New World Binek Var Mı?

    New World Binek Var Mı?

    Amazon'un yeni MMORPG oyunu New World keşfedilmeye başlandıkça, bazı soruları da beraberinde getiriyor.

    Bu sorulardan en önemlisi de oyuncuların çok fazla vakit kaybettiği seyahatler hakkında. Bazen dakikalar, bazen de saatlerce bir bölgeye yürümek için vakit harcayabiliyorsunuz. Haliyle bu durumda oyuncular da oyunda binek olup olmadığını keşfetmek istiyor.

    New World'de binek var mı?

    MMORPG oyunlarının ortak özelliği devasa haritaları, binlerce NPC'ye sahip olması ve neredeyse sınırsıza yakın içeriği olmasıdır. Bu haritalarda yolculuk yapmak her zaman keyifli olmayabiliyor. Örneğin Metin2 veya World of Warcraft gibi oyunlarda ışınlanma veya binekler sayesinde hızlıca seyahat edebiliyorsunuz. Fakat New World evreninde ise binekler bulunmuyor. Bu sebepten dolayı görev, savaş veya farm bölgelerine yürüyerek gitmek zorundasınız. Bu gerçekten sinir bozucu olabiliyor, fakat neyse ki New World'de hızlı seyahat bulunuyor. Bu sayede haritada bir noktadan uzak bir noktaya daha hızlı gitme şansını elde edebiliyorsunuz.


    Bunun daha ne kadar süre devam edeceği bilinmiyor. Çünkü New World oyuncuları bineklerin oyuna eklenmesini istiyor. Eminiz ki oyun yöneticileri bu istekleri cevapsız bırakmayıp ilerleyen dönemlerde oyuna binek ekleyecektir. Çünkü yöneticiler oyuna her zaman genişleme paketleri ve yenilikler getireceğini açıkladı.


    New World binekler ile ilgili yeni gelişmeler oldukça size aktarıyor olacağız, farklı New World rehberleri ve haberleri için sitemizi takipte kalın!


    New World Gold satışı yapmak veya Gold satın almak için aşağıdaki linke tıklayın.

    https://www.itemsatis.com/ilanlar/new-world-item-hesap-gold.html

    New World hesap satışı veya alışı işlemlerinizi de ilan pazarımız üzerinden güvenle yapabilirsiniz.


    Önceki Haber
    New World Karakterlerinin Özellikleri ve Güçleri

    New World Karakterlerinin Özellikleri ve Güçleri

    3 yıl önce 6 dk okuma süresi

    New World teknik sıkıntılar yaşasa da, piyasayı kasıp kavurmaya devam ediyor. Düzenli olarak oyuncu artışı yaşayan ve muhtemelen yaşadıkları en büyük sorunu de bu nedenle yaşayan New World, gün geçtikçe de oyuncularını arttırmaya devam edecekmiş benzer biçimde duruyor.MMORPG sınıfında yer edinen bir oyun olduğundan kimsenin açmış olduğu karakter kimseninkinden üstün değil. Bu yüzden karakterlerimizin güçleri tamamen seviyemize ve bu seviyemizi yükseltirken kazandığımız puanları iyi mi harcadığım

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim