New World Sınıflar ve Yetenek Ağacı

    New World Sınıflar ve Yetenek Ağacı

    New World'ü özel yapan şeylerden biri de oyuncularına sunduğu özgürlüktür, gelin beraber oyundaki sınıfları ve yetenek ağacını inceleyelim.

    New World sınıf rehberi

    New World'de alışıla gelmiş bir sınıf sistemi bulunmuyor. Diğer MMORPG oyunlarından aşina olduğumuz önceden seçim yapıp, o seçimlerinize bağlı hareket etmek zorunda değilsiniz. Yani oyuna başlarken savaşçı, tank, büyücü gibi seçenekler arasında seçim yapmıyorsunuz. Herkes oyuna aynı şekilde elinde kılıç ve kalkanla başlıyor, görevleri yapıp ilerledikçe balta, yay, asa, çekiç ve benzeri farklı ekipmanları elde edebiliyorsunuz. Hatta aynı anda hem balta, hem de yay kullanabiliyorsunuz. Oyunun sunduğu bu özgürlük gerçekten çok etkileyici ve sürükleyici.

    New World Sınıflar ve Yetenek Ağacı


    Örneğin kendinizi okçulukta geliştirmek istiyorsanız DEXTERITY, çekiç veya balta silahında kendinizi geliştirmek için STRENGTH geliştirilmelidir. Veya büyücü olmak istiyorsanız FOCUS ve INTELLIGENCE yeteneklerinizi arttırmalısınız. CONSTITUON ise canınızı arttırmakta ve tank oynamak isteyenlerin olmazsa olmazıdır. Örneğin güç yeteneğinizi 50'nin üzerine çıkarırsanız %15 yakın dövüş hasarı bonusu ve %10 madencilik bonusu kazanırsınız. 50, 100, 150, 200, 250 ve 300 puana ulaştığınızda bonuslar katlanmakta ve yeni fırsatlar da karşınıza çıkmakta.


    Gelişmek istediğiniz silahı kullanırken kazandığınız beceri puanlarıyla skillerinizi açabilir ve güçlenebilirsiniz. Gelişim gösterdikçe bekleme süresi, harcanan mana, silah hasarı ve canınızı arttırabilirsiniz.

    Silah ustalığı ve yetenekler

    Silah ustalığı ancak bir silahı sürekli kullanarak geliştirilebilir ve her silah için tam 38 farklı beceri vardır. Ustalığınızı geliştirerek bu becerilerinin tamamını açma şansınız vardır. Ustalık geliştirmek için ise canavarları avlama yoluna başvurabilirsiniz. Yeni yetenekler keşfettikçe canavarları öldürme hızınız artacak ve oyundan aldığınız keyif de katlanacak.

    New World Sınıflar ve Yetenek Ağacı


    Daha fazla New World rehberi için sitemizi takipte kalabilir, bizden haberdar olmak için de sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz.


    New World Gold satışı yapmak veya satın almak için aşağıdaki resme tıklayınız.

    New World Sınıflar ve Yetenek Ağacı



    Önceki Haber
    Rockstar, GTA: The Trilogy Definitive Edition'ın Görüntülerini Yayınladı

    Rockstar, GTA: The Trilogy Definitive Edition'ın Görüntülerini Yayınladı

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    GTA: The Trilogy Definitive Edition bugün ilk defa görüntüleri ve biraz olsun oynanış fragmanı yayınlanarak oyuncuların önünne sunuldu. GTA: The Trilogy Definitive Editionilgiyle bekleniyordu ancak oyun hakkında merak duygusu Rocstar Games'in oyunun orjinal temellerini koruyarak modern bir deneyim sağlamak istemelerini açıklamışlardı. Ancak yenilenen oyunların en kötü haberi fiyatı olmuştu. Fiyatı tam olarak 530TL'den satışa sunulacak. Oyun severler ciddi bir manada buna karşı çıkıyor ve üzülere

    Sonraki Haber
    Arena of Valor: Yeni Çağ Türkiye'ye Özel Olarak Çıkıyor

    Arena of Valor: Yeni Çağ Türkiye'ye Özel Olarak Çıkıyor

    3 yıl önce 6 dk okuma süresi

    İlk defa 2016 senesinde çıkışını meydana getiren ve dünya genelinde milyonlarca oyuncuya haiz olan popüler mobil oyun Arena of Valor'dan Türk oyuncular için güzel bir haber geldi. Geçtiğimiz saatlerde meydana getirilen açıklamaya gelen Arena of Valor, yeni adı Arena of Valor: Yeni Çağ ile artık Türkiye'de. Bu da demek oluyor ki gelecek günlerde birçok hususi içerikle karşılaşacağız. Özel içerikler haricinde Türkçe seslendirme, mahalli kahramanlar, kostümler, turnuvalar ve daha çok güzel haber bi

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim