Netflix SquidGame Oyunları Yapmak İstediğini Açıkladı

    Netflix SquidGame Oyunları Yapmak İstediğini Açıkladı

    Bu haberimizde son zamanların en çok konuşulan dizisi olan Squid Game'in Netflix uyarlamalı oyunların çıkılacağı belirtiliyor.

    Son günlerin çok konuşulan dizisi olan Squid Game ile alakalı bugün Netflix'ten dizinin hayranlarını ve oyuncularını heyecanlandıran bir izahat geldi. Netflix, Squid Game'i bir video oyununa dönüştürmek istediğini açıkladı.

    Squid Game, son günlerde dünyayı kasıp kavurmaya devam ediyor. Öyle ki adını ve resmini görmediğimiz bigün olmuyor. Geçtiğimiz saatlerdeyse Netflix, Squid Game adını reel anlamda akıllara kazıyacak bir harekete girişeceklerini resmen açıkladı. Squid Game, artık bir oyun olarak karşımıza çıkacak.

    Netflix SquidGame Oyunları Yapmak İstediğini Açıkladı


    Basit oyunları bir ölüm oyununa çeviren Squid Game, halihazırda pek oldukça Roblox şeklinde pek iyi sandbox yapılı oyunda bir uyarlamaya sahip. Fakat elbet gözler, bu diziyi reel meydana getirecek lisanslı bir oyunu gözlüyordu. O haberse bugün Netflix tarafınca verildi. Yakında oyun dünyasında etken rol oynayacak olan Netflix, bu oyunlarından birisinin de Squid Game olacağını belirten bir izahat yaptı.


    Squid Game, oyuncuların oyunun bütün kaynaklarını kullanarak kendi oyunlarını yaratmalarını elde eden sandbox türünde bir oyun olan Roblox’ta kısmen oynanabiliyor. Squid Game alternatifi olan bu modda oyuncular, dizideki oyunlara en yakın halde tasarlanmış oyunlarda birbirleriyle ölümüne savaşım ediyorlar. Elbette bu oyun modu resmi bir mod değil.

    Netflix SquidGame Oyunları Yapmak İstediğini Açıkladı


    ComicBook tarafınca paylaşılan bilgiye bakılırsa Netflix, oyun hayatına atılımlarında yeni alaka odaklarının Squid Game dizisini bir video oyununa çevirmek bulunduğunu doğruladı. Squid Game’in oyununun iyi mi olabileceği hakkındaysa hemen hemen hiç bir ayrıntılar paylaşılmadı. Netflix, video oyun hususi durumunu geçtiğimiz haftalarda kontrol etmeye başlamıştı. Henüz mobil oyunlarla başlamış olan bu teşebbüs ile alakalı gelecek günlerde yeni şeyler duyacak gibiyiz.


    Önceki Haber
    League of Legends Genel Sohbeti Devre Dışı Bırakıyor

    League of Legends Genel Sohbeti Devre Dışı Bırakıyor

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    League of Legends'in Genel Sohbeti yani /All 11.21 yamasında tamamıyla kaldırılarak bir süreliğine elveda edilecek. Bunun oluşan sorunlardan dolayı genel sohbetin yeterli seviyede kullanılmadığı ve takım içi sohbetin daha az olduğu aynı zamanda uygun görülmediği belli başlı noktaların olduğu açıklanmıştı. Her ne kadar takım için sohbet önemli olsa da Genel Sohbet kullanmak için bir neden bulunamıyor. Tek önemi olması sebebiyeti ise Karşı takımla konuşabilmektir. Sorunlarından kaynaklanan problem

    Sonraki Haber
    New World Karakterlerinin Özellikleri ve Güçleri

    New World Karakterlerinin Özellikleri ve Güçleri

    3 yıl önce 6 dk okuma süresi

    New World teknik sıkıntılar yaşasa da, piyasayı kasıp kavurmaya devam ediyor. Düzenli olarak oyuncu artışı yaşayan ve muhtemelen yaşadıkları en büyük sorunu de bu nedenle yaşayan New World, gün geçtikçe de oyuncularını arttırmaya devam edecekmiş benzer biçimde duruyor.MMORPG sınıfında yer edinen bir oyun olduğundan kimsenin açmış olduğu karakter kimseninkinden üstün değil. Bu yüzden karakterlerimizin güçleri tamamen seviyemize ve bu seviyemizi yükseltirken kazandığımız puanları iyi mi harcadığım

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim