God of War PC'ye Çıkıyor: Steam Sayfasına Geldi

    God of War PC'ye Çıkıyor: Steam Sayfasına Geldi

    Bu haberimizde bir şaheser olan God of War oyununun yıllar geçen aradan sonra PC platformuna çıkışını gerçekleştirmektedir.

    Oyuncuların uzun süredir beklediği God of War, nihayet bilgisyara geliyor. Çıkışının arkasından tüm dünyada büyük yankı uyandıran God Of War, hemen hemen hepimiz tarafınca hem fazla sevilmiş bununla birlikte hürmet duyulan bir oyun olmuştu. Orijinal üçlemenin arkasından bizi şimal mitolojisi ile birleştiren oyun, ne yazık ki PlayStation’a hususi olarak üretilmişti.


    Sony son dönemlerde birtakım oyunları bilgisayarlara getirmeye başlamış ve devamının geleceğinin sinyallerini vermişti. Pek fazla insan ise God of War’un bilgisayarlara gelmesini beklemeye başlamıştı. Görünen o ki bu hayal gerçekten gerçek oluyor.

    God of War PC'ye Çıkıyor: Steam Sayfasına Geldi


    God of War PC'ye Ne Zaman Çıkış Yapacak?

    An itibariyle Sony’nin resmi Steam sayfasında ön siparişe açıldı. Ön sipariş fiyatı 329 TL olarak belirtilen oyunun çıkış zamanı de açıklandı. 14 Ocak 2022 olarak açıklanan çıkış zamanı ise aktörleri fazlaca heyecanlandırdı.


    PlayStation’un en sevilen oyunlarından olan God of War’un sistem ihtiyaçları ise tam olarak açıklanmasa da en azından oyunu oynamak için ihtiyaç duyulan depolama kapasitesi belli oldu. God of War’u bilgisayarda oynayacak kişilerin minimum 80 GB boş alana haiz olmaları gerektiği, oyunun Steam sayfasında belirtiliyor.


    Gelişmiş grafiklerle kullanıcılara sunulacağı da tekrar oyunun Steam sayfasında belirtilenler arasında. Pek fazla oyun sever, God of War’un bilgisayarlara çıkışını heyecanla beklenilmeye başlanıldı.


    Steam Cüzdan Kodu Almak İçin Buraya Tıklayın


    Önceki Haber
    Valorant 3.04 Yama Notları Yayınlandı

    Valorant 3.04 Yama Notları Yayınlandı

    3 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Ajan GüncellemeleriOmenOmen'ın Karanlık Örtü yeteneğinin istenmeyen doğrultularda gidebilmesine sebep olan bir sorun giderildi.Oynanış GüncellemesiFare tekerleğinin kullanım/etkileşim girdilerine sınırlama getirildi.Bu, fare tekerleğini hızlıca çevirmeyi tek bir girdi olarak algılamayı sağlıyor ve bir anda istemeden halatlara tutunmayı ya da onlardan atlamayı engelliyor.Performans istatistikleri ve grafiklerinde iyileştirmeler yapıldı (Ayarlar > Video > İstatistikler).Şu istatistikler eklendi:Pa

    Sonraki Haber
    Sony ve Playstation Uncharted Filminin Fragmanını Yayınladı

    Sony ve Playstation Uncharted Filminin Fragmanını Yayınladı

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Dünden bugüne kadar oyun dünyasının en çok sevilen oyunlarından birisi olan Uncharted serisinin filmi nihayet yapılıyor. Uncharted günümüze kadar uzanan ve hikayesinde oyuncuların gizem, macera ve aksiyonuyla sevdikleri bunun yanında hikayesiyle katkı yapan bir oyun olmuştu.Bugüne kadar Uncharted'a dair olumlu geri dönüşler alırken Sony bu şaheseri film yapmaya karar verdiği an işler değişmişti.Dün ilk defa Sony ve Playstation sosyal medya üzerinden Uncharted filminin fragmanını yayınladı.Fragma

    En son yorumlar
    GamesBazaar
    GamesBazaar
    Geç oldu sanki :)
    Beğen Cevapla
    omersimdi3547
    omersimdi3547
    buraya gelsin de alalım
    Beğen Cevapla

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim