Roblox Pet Simulator X'te Dominus Yumurtası Nasıl Yapılır

    Roblox Pet Simulator X'te Dominus Yumurtası Nasıl Yapılır

    Bu haberimizde Roblox Pet Simulator X'te Forsaken kapısının kilidini nasıl açacağınızı ve Dominus yumurtasını nasıl alıp yapacağınızı öğreneceksiniz detaylar açıklama kısmında.

    Pet Simulator X , Roblox'ta oldukça burun kıvırılmayan pet simülatörü video oyunları serisinin üçüncü bölümüdür. Bu yeni oyun, oyunculara yumurtalardan çıkan birtakım coşku verici pet sunuyor; bunlardan en iyisi ve en pahalısı Dominus yumurtası.

    Roblox Pet Simulator X'te Dominus Yumurtası Nasıl Yapılır


    Bu bilgi, Roblox Pet Simulator X'te Dominus yumurtasını nasıl alacağınıza dair ipuçları sağlayacaktır. Gizli konumu bulduktan sonra ve kilidini nasıl açacağınızı öğreneceksiniz ve sonucunda olağanüstü aşırı kuvvetli petler için Dominus yumurtasını yumurtadan çıkaracaksınız. Her Roblox Pet Simulator X oyuncusu, ortaya çıkan pet dükkanında kapalı bir oda ayrım eder. Oyun, açılacağına dair herhangi bir ipucu yada ipucu sağlamaz yada kapalı kapıların gerisinde ne işe yaradığını açıklamaz.


    Dominus yumurtasının saklandığı Secret Door'un bulunduğu yer burasıdır ve yapmanız gerekenler.

    • 250 milyon biriktirene kadar madeni paraları ezin
    • Volkan yerini satın al
    • yumurtlama dükkanına geri dön
    • 100.000 elmas karşılığında Terkedilmiş Kapının kilidini açın
    • Dominus yumurtasını bir milyar jeton karşılığında satın alın
    • Gördüğünüz gibi, Dominus yumurtasını almak için oldukça sayıda bozuk paraya ve elmasa ihtiyacınız olacak. Ama oyundaki en iyi pet için her şeye değer.


    Roblox Pet Simulator X'te Dominus Yumurtası Nasıl Yapılır


    Düşme oranları da dahil olmak suretiyle Dominus yumurtasından elde edebilecekleriniz şunlardır:

    • Dominus Infernus (%43 şans)
    • Dominus Frigidus (%43 şans)
    • Dominus Empyreus (%13 şans)
    • Domortuus (%1 şans)
    • Domortuus, 12 Dominus petinin birleştirilmesiyle de elde edilebilir, sadece yeterince şanslıysanız, son aşama düşük belki olsa da, direkt yumurtadan yumurtadan çıkabilirsiniz.


    Bu istatistikler, peti kaynaştırmak isteyip vazgeçtiğinize karar vermenize destek olacaktır. Her durumda, kaynaştırmaya karar verirseniz, bunu minimum altı pet yapın. Aksi takdirde füzyon sürecinde peti kaybedebilirsiniz.



    Roblox İlan Alışverişi

    Roblox Pet Simulator X'te Dominus Yumurtası Nasıl Yapılır


    Önceki Haber
    LoL'ün Dizisi Arcane Bugün Çıkarak Kocaman Bir Fark Attı

    LoL'ün Dizisi Arcane Bugün Çıkarak Kocaman Bir Fark Attı

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    League of Legends'ta bizi bildiğimiz hikayenin geçmişine götürmüş olan Netflix dizisi Arcane’in ilk 3 kısmı saat 05.00 civarı yayınlandı. Her hafta 3 bölüm verecek dizi, toplumsal medyadan gelen tepkilere bakacak olursak çok fazla beğenildi. Prömiyere özel izleyenlere droplar düşerek belirli ödüller kazandı.İlk sezondan birkaç bölüm paylaşılmasıyla beraber bilhassa League of Legends evreninden minimum bir oyun oynamış kişiler, bilgisayar ve televizyonlarının başına geçti. Dolayısıyla diziyle ala

    Sonraki Haber
    New World En Hızlı ve Kolay Tracking - Skinning Rehberi

    New World En Hızlı ve Kolay Tracking - Skinning Rehberi

    3 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Amazon'un 28 Eylül 2021'de yayınladığı New World, MMO türünde bir oyundur. Arkadaşlarınızla birlikte veya yalnız oynayabileceğiniz, içeriği çok geniş ve devasa bir haritaya sahiptir. Bu haritada yapabileceğiniz aktiviteler arasında harvesting, skinning, tracking, logging ve en önemlisi madencilik (Mining) bulunuyor. Bu meslekleri yaparak craft malzemesi toplayabilir ve ister satabilir, ister de craft yapabilirsiniz. Bu makalemizde ise tracking - skinning püf noktalarından, nasıl skinning yapılar

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim