LoL'ün Dizisi Arcane Bugün Çıkarak Kocaman Bir Fark Attı

    LoL'ün Dizisi Arcane Bugün Çıkarak Kocaman Bir Fark Attı

    Bu haberimizde League of Legends dizisi Arcane'nin bugün çıkmış olduğu ve olumlu tepkiler almış oldu detaylar açıklama kısmında.

    League of Legends'ta bizi bildiğimiz hikayenin geçmişine götürmüş olan Netflix dizisi Arcane’in ilk 3 kısmı saat 05.00 civarı yayınlandı. Her hafta 3 bölüm verecek dizi, toplumsal medyadan gelen tepkilere bakacak olursak çok fazla beğenildi. Prömiyere özel izleyenlere droplar düşerek belirli ödüller kazandı.


    İlk sezondan birkaç bölüm paylaşılmasıyla beraber bilhassa League of Legends evreninden minimum bir oyun oynamış kişiler, bilgisayar ve televizyonlarının başına geçti. Dolayısıyla diziyle alakalı ilk yorumlar da sosyal medya üzerinden gelmeye başladı. Dizinin oldukça beğenilmesiyle beraber epey yükselişe geçti. Dizinin konusu Piltover ve Zaun'da geçmiş olan ve iki kız kardeşin beraber yollarının ayrı düşeceği ve onları koparan güce tanık edeceğimizi görmekteyiz.


    Arcane’in ilk 3 kısmı bugün sabah saatlerinde Netflix’e ulaştı. İki kardeş olan Jinx ve Vi, dizide yaşanmış olan vakalarla birbirinden ayrı düşerek LoL’de gördüğümüz iki mekanı oluşturuyor. Arcane’in IMDb puanı şu anda 10 üstünden 9,4 puan aldı. Twitter ve YouTube’dan gelen yorumlar da dizinin genel hatlarıyla beğenildiğini ortaya koydu. Bu evrede dizinin çok beğenilmesiyle Riot Games daha fazla bunun gibi yapımları karşımıza çıkarabilir.




    League of Legends Hesap Satışı

    LoL'ün Dizisi Arcane Bugün Çıkarak Kocaman Bir Fark Attı




    League of Legends Riot Points ( RP )

    LoL'ün Dizisi Arcane Bugün Çıkarak Kocaman Bir Fark Attı


    Önceki Haber
    League of Legends ve Daha Fazlasına Sahip Tüm Riot Oyunları Epic Games'e Geldi

    League of Legends ve Daha Fazlasına Sahip Tüm Riot Oyunları Epic Games'e Geldi

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Bütün Riot Games oyunlarının artık Epic Games Store’dan indirilebileceğini açıkladı. Oynaması parasız olan bu oyunlar indirilmek istenildiğinde öncesinde Riot istemcisi indirilecek. Bunu fırsat bilen oyun şirketleri ve dağıtımcıları ise oyun ağını genişletebilmek için muhtelif yeniliklere, farklılıklara gidiyor. Oyun severler için ise bu emekler hem mühim bir kolaylık olurken bununla beraber gelişen oyun kültürü memnun ediyor.Epic Games ve Riot Games, güç donanması yaptı. Riot Games, Riot Games;

    Sonraki Haber
    Roblox Pet Simulator X'te Dominus Yumurtası Nasıl Yapılır

    Roblox Pet Simulator X'te Dominus Yumurtası Nasıl Yapılır

    3 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Pet Simulator X , Roblox'ta oldukça burun kıvırılmayan pet simülatörü video oyunları serisinin üçüncü bölümüdür. Bu yeni oyun, oyunculara yumurtalardan çıkan birtakım coşku verici pet sunuyor; bunlardan en iyisi ve en pahalısı Dominus yumurtası.Bu bilgi, Roblox Pet Simulator X'te Dominus yumurtasını nasıl alacağınıza dair ipuçları sağlayacaktır. Gizli konumu bulduktan sonra ve kilidini nasıl açacağınızı öğreneceksiniz ve sonucunda olağanüstü aşırı kuvvetli petler için Dominus yumurtasını yumurta

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim