New World Karakterlerinin Özellikleri ve Güçleri

    New World Karakterlerinin Özellikleri ve Güçleri

    Bu haberimizde New World karakterlerinin özellikleri, güçleri ve bilinmeyen deneyimlerinden bahsedeceğiz detaylar açıklama kısmında.

    New World teknik sıkıntılar yaşasa da, piyasayı kasıp kavurmaya devam ediyor. Düzenli olarak oyuncu artışı yaşayan ve muhtemelen yaşadıkları en büyük sorunu de bu nedenle yaşayan New World, gün geçtikçe de oyuncularını arttırmaya devam edecekmiş benzer biçimde duruyor.


    MMORPG sınıfında yer edinen bir oyun olduğundan kimsenin açmış olduğu karakter kimseninkinden üstün değil. Bu yüzden karakterlerimizin güçleri tamamen seviyemize ve bu seviyemizi yükseltirken kazandığımız puanları iyi mi harcadığımıza nazaran değişiyor.


    60. seviyeye ulaşana kadar her düzen atladığımızda kullanabileceğimiz 3 puan kazanıyoruz. Bu kazandığımız puanları Strength (STR), Dexterity (DEX), Intelligence (INT), Focus (FOC) ve Constitution (CON) özellikleri içinde oynamak istediğimiz silaha ve oynanış tarzımıza nazaran dağıtıyoruz.



    Strength (STR)

    Strength bilhassa ağır yakın dövüş silahlarının temel özelliği diyebiliriz. War hammer şeklinde ağır silahlar bütün hasarını ve yoğunluğunu Strength üstünden alıyor ama Sword şeklinde daha hafifçe silahlar ana hususiyet olarak Strength kullansa da yanında alt hususiyet olarak Dexterity’de kullanabiliyor.



    Focus (FOC)

    Focus, mana enerji yenileme hızını ve yapabileceğiniz iyileştirmenin enerjisini arttırıyor ve bununla beraber Life Staff'ın enerjisini destekleyen de tek hususiyet. Bu yüzden şu an için oyunda Life Staff oyuncularının yoğunlaşması ihtiyaç duyulan bir hususiyet. Focus ancak Life Staff için bulunan bir hususiyet olsa da yeni gelecek silahlar ile bu konum değişebilir.



    Intelligence (INT)

    İntelligence, silahlarınızın haiz olabileceği sihirli özellikler/perk’ler de dahil olmak suretiyle bütün hususi durumunu sihirli silahlara yöneltir. Fire Staff benzer biçimde tamamen büyüsel silahlar yada büyüsel bir perk’e haiz fizyolojik silahlar (fire sword benzer biçimde) Intelligence temeline dayanarak güçlenir.



    Dexterity (DEX)

    Dexterity, ağırlığını Bow ve Musket şeklinde menzilli silahlarda konuştursa da Rapier da hem de bütün yoğunluğunu Dexterity üstünden alıyor. Diğer yakın dövüş silahları da Dexterity’den hususiyet kazanabiliyor ama Strength’ten kazandıkları kadar fazla değil.



    Constitution (CON)

    Constitution, genel hatlarıyla haiz bulunduğunu can miktarını belirleyen özellik. Constitution özelliğiniz ne kadar yüksek olursa o denli fazla can havuzuna haiz olursunuz. Bu vaziyet oyunun erken safhalarında fazlaca dikkat çekmese de, seviyeniz ilerlediğinde ve düşmanlar güçlenmeye başladığında farkı mutlaka göreceksiniz.


    New World Hesap Satışı

    New World Karakterlerinin Özellikleri ve Güçleri


    Önceki Haber
    Netflix SquidGame Oyunları Yapmak İstediğini Açıkladı

    Netflix SquidGame Oyunları Yapmak İstediğini Açıkladı

    3 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Son günlerin çok konuşulan dizisi olan Squid Game ile alakalı bugün Netflix'ten dizinin hayranlarını ve oyuncularını heyecanlandıran bir izahat geldi. Netflix, Squid Game'i bir video oyununa dönüştürmek istediğini açıkladı.Squid Game, son günlerde dünyayı kasıp kavurmaya devam ediyor. Öyle ki adını ve resmini görmediğimiz bigün olmuyor. Geçtiğimiz saatlerdeyse Netflix, Squid Game adını reel anlamda akıllara kazıyacak bir harekete girişeceklerini resmen açıkladı. Squid Game, artık bir oyun olarak

    Sonraki Haber
    New World Binek Var Mı?

    New World Binek Var Mı?

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Bu sorulardan en önemlisi de oyuncuların çok fazla vakit kaybettiği seyahatler hakkında. Bazen dakikalar, bazen de saatlerce bir bölgeye yürümek için vakit harcayabiliyorsunuz. Haliyle bu durumda oyuncular da oyunda binek olup olmadığını keşfetmek istiyor. New World'de binek var mı?MMORPG oyunlarının ortak özelliği devasa haritaları, binlerce NPC'ye sahip olması ve neredeyse sınırsıza yakın içeriği olmasıdır. Bu haritalarda yolculuk yapmak her zaman keyifli olmayabiliyor. Örneğin Metin2 veya Wor

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim