Valorant Ücretsiz Olarak Yayında. Hemen İndir!

    Valorant Ücretsiz Olarak Yayında. Hemen İndir!

    Aylardır kapalı beta sürümünde olan ve sadece yayınlardan düşen anahtarlarla girilebilen Valorant, 2 Haziran tarihi itibarıyla ücretsiz olarak oynanmaya hazır.

    Riot Games tarafından yapılan açıklamada oyunun 2 Haziranda tamamen ücretsiz şekilde oynanabileceği belirtilmişti. Bu sabah itibarıyla oyuncular Valorant'a akın etmeye başladı. RPS ve FPS kategorisinde yer alan Valorant, Counter Strike Global Offensive'e büyük bir rakip konumunda. Öylesine ciddi bir rekabet ki ayda 1 kere güncelleme yayınlayan Valve, Valorant kapalı beta süreci başlamasından sonra haftada 1 güncelleme yayınlamaya başladı. Bu durum elbette biz oyuncuların işine geliyor :) Ne kadar rekabet olursa o kadar iyi hizmet alıyoruz.

    Valorant Ücretsiz Olarak Yayında. Hemen İndir!

    Nasıl Kayıt Olurum?

    Valorant'a giriş yapmanın 2 yolu var. Eğer aktif olarak sahip olduğunuz LoL yani Riot hesabınız mevcutsa bununla giriş yapabilirsiniz. Riot hesabınız mevcut değilse yeni bir üyelik alıp Riot Games'in League of Legends, Wild Rift, Legends of Runeterra ve Valorant oyunlarına erişim sağlayabilirsiniz.

    Valorant'ta Hile Olacak Mı?

    Hileler konusunda açıklama yapan Riot Games'in dediğine göre çok gelişmiş hile korumaları bulunacak. Buna ek olarak hilecilere IP ban atılacağını belirttiler.

    Sunucular Kaç Tick Rate Olacak?

    Riot Games sektörü yıllardır takip etmesinin getirdiği tecrübe ile bütün sunucularının 128 tick rate olacağını açıkladı. Bu durum umarım Valve şirketine örnek olur çünkü CS:GO rekabetçi sunucuları hala 64 tick rate.

    Valorant İndirmek İçin Tıklayın

    Valorant VP Satın Al: https://www.itemsatis.com/urunler/710/valorant.html

    "



    Önceki Haber
    GTA 5 Hileleri | GTA 5 Şifreleri

    GTA 5 Hileleri | GTA 5 Şifreleri

    4 yıl önce 4 dk okuma süresi

    2013 Yılında yayın hayatına başlayan Grand Theft Auto kısaca GTA 5 piyasayı kasıp kavurdu. PC, Playstation, XBOX oyuncularının çok kısa sürede favorisi oldu. Hikaye modunu bitirip tamamen eğlenmek isteyenler için GTA 5 Hileleri:Hızlı Koşu : CATCHMEÖlümsüzlük (5 Dakika) : PAINKILLERHızlı Yüzme : GOTGILLSAğır Çekim : SLOWMOAğır Çekim Nişan : DEADEYEYönetmen Modu : JRTALENTSarhoş Modu : LIQUORYetenek Sayacını Doldur : POWERUPSüper Zıplama : HOPTOITAranma Seviyesini Arttır : FUGITIVEGökyüzünden Aşağ

    Sonraki Haber
    VALORANT 1.0 Yama Notları Yayınlandı.

    VALORANT 1.0 Yama Notları Yayınlandı.

    4 yıl önce 10 dk okuma süresi

    Valorant 2 Haziran 2020 Tarihinde ücretsiz olarak biz oyuncuların hizmetine sunuldu. Riot Games 1.0 Yamasıyla birlikte Valorant'a ilk güncellemesini gerçekleştirdi. Valorant 1.0 Yama notları detayları aşağıda.Peki, 1.0 Yamasında neler var? VALORANT, Meksika'nın kalbinden kopup aramıza katılan en yeni ajanı Reyna'yı gururla takdim ediyor. Konum almaya ve rakibi yıpratmaya dayalı küçük savaşlara uygun bir oyun alanı olan Ascent, harita havuzuna ekleniyor. Spike'a Hücum (beta), VALORANT'a taze ve h

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim