Fortnite X Arcane İddiaları Gerçeğe Dönüşüyor

    Fortnite X Arcane İddiaları Gerçeğe Dönüşüyor

    Bu haberimizde League of Legends'ın evrenini anlatan ilk dizisi Arcane'in Fortnite ile anlaşmalı bir etkinliğini anlatacağız detaylar açıklama kısmında.

    Riot Games'in League of Legends evreninde geçen ilk dizisi Arcane'i kutlamak adına Fortnite ve League of Legends içinde meydana getirilen ortaklaşa iş sevilen şampiyon Jinx'i adaya bir kostüm olarak getirecek.


    Epic Games Chapter 2 Season süresince Fortnite için meydana getirilen mühim crossoverlara ara vermeden devam ediyor. Duyurulan Resident Evil Jill ve Chris kostümlerinin arkasından gelecek bir sonraki karakterin Naruto olması beklense de Epic Games planlarının başka yönde bulunduğunu hem sızıntılarla bununla birlikte resmi bir açıklamayla duyurmuş oldu.

    Bir sonraki hafta, Riot Games'in Arcane dizisini kutlamak adına League of Legends'dan Jinx adaya katılacak." tweeti ile paylaşılan gönderide Jinx kostümünün Arcane'in çıkışıyla etkinlik sayesinde geleceğini de belirtmiş oldu. Bu tweetin altında dikkat çeken bir başka tweet ise ortalama bir haftadır küçücük ipuçları ile bu işbirliğinin çoktan sızdırılmış bulunduğunu gösteriyor.


    Big John'un Shiina'ya verdiği cevaplarda eklediği Dont Jinx it (Uğursuzluk getirme) bu kişi league bile oynamıyor yalnızca bir league işbirliğini tanıtmaya çalışıyor bana güvenin ve ''LOL kimse bunu beklemiyor'' bilgileri birtakım aktörleri düşündürse de sonucunda bir ilan ile bu mevzu kesinliğe kavuşmuş oldu.

    Jinx'in League of Legends ortaklaşa iş ile gelecek kostümü için bir tarih verilmese de tahminlerimiz kostümün Arcane'in ön yayın günü olan 6 Kasım 2021 tarihinde erişilebilir olacağı yönünde.


    Fortnite X Arcane İddiaları Gerçeğe Dönüşüyor


    Önceki Haber
    Pubg Mobile X Arcane İddiaları Gerçeğe Dönüşüyor

    Pubg Mobile X Arcane İddiaları Gerçeğe Dönüşüyor

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Riot Games son yılların en çok konuşulan League of Legends evrenini anlatacak olan ilk dizisi Arcane 7 Kasım'da Netflix'e gelerek büyük bir etkinlik yapılaması planlanıyor. Bununla birlikte Riot Games farklı firmalarla anlaşarak ortamını daha da büyütmek için Arcane dizisinde yer alan karakterleri başka oyunlara getirmeye amaçladılar.Bununla birlikte Pubg Mobile'de dün yayınlanan görselde bunu doğruluyor. Resimde yer alan isimler Vi, Jinx, Caitlyn ve Jayce olarak geçmekte.Söz konusu Tencent ile

    Sonraki Haber
    Roblox Çöktü ve Uzun Bir Süredir Açılmıyor

    Roblox Çöktü ve Uzun Bir Süredir Açılmıyor

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Son zamanların popüler oyunlarından olan Roblox, bir günden fazla bir süredir çalışmıyor. ilk başlarda 28 Ekim gece 02:00’dan itibaren sıkıntı yaşamaya başlandı.Roblox’un niçin hala kapalı olduğu tam olarak belli değil, sadece birtakım oyuncular kesintinin oyundaki bir Chipotle promosyonuyla alakalı olabileceğini düşünüyor. Chipotle, oyundaki Cadılar Bayramı etkinliğinin bir parçası olarak Roblox’ta 1 milyon dolar değerinde parasız burrito veriyor. Açıklamalara bakıldığında, oyuncular hala oyunu

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim