New World Gold Ticareti Neden Kapatılmıştı?

    New World Gold Ticareti Neden Kapatılmıştı?

    Merhaba değerli itemsatis.com ziyaretçileri. Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde New World Gold gönderimi devre dışı bırakılmıştı. Sebebinin ise kopyalama veya çoğaltma bugu olabileceği söylenmişti.

    New World büyümeye devam ediyor

    Çıkış yaptığı 28 Eylül tarihinden bu yana milyonlarca oyuncuya hizmet veren New World tam gaz devam ediyor. Bir MMO oyunundan bekleyebileceğiniz içerik zenginliğine sahip oyunda biriktirdiğiniz Coins yani goldları arkadaşlarınıza veya başkalarına transfer edebiliyorsunuz. Bu işlemi envanteriniz üzerinden "give coin" yöntemiyle veya yakınınızda bulunan bir oyuncuya "trade" atarak yapabiliyorsunuz. Gold transferi yapabilmek için alıcıyla aynı sunucuda olmanız zorunlu.


    Ani bir kararla Gold transferi yasaklandı

    Oyun ve işlemler normal seyrinde devam ederken Amazon birden aldığı kararla oyunda Gold transferini yasakladı ve sebep belirtmedi. Fakat kullanıcılar arasında "dupe" yöntemiyle bug yapıldığına dair söylentiler arttı. Bu durum bugdan faydalanan kişilerin haksız şekilde öne geçmesini sağlayacak ve oyundaki rekabeti azaltacaktı. Bunun farkında olan oyun yönetimi 2 gün boyunca Gold transferlerini kapalı tuttu ve mücadeleye başladı. 3 Kasım itibarıyla transferler yeniden açıldı ve bugdan faydalanan tüm karakterler oyundan yasaklandı.


    Gold ticareti tekrardan aktif edildi

    New World oyuncuları arasında kısa süreli panik yaşansa da, yönetim olaya kısa sürede etkili şekilde müdahale etti ve çözüme ulaştırdı. Oyuncular şimdi ise yeni içerikler gelmesi konusunda görüşlerini bildiriyor, çünkü oyunda 60. seviyeden sonra yapılacak şeyler biraz kısıtlı. Maksimum seviye arttırılması, yeni zindanlar, yeni bölgeler ve görevlerin gelmesi oyuncuların New World'e bağlılığını kesinlikle arttıracaktır.


    Ek önlemler kapsamında;

    10. seviye altı ve oyunda 72 saati doldurmamış kişiler Gold transferi yapamayacak. Bu önlemin bug yapan kişilere yönelik alındığını tahmin etmekteyiz.


    Hızlı ve güvenli şekilde Türk satıcılardan New World Gold satın almak için aşağıdaki görsele tıklayabilirsiniz.

    New World Gold Ticareti Neden Kapatılmıştı?


    Önceki Haber
    Roblox Pet Simulator X, Hallowvember Güncellemesini Geliyor

    Roblox Pet Simulator X, Hallowvember Güncellemesini Geliyor

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    En son Pet Simulator X güncellemesi şimdi geliyor. Bunun başlarda 30 Ekim'de piyasaya sürülmesi planlanmıştı, sadece son Roblox hizmet kesintisi bunu birkaç gündür devam ediyordu. Yeni güncelleme ile birtakım yeni yükseltmeler, şekerleme desteği ve daha fazlasını içeriyor. Ekstra içeriğe ek olarak, Cadılar Bayramı etkinliği 13 Kasım'a kadar uzatıldı.Cadılar Bayramı etkinliğinin sonuna kadar, bütün şeker damlaları ikiye katlanacak ve bu, vakit kazanmak için mükemmel bir vakit olacaktır. Bu şekerl

    Sonraki Haber
    New World 1.0.5 Yama Notları

    New World 1.0.5 Yama Notları

    3 yıl önce 7 dk okuma süresi

    New World 1.0.5 yama notları resmi sitede yayınlandı27 Ekimde yayınlanan 1.0.4 yama notlarının üzerinden tam 1 hafta geçtikten sonra yeni yama yayınlandı. New World 1.0.5 güncellemesiyle beraber bazı hata düzeltmeleri ve oynanış güncellemeleri yayınlandı.Bug düzeltmesiTicaretin kapatılmasına sebep olan çoğaltma bugu fixlendi ve ticaret tekrardan aktif edildi.PvP güncellemeleriOrb korumanın temel sürümünün her vuruşunda geçiş sırasında tetiklenen küçük etki alanı (AoE) kaldırıldı.Etki alanı artık

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim