Arena of Valor: Yeni Çağ Türkiye'ye Özel Olarak Çıkıyor

    Arena of Valor: Yeni Çağ Türkiye'ye Özel Olarak Çıkıyor

    Geçtiğimiz günlerde Arena of Valor: Yeni Çağ adında bir duyuru paylaşılarak bunun Türkiye'ye özel olan bir etkinlik olduğunu ve detaylarını vermiş bulunulmaktadır.

    İlk defa 2016 senesinde çıkışını meydana getiren ve dünya genelinde milyonlarca oyuncuya haiz olan popüler mobil oyun Arena of Valor'dan Türk oyuncular için güzel bir haber geldi. 


    Geçtiğimiz saatlerde meydana getirilen açıklamaya gelen Arena of Valor, yeni adı Arena of Valor: Yeni Çağ ile artık Türkiye'de. Bu da demek oluyor ki gelecek günlerde birçok hususi içerikle karşılaşacağız. Özel içerikler haricinde Türkçe seslendirme, mahalli kahramanlar, kostümler, turnuvalar ve daha çok güzel haber bizleri bekliyor olacak. 

    Arena of Valor: Yeni Çağ Türkiye'ye Özel Olarak Çıkıyor



    Bizleri Neler Bekliyor?

    Arena of Valor: Yeni Çağ, Türkiye’deki ilk mahalli etkinliğine 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlaması ile başlıyor. Cumhuriyet Bayramı’ndan önceki gün Arena of Valor’ın resmi YouTube hesabında yayınlanacak olan online etkinlikte, oyuncuların alaka ile takip edeceği coşku dolu bir influencer turnuvası gerçekleşecek. 

    Oyundaki Arthur karakteri için Türk motifleriyle süslenen kostüm, asker selamı, Osmanlı tokadı ifadeleri ve nazar boncuğu avatarı benzer biçimde Türk kültürünü yansıtan hususi içerikler daha ilk günden Türkiye’deki aktörleri bekliyor.


    Tencent Türkiye Ülke Müdürü Aras Şenyüz şu yorumlarda bulundu: “En yüksek kalite mobil MOBA deneyimini Türkiye’deki oyuncularımıza ücretsiz olarak sunmak istiyoruz. Yoğun bir çalışma ve yatırımlarımız sonucu Arena of Valor: Yeni Çağ’ı, Türkiye’ye özel ismi ve içerikleriyle birlikte oyun severlerle buluşturmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Oyuncularımızın en iyi oyun deneyimini yaşayabilmesi için Türkiye sunucumuzu açmanın yanı sıra oyuna ilk günden Türk kültürünü entegre eden içerik çalışmalarımızı yaptık. Bundan sonraki süreçte de Türkçe seslendirme, yerel kahramanlar, kostümler, turnuvalar ve çok daha fazla güzel haberi oyuncularımızla paylaşmaya devam edeceğiz.”


    Önceki Haber
    New World Sınıflar ve Yetenek Ağacı

    New World Sınıflar ve Yetenek Ağacı

    3 yıl önce 6 dk okuma süresi

    New World sınıf rehberiNew World'de alışıla gelmiş bir sınıf sistemi bulunmuyor. Diğer MMORPG oyunlarından aşina olduğumuz önceden seçim yapıp, o seçimlerinize bağlı hareket etmek zorunda değilsiniz. Yani oyuna başlarken savaşçı, tank, büyücü gibi seçenekler arasında seçim yapmıyorsunuz. Herkes oyuna aynı şekilde elinde kılıç ve kalkanla başlıyor, görevleri yapıp ilerledikçe balta, yay, asa, çekiç ve benzeri farklı ekipmanları elde edebiliyorsunuz. Hatta aynı anda hem balta, hem de yay kullanabi

    Sonraki Haber
    Roblox En Nadir Olan ve En Güçlü Olan 10 Pet

    Roblox En Nadir Olan ve En Güçlü Olan 10 Pet

    3 yıl önce 7 dk okuma süresi

    GriffinEfsanevi bir şekilde gözüksede, Griffin sadece nadir olandır ve almak için çok fazla Robux'a sahip olunmalı ve kalıcı hayvan özelliğine sahip edilinir. Mitolojideki grifinler gibi kartal kafasına ve bir aslan gövdesi vardır. Oyunda kullanılan ilk petlerden biridir.Kategori: EfsaneviFiyatı: 660 YıldızYumurtadan çıkma şansı: %33Golden Dragon2020 Mart ayında piyasaya sürüldü ve altın boynuzlu ve efnsanevi bir paketin parçasıdır. Anlaşılacağı gibi Golden Dragon karnında bir buz mavisi, metali

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim