New World Nihayet Oyun Dünyasına Çıkışını Yaptı

    New World Nihayet Oyun Dünyasına Çıkışını Yaptı

    Bu haberimizde New World'ün çıkışını ve yanında getireceği artılarıyla oyunun oyun dünyasına nasıl bir etkisi olacağını anlatacağız detaylar açıklama kısmında.

    Yeni Bir Dünya

    Yeni MMO oyunu New World'ü resmen erişime açtı. Geliştirme sürecinde oldukça konuşulan oyunla alakalı meydana getirilen ilk yorumlar, oyunun vadettiğini verdiğini gözler önüne seriyor. New World, Steam üstünden de satın alınabiliyor.


    Süratli bir giriş meydana getirmeye çalışan Amazon Games, kendisinin geliştirip yayına hazırladığı "New World" isminde oyununu resmen erişime açtı. Aksiyon ve maceranın dibini yaşatacak oyun, MMO türünde ve bu türün bağımlısı olan oyun tutkunları için yepyeni bir edinim sunacak şeklinde görünüyor.


    New World, Amazon Games için tam bir arapsaçıydı. Zira şirket, bu oyunu Mayıs 2020'de piyasaya sürecekti. Ancak yaşanmış olan aksilikler sebebiyle onlarca defa ertelenen oyun, bugün nihayet erişime açıldı. New World'ün resmi web sitesi veya Steam üstünden satın alınabilen oyun, 109 TL'lik fiyatı ile de ülkemizdeki oyuncular tarafınca alakalı görecek şekilde duruyor.


    Steam'deki listeleme sayfasına baktığımızda, Türkiye'den oyuncuların New World'e adeta bayıldıklarını görüyoruz. Şu ana kadar meydana getirilen oyunların tümü olumluyken oyun severler, oyunun oldukça ayrıntılı bulunduğunu belirtiyorlar. Ancak bu aşamada Türkçe dil desteğine gereksinim duyulduğunu belirten oyuncular, bu taleplerini dile getirmeye başlamış durumdalar. Amazon Games'in bu şekilde bir çalışmasının olup olmadığı ise şimdilik bilinmiyor.


    MMO türünün bütün imkanlarını oyunculara sunuyor. Üstelik oyuncular, New World'ü aleni dünya rol yapma oyunu gibi çevrimiçi veya tek oyunculu halde oynayabilecekleri benzer biçimde PvP çeşidini de deneyimleyebiliyorlar. Geliştirme sürecinde beklentiyi tavan yaptıran oyun, hakikaten de vadettiğini verecek benzer biçimde görünüyor.

    Minimum sistem gereksinimleri:

    İşletim sistemi: Windows 10 64-bit

    İşlemci: Intel Core i5-2400 ya da dört çekirdekli, 3 GHz AMD

    Bellek: 8 GB

    Ekran kartı: NVIDIA GeForce GTX 670 ya da AMD Radeon R9 280

    Depolama: 50 GB kullanılabilir alan

    Nereden indirilir?

    Steam üzerinden satın alabilirsiniz ve oyunun keyfini çıkarmaya başlayabilirsiniz.

    Oyunun Fiyatı 109,00₺

    Tıkla ve New World Mağaza Sayfasına Git

    En uygun Fiyata Steam Cüzdan kodu Almak için Tıkla


    Önceki Haber
    Valorant Ajanlarla İlgili Yeni Güncelleme Yayınlandı

    Valorant Ajanlarla İlgili Yeni Güncelleme Yayınlandı

    3 yıl önce 6 dk okuma süresi

    JettŞu anki Profesyonelliğini korurken yüksek mekanik ve yetenek gerektiren akımlarıyla düşmanlarını gafil bir şekilde avlayan bir avcı. Ancak Ulti yeteneğinin Sağ tık alternatif atışları isabet halinde aşırı etkisi olduğunu söylüyorlar. Ancak bu yeteneği kullanmak için odaklılık ve isabetlilik gerekli. Bunun dışında Duman bulutu sayısı riskli durumlardan kurtulmasını sağlarken fazla kolaylaştırıyordu. Jett'in duman bulutlarını azaltarak Jett'i daha dikkatli ve çok hesaplı bir şekilde zorlamayı

    Sonraki Haber
    God of War Ragnarok'un Neden Ertelendiği Açıklığa Kavuştu

    God of War Ragnarok'un Neden Ertelendiği Açıklığa Kavuştu

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Sony Santa Monica, 2021’de çıkması planlanan God of War:Rangarok’un çıkış tarihinin ertelendiğini birkaç ay öncesinde duyurmuştu. Oyunun çıkışının ne için ertelendiği, Kratos karakterini canlandıran Christopher Judge’un Twitter'daki paylaşımlarıyla belli oldu.COVID-19 salgını, 2021’de piyasaya sürülmesi planlanan birçok oyunun ertelenmesine sebep oldu. Bu sene çıkması planlanan God of War: Ragnarok'un çıkışı da 2022’ye ertelendi.Oyun stüdyosu tarafınca geliştiren oyunun çıkış tarihinin 2022'ye e

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim