Roblox Çöktü ve Uzun Bir Süredir Açılmıyor

    Roblox Çöktü ve Uzun Bir Süredir Açılmıyor

    Bu haberimizde Roblox uzun bir süredir çöküşte ve açılmamaya başlanıldı oyuncular bu durumdan rahatsız olurken bakım çalışmasının sona ermesi beklendi.

    Son zamanların popüler oyunlarından olan Roblox, bir günden fazla bir süredir çalışmıyor. ilk başlarda 28 Ekim gece 02:00’dan itibaren sıkıntı yaşamaya başlandı.


    Roblox’un niçin hala kapalı olduğu tam olarak belli değil, sadece birtakım oyuncular kesintinin oyundaki bir Chipotle promosyonuyla alakalı olabileceğini düşünüyor. Chipotle, oyundaki Cadılar Bayramı etkinliğinin bir parçası olarak Roblox’ta 1 milyon dolar değerinde parasız burrito veriyor. 


    Açıklamalara bakıldığında, oyuncular hala oyunun ne vakit döneceği ve niçin bu kadar uzun süreden beri çevrimdışı olduğu hakkındaki daha çok bilgiye hemen hemen ulaşamadı. Roblox internet sitesi ise bakım modunda çevrimdışı ve konum sayfası saatlerdir güncellenmedi.


    Ancak bugünden itibaren Roblox tekrar kullanıma açılarak oyuncular oynamaya devam etti.


    Roblox İlan Alışverişi

    Roblox Çöktü ve Uzun Bir Süredir Açılmıyor


    Önceki Haber
    Fortnite X Arcane İddiaları Gerçeğe Dönüşüyor

    Fortnite X Arcane İddiaları Gerçeğe Dönüşüyor

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Riot Games'in League of Legends evreninde geçen ilk dizisi Arcane'i kutlamak adına Fortnite ve League of Legends içinde meydana getirilen ortaklaşa iş sevilen şampiyon Jinx'i adaya bir kostüm olarak getirecek.Epic Games Chapter 2 Season süresince Fortnite için meydana getirilen mühim crossoverlara ara vermeden devam ediyor. Duyurulan Resident Evil Jill ve Chris kostümlerinin arkasından gelecek bir sonraki karakterin Naruto olması beklense de Epic Games planlarının başka yönde bulunduğunu hem sız

    Sonraki Haber
    LoL'ün İlk Dizisi Arcane Yeni Fragmanı ve Global Prömiyer

    LoL'ün İlk Dizisi Arcane Yeni Fragmanı ve Global Prömiyer

    3 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Riot Games‘in ilk dizisi olan Arcane, 7 Kasım Pazar günü saat 05.00‘te Netflix‘te çıkacak. Animasyon serinin ilk kısmı Twitch‘te olmak şartıyla ortak yayınla paylaşılabilecek. Arcane bu halde gösterilen ilk Netflix dizisi olacak.League of Legends‘ın peşindeki dünya üstüne kurulan Arcane, varlıklı Piltover şehriyle karanlık yeraltı bölgesi olan Zaun‘un arasındaki duyarlı dengeyi inceliyor. Runeterra‘da “Gelişim Şehri” olarak malum bu iki şehir arasında geçen dâhinin yuvası. Ama her adamın efsun g

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim