Tanıtım Videosu Yayınlandı

    Riot Games'in son dönemde en çok ses getiren projesi olan VALORANT'a yeni bir ajan geliyor. İşte yeni ajan Neon tanıtım videosu.

    Riot Games dün akşam saatlerinde yeni Ajan Neon'u bir tanıtım videosuyla birlikte yeteneklerini ilk defa görme fırsatına eriştik ancak yetenekleri tam olarak açıklanmış bulunmamaktadır. Yeni Ajan Neon'u tanıtım videosuna göre bir inceleme yapıldı ve yeteneklerinin ne olacağı tahmin edilebiliyor.


    Neon Tanıtım Videosu


    Tanıtım videosunda görüldüğü üzere Neon sürekli ileri doğru hareket eden ve hızlı koşan bir karakter olarak karşımıza çıkıyor. Bunun yanında Neon'un bir yeteneğinde silahını bırakıp hızlı bir şekilde koşarak düşmanlarından saldırılarından kaçabiliyor. Neon'un bir sonraki yeteneği ise ileri doğru dash atıp kayarak düşmanlarını şaşırtabilir ve hızlı bir şekilde alt edebilir. Bir diğer yeteneği ise Neon bir bölgede koskoca iki yanı kapatan duvarlar oluşturur ve oldukça kolay bir şekilde bölgenin hakimiyetini kurabilir. Neon'un görünen Ultisi ise kullanıldıktan sonra silaha ihtiyaç duymayarak elinden elektrikler çıkarır ve bu elektrikler aim tutturmaya gerekmeden yürüyerek hasar verebilir.


    Yeni Ajan Neon Ne Zaman Gelecek?

    Bir çok oyuncu bu karakterin oldukça işlevli ve güçlü olduğunu söylese de Neon'a da bir karşı hamlede bulunulmaktadır. Bunun yanında Düellocu sınıfından bir Ajanında dahil olmasıyla birlikte oyunda toplamda 18 Ajan olacaktır. Yeni Ajan Neon 11 Ocak 4. bölüm güncellemesiyle oyuna katılacağı gözükmektedir.


    Valorant Alışverişi

    Valorant'ın Yeni Ajanı Neon Tanıtım Videosu Yayınlandı


    Valorant Points

    Valorant'ın Yeni Ajanı Neon Tanıtım Videosu Yayınlandı


    Önceki Haber
    LoL Yeni Kostümler ve Wild Rift'e Sett Geliyor

    LoL Yeni Kostümler ve Wild Rift'e Sett Geliyor

    2 yıl önce 4 dk okuma süresi

    League of Legends dün akşam saatlerinde yayınladığı yeni kostüm serilerinden bahsetti. Kostüm serileri daha önce gördüğümüz kostümlere kıyasla daha iyi dizayn edilmiş ve farklı bir konseptle birlikte gelmektedir. 12.2 Yamasında gelebilecek olan kostüm sayısı diğer yamalara kıyasla hem yeni yıla başlangıç için ayrı bir avantaja dönüşecektir. Çoğunluk 15 kostüm barındırmasıyla 1 yamada bu kadar kostümün gelmesi oyuncuları memnun etmektedir. Özellikle eski seriden olan Havai Fişek serisi de buna da

    Sonraki Haber
    League of Legends Yeni Şampiyon Zeri Tüm Yetenekleri

    League of Legends Yeni Şampiyon Zeri Tüm Yetenekleri

    2 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Yeni Şampiyon ZeriZeri League of Legends'e oldukça sıra dışı bir nişancı olarak alt koridora katılıyor. Zeri'yi oynayabilmek için sürekli hareket halinde olmamız gerekiyor. Pasifinin yüklerini biriktirdikten sonra muazzam hasar çıkarabilen yeni şampiyon Zeri aynı zamanda düz vuruşları yetenek atışı olarak geçmektedir. Q yeteneği düz vuruşlarına dönüşen bu şampiyonun ilerleyen günlerde oyuna gelmesi bekleniliyor.Zeri YetenekleriPasif Yeteneği: Canlı BataryaZeri her kalkan kazandığında hareket hız

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim