Twitch Hacklendi, Amazon Yeni Bir Platform Çıkartıyor

    Twitch Hacklendi, Amazon Yeni Bir Platform Çıkartıyor

    Bu haberimizde Twitch'in hacklenmesi ve kodlarının sızdırılması sonucu Amazon'un üzerinde çalıştığı yeni bir platformu ortaya çıkardı.

    Kodlarının sızdırılması, Amazon'un üstünde çalmış olduğu yeni bir platformu ortaya çıkardı. Vapour olarak isimlendirilen bu platform, kodlardan anlaşıldığı kadarıyla Steam'e rakip olacak. Platformun haiz olduğu özellikler, gelecek vadettiğini gözler önüne seriyor.


    Canlı gösterim platformu olarak malum Twitch'in hacklenmesi ve kaynak kodlarına kadar her türlü bilginin sızdırılması, Amazon'un dikkat çeken bir planını ortaya çıkardı. Platformun kaynak kodlarında yer edinen bir bölüm, Amazon'un bir süredir Steam'e rakip olacak bir çevrimiçi oyun platformu üstünde çalıştığını gözler önüne seriyor. Söz mevzusu platform kod ismi ise "Vapour".


    Kodlarının sızdırılması üstüne bu kodlar üstünde incelemeler meydana getiren meraklı yazılımcılar tarafınca meydana getirilen Vapour, şu an için tam olarak anlaşılamamış durumda. Ancak bu platformun geliştirme aşamasında olduğu ve ilgi çekici özellikler sunmuş olduğu açığa çıkarıldı. Yaşanan vaka üstüne proje iptal edilir mi bilemiyoruz sadece Vapour kullanıma sunulursa, video oyun dünyasında fazlaca büyük değişikliklerin olacağı aşikar.


    Ortaya çıkan platform, edinilen bilgilere bakılırsa Fortnite ve PUBG şeklinde popüler oyunlar ile Twitch'i entegre edebilecek bir yapıya sahip. Bu da platformun Steam'in popülaritesini ciddi anlamda etkileyebilir şeklinde görünüyor. Zira bu entegrasyon yardımıyla bir yayıncı, yalnızca Vapour üstünden hem oyun oynama aynı zamanda canlı gösterim yapma ve aboneleriyle konferans imkanı yakalayabilecek şeklinde görünüyor.


    Steam'in bugüne dek hiç bir rakibinin olmayışı, bu platformu tekel haline getirdi. Epic Games, kısa bir müddet ilkin atağa kalkmış olsa da kurulan platform, Steam'e dişli bir rakip olamadı. Ancak Amazon'un geliştirmekte bulunduğunun şimdiye kadar ortaya çıkarılan özellikleri, Vapour'un geleceğe yönelik potansiyelinin bulunduğunun aleni bir ispatı. 

    Geliştiriciler, kaynak kodlar yardımıyla açığa çıkan Vapour üstünde çalışmalarını sürdürüyorlar.


    Önceki Haber
    League of Legends 11.20 Yama Notları

    League of Legends 11.20 Yama Notları

    3 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Şampiyon GüncellemeleriAmumuQ'nun hasarı ileri yetenek seviyelerinde azaldı; mana bedeli arttı ve artık sabit.Q - Sargı AtışıHASAR 70/100/130/160/190 (+%85 YG) > 70/95/120/145/170 (+%85 YG)MANA BEDELİ 30/35/40/45/50 > 70DariusW'nun bekleme süresi azaldı ve artık sabit.W - Kemik KıranBEKLEME SÜRESİ 7/6,5/6/5,5/5 saniye > 5 saniyeEliseTaban canı ve zırh büyüme oranı arttı.TABAN CAN 534 > 555ZIRH BÜYÜME ORANI 3,35 > 4HecarimW'nun bekleme süresi azaldı ve artık sabit; minyonlardan ve canavarlardan e

    Sonraki Haber
    Grand Theft Auto: The Trilogy The Definitive Edition'ın Detayları Yayınlandı

    Grand Theft Auto: The Trilogy The Definitive Edition'ın Detayları Yayınlandı

    3 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Üç efsanevi GTA oyununun Remaster sürümlerini içeren Grand Theft Auto The Trilogy: The Definitive Edition’ın ilk fragmanını yayınladı. İşte yenilenmiş trio hakkındaki açıklanan her şey.Dünyanın en büyük oyun markalarından birisi olan Rockstar Games, Grand Theft Auto serisiyle dünya genelinde milyonlarca oyunun beğenisini kazanmayı başarmıştı.Her ne kadar GTA 6’nın çıkışı hakkındaki sessiz kalsa da GTA serisinin fazlaca sevilen 3 nostaljik oyununun güncelleyeceklerini açıklamıştı. Bu Remaster pak

    En son yorumlar
    BreefGame
    BreefGame
    Steam'e hayatta rakip olamaz.
    Beğen Cevapla

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim