Arcane Karakterlerinden Biri Olan Silco TFT'ye Geliyor

    Arcane Karakterlerinden Biri Olan Silco TFT'ye Geliyor

    Bu haberimizde Arcane'den tanıdığımız Silco karakterinin TFT modeli ve oyuna geleceği planlandığı bir yazımız ile karşınızdayız.

    Arcane dizisinde çokça gördüğümüz olan Silco Zaun'lu bir özgürlük savaşçısı olarak karşımıza çıkıyor. TFT tasarımcılarından biri sosyal medya hesabından Silco'nun TFT modelini bizlere gösterdi. Bu konuda LoL'e şampiyon olarak gelmeyecek ilk karakter oyuna eklenmiş olacak. 

    Arcane Karakterlerinden Biri Olan Silco TFT'ye Geliyor


    TFT baş tasarımcılarından biri şu ifadede bulundu '' Çok önemli haberlerim olacak ve size bir sır vereceğim. Şubat ayında gelecek olan TFT ara güncellemesi ile ilk defa TFT'ye özel bir şampiyon ekliyoruz. Silco Arcane'de en başarılı suç baronlarından biri haline geldi ve bildiğimiz Zaun'dan gelecek. League of Legends şampiyonlarından bağımsız olarak özgün fırsatları da sunuyor.  Silco League of Legends'e gelmeyecek. Silco kadar yepyeni bir kötülükten çatlayan güçlü bir birim oluşturmak pek mümkün değildi.'' diyerek bu ifadelerde bulundu. 


    Silco Ne Zaman TFT'ye Gelecek?

    Silco'nun henüz yapım aşamasında olduğunu ve Runeterra ya da evrende olmayan karakterlerinde TFT'ye gelmesinin olası olduğunu belirtmiştir. Yetenekleri hakkında en ufak bir paylaşım yapılmadı TFT Cihazlar ve Buluşlar ara yamasında gelmesi bekleniliyor. 



    Önceki Haber
    League of Legends Wild Rift 2.6 Yaması

    League of Legends Wild Rift 2.6 Yaması

    3 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Yeni ŞampiyonlarKayleÜst koridorda oynanabilen yakın menzilli halinden başlayıp seviyesi arttıkça uzun menzilli yetenekleri sayesinde rakiplerini alt etmek için oyuncuların beğenisine sunuldu.MorganaAlt koridorda oynanan bir destek şampiyonudur. Agresif yetenekleriyle düşmanları yerine sabitleyerek onları yakalayabilir ve aynı zamanda takım arkadaşlarını büyü kalkanı vererek sersemletme gibi büyülerden korur.Dr. Mundo GüncellemesiMundo tıpkı PC LoL'de olduğu gibi Wild Rift'e de yenileniyor. Üst

    Sonraki Haber
    Epic Games, Fortnite Bölüm 3'ü Yayınladı

    Epic Games, Fortnite Bölüm 3'ü Yayınladı

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Fortnite yeni kısmı Bölüm 3 ile oyuna bir sürü yeni hususiyet geldi. Geliştirici firması Epic Games'in açıklamalarına bakacak olursak bu özelliklerden bazıları kalıcı olacak şeklinde duruyor. Sevilen oyun Fortnite’ın Bölüm 2'si 2019 senesinde gelmiş ve burada bizi daha öncesinde olduğu için oldukça değişik bir ada karşılamıştı. Fortnite Bölüm 2'den sonra, cumartesi günü gerçekleşen etkinliğinin peşinden sevilen Battle Royale oyununda artık, büyük değişikliklerin yaşanacağı Bölüm 3’e geçiyor. For

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim