League of Legends Genel Sohbeti Devre Dışı Bırakıyor

    League of Legends Genel Sohbeti Devre Dışı Bırakıyor

    Bu haberimizde League of Legends'in genel sohbeti tamamıyla kaldırılıyor detaylar açıklama kısmından ulaşabilirsiniz.

    League of Legends'in Genel Sohbeti yani /All 11.21 yamasında tamamıyla kaldırılarak bir süreliğine elveda edilecek. Bunun oluşan sorunlardan dolayı genel sohbetin yeterli seviyede kullanılmadığı ve takım içi sohbetin daha az olduğu aynı zamanda uygun görülmediği belli başlı noktaların olduğu açıklanmıştı.


    Her ne kadar takım için sohbet önemli olsa da Genel Sohbet kullanmak için bir neden bulunamıyor. Tek önemi olması sebebiyeti ise Karşı takımla konuşabilmektir. Sorunlarından kaynaklanan problem ise oyuncuların oyun için Toxiclik yaparak karşı takımı '' Kışkırtma, Aşağılama ve Hakaret edici sözlerde bulunma'' gibi etkenlerde bulunulabiliyor. Buda oyun içine odaklanamama veya oyunu bırakıp sadece karşı takımla konuşmaya çalışmak Moral bozmak gibi kavramların sürekli olarak bir akım haline getirilmesiydi.


    Bu bir çok oyunda oldukça sıkıcı bir hal almaya başlarken bazıları içinse bu sadece oyunun eğlencesi olarak dile getirebilecekleri tek şeydi. Oyuncuların her ne kadar bu durumu kabul etmediği ancak doğru olanın bu olduğunun göstergesiydi.


    Riot eğer bu durumda davranış sistemi düzenli bir şekilde olursa Genel Sohbet yani /All kapalı kalmaya devam edecektir. Ancak eğer davranış sistemi beklenildiği gibi değişmezse bazı belli başlı yerlerde tekrar açılacaktır. Bunu bir kaç yama denediklerinden sonra öğrenebileceğiz.


    Önceki Haber
    Grand Theft Auto: The Trilogy The Definitive Edition'ın Detayları Yayınlandı

    Grand Theft Auto: The Trilogy The Definitive Edition'ın Detayları Yayınlandı

    3 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Üç efsanevi GTA oyununun Remaster sürümlerini içeren Grand Theft Auto The Trilogy: The Definitive Edition’ın ilk fragmanını yayınladı. İşte yenilenmiş trio hakkındaki açıklanan her şey.Dünyanın en büyük oyun markalarından birisi olan Rockstar Games, Grand Theft Auto serisiyle dünya genelinde milyonlarca oyunun beğenisini kazanmayı başarmıştı.Her ne kadar GTA 6’nın çıkışı hakkındaki sessiz kalsa da GTA serisinin fazlaca sevilen 3 nostaljik oyununun güncelleyeceklerini açıklamıştı. Bu Remaster pak

    Sonraki Haber
    Netflix SquidGame Oyunları Yapmak İstediğini Açıkladı

    Netflix SquidGame Oyunları Yapmak İstediğini Açıkladı

    3 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Son günlerin çok konuşulan dizisi olan Squid Game ile alakalı bugün Netflix'ten dizinin hayranlarını ve oyuncularını heyecanlandıran bir izahat geldi. Netflix, Squid Game'i bir video oyununa dönüştürmek istediğini açıkladı.Squid Game, son günlerde dünyayı kasıp kavurmaya devam ediyor. Öyle ki adını ve resmini görmediğimiz bigün olmuyor. Geçtiğimiz saatlerdeyse Netflix, Squid Game adını reel anlamda akıllara kazıyacak bir harekete girişeceklerini resmen açıkladı. Squid Game, artık bir oyun olarak

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim