God of War Ragnarok'un Neden Ertelendiği Açıklığa Kavuştu

    God of War Ragnarok'un Neden Ertelendiği Açıklığa Kavuştu

    Bu haberimizde God of War Ragnarok'un neden bunca zamandır ertelendiği net bir şekilde açıklandı detaylar açıklama kısmında.

    Sony Santa Monica, 2021’de çıkması planlanan God of War:Rangarok’un çıkış tarihinin ertelendiğini birkaç ay öncesinde duyurmuştu. Oyunun çıkışının ne için ertelendiği, Kratos karakterini canlandıran Christopher Judge’un Twitter'daki paylaşımlarıyla belli oldu.

    COVID-19 salgını, 2021’de piyasaya sürülmesi planlanan birçok oyunun ertelenmesine sebep oldu. Bu sene çıkması planlanan God of War: Ragnarok'un çıkışı da 2022’ye ertelendi.


    Oyun stüdyosu tarafınca geliştiren oyunun çıkış tarihinin 2022'ye ertelendiği, geçtiğimiz Haziran ayında firma tarafınca duyurulmuştu. Ancak bu ertelenmeye sebep olan vaka bilinmiyordu. Oyunun gecikmesinin sebebini, Kratos karakterini seslendiren Christopher Judge’ın Twitter paylaşımları yardımıyla öğrendik.


    Oyuncuların merakla beklediği, serinin son oyunu olacağı söylenen God of War:Ragnarok 2022 senesinde piyasaya çıkacak. Piyasaya çıkışının gecikmesine sebep olan vaka belli oldu. Oyunun rötar nedenini, Kratos karakterini seslendiren Christopher Judge Twitter'da açıkladı.


    Yaşadığı pandemi sorunları sebebiyle ameliyat bulunduğunu belirterek “God of War:Ragnarok benim yüzümden ertelendi” dedi. Judge açıklamasına "Ağustos 2019’da yürüyemiyordum, bundan dolayı diz ve bel ameliyatı olmak zorunda kaldım. Sony Santa Monica, oyunu geliştirmek için benim iyileşmemi bekledi.” gibi devam etti. Bu süreçte firma personelleri tarafınca görmüş olduğu alaka ve yardımcı için teşekkürlerini iletti.

    God of War:Ragnarok'un 2022 senesinde Playstation 4 ve Playstation 5 için piyasaya çıkması bekleniyor.


    Önceki Haber
    New World Nihayet Oyun Dünyasına Çıkışını Yaptı

    New World Nihayet Oyun Dünyasına Çıkışını Yaptı

    3 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Yeni Bir DünyaYeni MMO oyunu New World'ü resmen erişime açtı. Geliştirme sürecinde oldukça konuşulan oyunla alakalı meydana getirilen ilk yorumlar, oyunun vadettiğini verdiğini gözler önüne seriyor. New World, Steam üstünden de satın alınabiliyor.Süratli bir giriş meydana getirmeye çalışan Amazon Games, kendisinin geliştirip yayına hazırladığı "New World" isminde oyununu resmen erişime açtı. Aksiyon ve maceranın dibini yaşatacak oyun, MMO türünde ve bu türün bağımlısı olan oyun tutkunları için y

    Sonraki Haber
    League of Legends 11.20 Yama Notları

    League of Legends 11.20 Yama Notları

    3 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Şampiyon GüncellemeleriAmumuQ'nun hasarı ileri yetenek seviyelerinde azaldı; mana bedeli arttı ve artık sabit.Q - Sargı AtışıHASAR 70/100/130/160/190 (+%85 YG) > 70/95/120/145/170 (+%85 YG)MANA BEDELİ 30/35/40/45/50 > 70DariusW'nun bekleme süresi azaldı ve artık sabit.W - Kemik KıranBEKLEME SÜRESİ 7/6,5/6/5,5/5 saniye > 5 saniyeEliseTaban canı ve zırh büyüme oranı arttı.TABAN CAN 534 > 555ZIRH BÜYÜME ORANI 3,35 > 4HecarimW'nun bekleme süresi azaldı ve artık sabit; minyonlardan ve canavarlardan e

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim