Valorant'ın Yeni Ajanı Karşınızda Chamber

    Valorant'ın Yeni Ajanı Karşınızda Chamber

    Bugün yeni haberler ile birlikte yeni ajanın adının Chamber olduğunu öğrenerek yeni oyun için görselleri ve yetenekleri paylaşıldı bu haberimizde incelemekteyiz.

    Riot en sonunda Valorant'ın en yeni Ajanı: Chamber'ı ortaya çıkardı . Fransız silah uzmanı olan Chamber, kurnaz hareketlerini ve özelleştirilmiş tabanca cephaneliğini yayınlayan hususi bir fragmanla duyuruldu.


    Chamber yeni bir gözcü Ajan, bu demek oluyor ki takımına fazladan yarar sağlıyor, sadece bunun bir kısmını kullanabilmek için rakiplerinin katletmesi gerekecek. Ulti yeteneği düşmanları tek atışta öldüren ve ölen oyuncuların etrafındaki rakipleri yavaşlatan bir keskin nişancı tüfeğini ortaya çıkarıyor. Daha detaylı bir döküm için aşağıdaki yeteneklerine ulaşabilirsiniz.




    Champer'ın Yetenekleri

    Valorant'ın Yeni Ajanı Karşınızda Chamber



    C Yeteneği: 

    Rakipleri vuran bir tuzak yerleştirir. Görünür bir rakip eğer bu tuzağa girerse tuzak geri sayım yaparak etrafındaki alanı yavaşlatan bir yapı bırakır ve rakipler yavaşlar.


    Q Yeteneği:

    Kocaman bir tabancayı etkinleştirerek dürbünlü hale getirir ve ateş edebilir.


    E Yeteneği: 

    İki adet kart bırakır. Yerdeyken ve çarpma menzilindeyse diğer çarpma menziline hızla ışınlanabilirsiniz. 


    X yeteneği:

    Büyük bir Keskin Nişancı Tüfeği çıkararak rakibi tek mermiyle öldürmek üzere etkinleştirebilir. Eğer bununla bir rakibi öldürebilirse öldükten sonra yavaşlatma alanı oluşturarak rakip oyunları o alanın içinde yavaşlatır tıpkı C yeteneğindeki yavaşlatma gibi.


    Chamber Ne Zaman Çıkacak?

    Valorant'ın yeni 18. ajanı Chamber, 3.10 yama notları ile 16 Kasım’da çıkacak. Bölüm 3 Kısım 3 Savaş Bileti ise 2 Kasım ile birlikte geliyor.



    Valorant Hesap Satışı

    Valorant'ın Yeni Ajanı Karşınızda Chamber



    Valorant Points ( VP ) Ürünü

    Valorant'ın Yeni Ajanı Karşınızda Chamber


    Önceki Haber
    NVIDIA, Xbox'a GeForce Now Özelliği Getirdi

    NVIDIA, Xbox'a GeForce Now Özelliği Getirdi

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    NVDIA geçtiğimiz aylarda bizlere özel kullanıma sunmuş olduğu bulut oyun platformu GeForce Now, her ne kadar cazip bir hizmet benzer biçimde görünse de devletimizde bilhassa fiyatı nedeniyle beklenen ilgiyi görmedi. Kütüphanesini devamlı zenginleştirerek oyuncular için daha cazip hale gelmeye çalışan GeForce Now, hizmetini geliştirmek için devamlı yeni adımlar atmaya devam ediyor. Bu yönde atılan son adım ise Xbox kullanıcılarına yönelik bir adım oldu. Xbox kullanıcıları, artık Microsoft Edge ta

    Sonraki Haber
    Twitch Türkiye'de Kara Para Aklama ve Dolandırıcılık İddiaları

    Twitch Türkiye'de Kara Para Aklama ve Dolandırıcılık İddiaları

    3 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Twitch Türkiye büyük bir dolandırıcılık iddiasıyla karşı karşıya. Kimliği belirsiz kişiler, irili ufaklı yayıncılara ulaşarak onlara bit göndermeyi, karşılığında %20 %30 komisyon oranı vermeyi teklif ediyor. Bunu kabul eden yayıncılar ise çalıntı kredi kartıyla yapılan ödemeleri bit aracılığıyla alıp, kendi paylarını aldıktan sonra kalan kısmı dolandırıcıya gönderiyor. Bunu kabul eden yayıncılar da bu kara para aklamanın içerisinde olduğu için önümüzdeki dönemde belli başlı problemlerle karşılaş

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim