Pubg Mobile X Arcane İddiaları Gerçeğe Dönüşüyor

    Pubg Mobile X Arcane İddiaları Gerçeğe Dönüşüyor

    Bu haberimizde League of Legends'ın evrenini anlatan ilk dizisi Arcane'in Pubg Mobile ile anlaşmalı bir etkinliğini anlatacağız detaylar açıklama kısmında.

    Riot Games son yılların en çok konuşulan League of Legends evrenini anlatacak olan ilk dizisi Arcane 7 Kasım'da Netflix'e gelerek büyük bir etkinlik yapılaması planlanıyor. Bununla birlikte Riot Games farklı firmalarla anlaşarak ortamını daha da büyütmek için Arcane dizisinde yer alan karakterleri başka oyunlara getirmeye amaçladılar.


    Bununla birlikte Pubg Mobile'de dün yayınlanan görselde bunu doğruluyor. Resimde yer alan isimler Vi, Jinx, Caitlyn ve Jayce olarak geçmekte.


    Söz konusu Tencent ile aynı firmaya sahip oldukları için bu Krafton için imkansız değildir. Arcane'de yer alacak karakterlerin kostüm halinde Pubg mobile gelerek satışa sunulması planlanıyor ve ilk defa Riot'tan beklenmeyecek hareket çünkü bugüne kadar League of Legends'ta ki yer alan karakterleri farklı firmalar aracılığı ile anlaşıp getirmediler ve bu iddialar artık bunu kanıtlamakta.


    Pubg Mobile X Arcane İddiaları Gerçeğe Dönüşüyor


    Önceki Haber
    Twitch Türkiye'de Kara Para Aklama ve Dolandırıcılık İddiaları

    Twitch Türkiye'de Kara Para Aklama ve Dolandırıcılık İddiaları

    3 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Twitch Türkiye büyük bir dolandırıcılık iddiasıyla karşı karşıya. Kimliği belirsiz kişiler, irili ufaklı yayıncılara ulaşarak onlara bit göndermeyi, karşılığında %20 %30 komisyon oranı vermeyi teklif ediyor. Bunu kabul eden yayıncılar ise çalıntı kredi kartıyla yapılan ödemeleri bit aracılığıyla alıp, kendi paylarını aldıktan sonra kalan kısmı dolandırıcıya gönderiyor. Bunu kabul eden yayıncılar da bu kara para aklamanın içerisinde olduğu için önümüzdeki dönemde belli başlı problemlerle karşılaş

    Sonraki Haber
    Fortnite X Arcane İddiaları Gerçeğe Dönüşüyor

    Fortnite X Arcane İddiaları Gerçeğe Dönüşüyor

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Riot Games'in League of Legends evreninde geçen ilk dizisi Arcane'i kutlamak adına Fortnite ve League of Legends içinde meydana getirilen ortaklaşa iş sevilen şampiyon Jinx'i adaya bir kostüm olarak getirecek.Epic Games Chapter 2 Season süresince Fortnite için meydana getirilen mühim crossoverlara ara vermeden devam ediyor. Duyurulan Resident Evil Jill ve Chris kostümlerinin arkasından gelecek bir sonraki karakterin Naruto olması beklense de Epic Games planlarının başka yönde bulunduğunu hem sız

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim