NVIDIA, Xbox'a GeForce Now Özelliği Getirdi

    NVIDIA, Xbox'a GeForce Now Özelliği Getirdi

    Bu haberimizde Xbox'ın Geforce Now desteği geleceği hakkında bilgilendirme geldi detayları ile beraber açıklama kısmındaki yazımıza ulaşabilirsiniz.

    NVDIA geçtiğimiz aylarda bizlere özel kullanıma sunmuş olduğu bulut oyun platformu GeForce Now, her ne kadar cazip bir hizmet benzer biçimde görünse de devletimizde bilhassa fiyatı nedeniyle beklenen ilgiyi görmedi. Kütüphanesini devamlı zenginleştirerek oyuncular için daha cazip hale gelmeye çalışan GeForce Now, hizmetini geliştirmek için devamlı yeni adımlar atmaya devam ediyor. Bu yönde atılan son adım ise Xbox kullanıcılarına yönelik bir adım oldu. Xbox kullanıcıları, artık Microsoft Edge tarayıcısı üstünden GeForce Now ile oyun oynayabilecekler.


    Geçtiğimiz günlerde sunulan bir güncelleme ile GeForce Now'a Edge üstünden erişim imkanı sağlandı. Bu hususiyet hemen hemen beta olarak sunuluyor sadece önümüzdeki dönemde özelliğin bütün kullananların beğenisine sunulması bekleniyor. Bu büyüme ile beraber artık Xbox kullanıcıları pek fazlaca PC oyununu konsolları üstünden oynayabilecekler.


    GeForce Now'ın kütüphanesinde bulunan birtakım oyunların Xbox üstünden girildiğinde görünmediği söyleniyor. Bunun nedeninin ise Sony ile NVIDIA içinde birtakım oyunlara ilişik meydana getirilen anlaşmalar olduğu düşünülüyor. NVIDIA'dan hemen hemen bu mevzuda resmi bir izahat gelmedi sadece Sony'nin pek çok PS oyununu PC'ye taşımış olduğu bir dönemde, mevzu hakkındaki kesinlikle yeni gelişmeler yaşanacaktır.


    Önceki Haber
    Valorant'ın Gizemli Ajanı Vincent Fabron ( DEADEYE )

    Valorant'ın Gizemli Ajanı Vincent Fabron ( DEADEYE )

    3 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Son zamanlarda Valorant'ın yeni ajanı hakkında sızdırılan bilgiler ve ufak fragmanlar gelmeye başladı. Geçtiğimiz Ajanlar ile ilgili güncelleme yazısında oyuna yeni bir Gözcü Ajan geleceğine dair resmi bir açıklama gelmişti daha sonrasında bu ajanın oyuncuların bir çoğu Vincent Fabron yani kod adı Deadeye olduğunu anlamışlardı. Peki neden adı Deadeye? Valorant'ın sızdırılan oyun kodlarında yeni ajana dair bir güçlendirme gözüktü hatta bu güçlendirmenin asıl sahibinin adı Deadeye olduğu yazıyor.

    Sonraki Haber
    Valorant'ın Yeni Ajanı Karşınızda Chamber

    Valorant'ın Yeni Ajanı Karşınızda Chamber

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Riot en sonunda Valorant'ın en yeni Ajanı: Chamber'ı ortaya çıkardı . Fransız silah uzmanı olan Chamber, kurnaz hareketlerini ve özelleştirilmiş tabanca cephaneliğini yayınlayan hususi bir fragmanla duyuruldu.Chamber yeni bir gözcü Ajan, bu demek oluyor ki takımına fazladan yarar sağlıyor, sadece bunun bir kısmını kullanabilmek için rakiplerinin katletmesi gerekecek. Ulti yeteneği düşmanları tek atışta öldüren ve ölen oyuncuların etrafındaki rakipleri yavaşlatan bir keskin nişancı tüfeğini ortay

    En son yorumlar
    boztasalp76
    boztasalp76
    Bence güzel
    Beğen Cevapla

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim