Twitch Bit Dolandırıcıları Pqueen'in Kişisel Bilgilerini Bit Olarak Paylaştı

    Twitch Bit Dolandırıcıları Pqueen'in Kişisel Bilgilerini Bit Olarak Paylaştı

    Ülkemizde en mühim yayıncılarından kabul edilen Pqueen Pelin Baynazoğlu'nun şahsi bilgileri, gerçekleştirdiği gösterim sırasında chatte paylaşıldı.

    Yaşanan talihsiz olayın gerisinde ise son dönemde gündemde olan bit dolandırıcılığı vakası olmakta. Son günlerde Twitch Türkiye çok ciddi vakalarla çalkalanıyor. Geçtiğimiz günlerde pek fazlaca Twtich yayıncısının platformun bağış sistemi üstünden kara para aklama vakalarına karıştığı ortaya çıkmış; en son da bugün gelen bir izahat ile mevzu hakkındaki soruşturma başlatılmış olduğu bilgisi paylaşılmıştı.


    Adli makamların soruşturma başlatmış olduğu haberinin yanında, mevzunun ciddiyeti gün geçtikçe gelen yeni açıklamalarla artarken, mühim bir büyüme yaşandı. Twitch Türkiye'nin en mühim yayıncılarından kabul edilen Pqueen, bu akşam attığı bir tweet ile bit dolandırıcılığı vakalarını eleştirdiği sırada chatte şahsi bilgilerinin 'bit atılarak' paylaşıldığını söyledi.


    Bu tarz şeyleri izinsiz olarak paylaşmanın başlı başına kabahat bulunduğunu düşünürsek, Twitch üstünden işlenen suçlara her an bir yenisinin eklendiği bir gündemle karşı karşıyayız.


    Ülkemizde bu mevzuda olayın ciddiyetinin bilincinde olunduğunu yayınlayan bir izahat yapmayarak epey reaksiyon topladı. Olayların giderek yetiştiği ve platformun yayıncılarına zarar veren bir boyuta eriştiği bu noktada, Twitch Türkiye'nin mesuliyet alıp ciddi bir izahat yapmış olup yapmayacağı merak mevzusu. Aksi takdirde Twitch Türkiye, yayıncıların şahsi bilgilerinin güvende olmadığı ve itimat vermeyen bir platforma dönüşmekten kurtulamayacak şeklinde görünüyor.


    Aynı zamanda laf mevzusu suçların boyutu düşünüldüğünde, platformun ciddi yaptırımlarla karşılaşabileceğini düşünmek de yanlış olmayacaktır.


    Önceki Haber
    New World 1.0.5 Yama Notları

    New World 1.0.5 Yama Notları

    3 yıl önce 7 dk okuma süresi

    New World 1.0.5 yama notları resmi sitede yayınlandı27 Ekimde yayınlanan 1.0.4 yama notlarının üzerinden tam 1 hafta geçtikten sonra yeni yama yayınlandı. New World 1.0.5 güncellemesiyle beraber bazı hata düzeltmeleri ve oynanış güncellemeleri yayınlandı.Bug düzeltmesiTicaretin kapatılmasına sebep olan çoğaltma bugu fixlendi ve ticaret tekrardan aktif edildi.PvP güncellemeleriOrb korumanın temel sürümünün her vuruşunda geçiş sırasında tetiklenen küçük etki alanı (AoE) kaldırıldı.Etki alanı artık

    Sonraki Haber
    New World En Hızlı ve Kolay Madencilik Rehberi

    New World En Hızlı ve Kolay Madencilik Rehberi

    3 yıl önce 10 dk okuma süresi

    Amazon'un 28 Eylül 2021'de yayınladığı New World, MMO türünde bir oyundur. Arkadaşlarınızla birlikte veya yalnız oynayabileceğiniz, içeriği çok geniş ve devasa bir haritaya sahiptir. Bu haritada yapabileceğiniz aktiviteler arasında harvesting, skinning, tracking, logging ve en önemlisi madencilik (Mining) bulunuyor. Bu meslekleri yaparak craft malzemesi toplayabilir ve ister satabilir, ister de craft yapabilirsiniz. Bu makalemizde ise madenciliğin püf noktalarından, nasıl madencilik yapılarak pa

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim