Dünya Şampiyonası Yarı Finalleri Belli Oldu

    Dünya Şampiyonası Yarı Finalleri Belli Oldu

    Bu haberimizde 2021 Dünya Şampiyonası Yarı Finallerinde kimin kiminle kapışacağı eşleştirildi ve belirlendi detaylar açıklama kısmında.

    2021 Dünya Şampiyonası’nda çeyrek final serilerinde oynanan GEN vs Cloud9 kapışmasıyla sonlandı. Kore temsilcisi GEN üst üste üç maçta da rakibini alt ederek ederek yarı final biletini kapan taraf oldu. Öte taraftan Kuzey Amerika’nın son umudu Cloud9 turnuvaya üzüntülü bir performans ile veda etti. FPX ve Rogue önünde ikinci sırada çıkmayı başaran C9 kadrosu çeyrek finallerde bir ihtimal de en rahat kurayı çekmişti. Rakibine seri süresince asla direnme gösteremeyen Batı temsilcisi eve erkenden geri dönmek mecburiyetinde kaldı. Bu neticelerle beraber Dünya Şampiyonası’nda savaşım eden dört LCK takımından üç tanesi yarı finale yükselmeyi başardı. Çin bölgesi ise yalnızca Edward Gaming’i bir sonraki tura kalabildi.


    • Hanwha Life 0 — 3 T1
    • Mad Lions 0 — 3 DWG KIA
    • GEN 3 — 0 Cloud9
    • EDG 3 — 2 RNG


    Dünya Şampiyonası Yarı Finalleri Belli Oldu


    LCK 2021 Yaz Mevsimi Finali’nde karşıya karşıya gelen T1 ve Damwon bu kez Dünya Şampiyonası Yarı Finallerinde her ikisi de kozlarını paylaşacak. Öte taraftan yarı finallere yükselen tek Çin ekibi Edward Gaming ise GEN karşısına favori olarak çıkacak. Finalde geçtiğimiz yıldan beri yeniden Kore vs Çin mücadelesi görebiliriz.



    League of Legends Hesap Satışı

    Dünya Şampiyonası Yarı Finalleri Belli Oldu


    Önceki Haber
    Roblox En Nadir Olan ve En Güçlü Olan 10 Pet

    Roblox En Nadir Olan ve En Güçlü Olan 10 Pet

    3 yıl önce 7 dk okuma süresi

    GriffinEfsanevi bir şekilde gözüksede, Griffin sadece nadir olandır ve almak için çok fazla Robux'a sahip olunmalı ve kalıcı hayvan özelliğine sahip edilinir. Mitolojideki grifinler gibi kartal kafasına ve bir aslan gövdesi vardır. Oyunda kullanılan ilk petlerden biridir.Kategori: EfsaneviFiyatı: 660 YıldızYumurtadan çıkma şansı: %33Golden Dragon2020 Mart ayında piyasaya sürüldü ve altın boynuzlu ve efnsanevi bir paketin parçasıdır. Anlaşılacağı gibi Golden Dragon karnında bir buz mavisi, metali

    Sonraki Haber
    Valorant'ın Gizemli Ajanı Vincent Fabron ( DEADEYE )

    Valorant'ın Gizemli Ajanı Vincent Fabron ( DEADEYE )

    3 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Son zamanlarda Valorant'ın yeni ajanı hakkında sızdırılan bilgiler ve ufak fragmanlar gelmeye başladı. Geçtiğimiz Ajanlar ile ilgili güncelleme yazısında oyuna yeni bir Gözcü Ajan geleceğine dair resmi bir açıklama gelmişti daha sonrasında bu ajanın oyuncuların bir çoğu Vincent Fabron yani kod adı Deadeye olduğunu anlamışlardı. Peki neden adı Deadeye? Valorant'ın sızdırılan oyun kodlarında yeni ajana dair bir güçlendirme gözüktü hatta bu güçlendirmenin asıl sahibinin adı Deadeye olduğu yazıyor.

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim