League of Legends Fizz Oynanış Rehberi

    League of Legends Fizz Oynanış Rehberi

    Bu rehberimizde League of Legends oyunundaki Fizz adlı şampiyonun detaylı oynanış rehberini paylaşacağız, detaylar aşağıda.

    Fizz Ne zaman Çıktı?

    15 Kasım 2011 Tarihinde oyuncuların beğenisine sunuldu.




    Fizz Yetenekleri

    PASİF Yeteneği: Çevik Dövüşçü

    Fizz birimlerin içinden geçebilir ve şampiyonun tüm kaynaklardan aldığı hasar belli bir miktarda azalır.


    Q Yeteneği: Zıpkın Saldırısı

    Fizz atılarak hedefini deşip geçerken büyü hasarı verir ve hedefine isabet etkileri uygular.


    W Yeteneği: Deniztaşı Zıpkın

    Fizz'in saldırıları rakiplerinde kanamaya yol açarak birkaç saniye boyunca büyü hasarı verir. Fizz sıradaki saldırısını ilave hasar verecek şekilde güçlendirebilir ve kısa süreliğine sonraki saldırılarının gücünü arttırabilir.


    E Yeteneği: Oyunbaz / Düzenbaz

    Fizz havaya sıçrar ve zarafetle zıpkınının üstüne konarak hedef alınamaz hale gelir. Fizz bunun ardından zemine darbe indirmeyi ya da tekrar sıçrayarak sert bir iniş yapmayı seçebilir.


    Ulti Yeteneği: Denizin Dişleri

    Fizz'in hedef yönde attığı balık, kendisine temas eden herhangi bir şampiyona yapışarak hedefi yavaşlatır. Kısa bir aranın ardından zeminden fırlayan bir köpekbalığı hedefi havaya, yakındaki rakipleri de yana savurur. İsabet ettiği bütün rakipler büyü hasarı alarak yavaşlar.




    Fizz'in Karşısında Güçlü Olan Şampiyonlar

    Aşağıdaki şampiyonlar Fizz'in karşısında koridorda oldukça güçlüdür.

    • Slyas
    • Lissandra
    • Akshan


    Fizz'in Güçlü Olduğu Şampiyonlar

    • Ryze
    • Syndra
    • Viktor




    Fizz, Full Build, Almanız Gereken Eşyalar

    League of Legends Fizz Oynanış Rehberi




    Fizz'e Alınması Gereken Sihirdar Büyüleri

    League of Legends Fizz Oynanış Rehberi


    Fizz Rünleri

    League of Legends Fizz Oynanış Rehberi




    Fizz Nasıl Oynanır?

    Fizz orta koridorda oynanan büyücü ve suikastçı karışımı bir şampiyondur.

    Fizz kordiora başlarken W yeteneği açarak minyonlara fazladan hasar ve son vuruşları gerçekleştirerek daha kolay şekilde koridor ittirebilirsiniz. İkinci olarak E yeteneğiniz sayesinde rakibin size gönderdiği yetenek atışlarından kolayca kaçmanızı sağlar. İlk kullanımda hedef alınmazsınız ve ileriye doğru atılırsınız ikinci kullanımda ise indiği alana fazladan büyü hasarı verir. Fizz bu yetenek sayesinde kaçabilir veya bir rakibi avlamak ve katletmek için kolayca kullanabilir.

    Q yeteneği rakiplere daha da kolay yetişmenizi sağlayabilir. Bir birime mesafesine göre basıp ileriye doğru atılabilirsiniz. Eğer rakibin içindeyseniz bu yetenekle arkasına kolayca geçebilirsiniz. Aynı zamanda bu yeteneği minyonlar üzerinde kullanarak rakiplere anında beklemedikleri bir şekilde yetişebilirsiniz.

    Fizz'in Ulti yeteneği eğer bir rakibi uzaklardan tutturmayı başarırsa bir kaç saniye sonra kocaman bir köpekbalığı havaya zıplatıp rakibi yemeye çalışır. Bu yeteneği eğer canı düşük bir rakip var ise kolayca katledebilirsiniz.

    Fizz yakın menzilli olmasına rağmen rakiplere yetişme ve onların kafasını karıştırmakta ustadır. Bu yüzden kırılgan bir rakibe doğru konum alarak hiç beklemediği bir şekilde katledebilirsiniz. Takım savaşlarında ise uzaklardan gönderdiği Ulti yeteneği sayesinde birden fazla yanınızda rakip var ise onları yavaşlatıp hoplatabilir ve E yeteneği ile son darbeyi atarak zafere ulaşabilirsiniz.




    Fizz Şampiyonu ve Kostümleri

    • Klasik Fizz
    • Atlantisli Fizz
    • Kutup Avcısı Fizz
    • Balıkçı Fizz
    • Hiçlik'ten Gelen Fizz
    • Pofuduk Fizz
    • Süper Galaksi Fizz
    • Omega Timi Fizz
    • Tüylü Fizz
    • Tüylü Fizz Prestij Serisi
    • Minik Şeytan Fizz


    Fizz Hikayesi

    Fizz, Bilgewater çevresindeki resiflerde yaşayan amfibi bir yordle. Arada sırada batıl inançlı kaptanların denize bıraktığı adakları bulup getirse de en gedikli denizciler bile onunla ters düşmemeleri gerektiğini, onun hilebaz karakterini hafife alanların başına gelenlerin hikâyelerini biliyor. Sık sık kaprisli bir okyanus ruhuyla karıştırılan Fizz, görünüşe bakılırsa derinliklerdeki devasa etçil canavarlara hükmedebiliyor ve dost, düşman demeden önüne gelenin kafasını karıştırmaktan zevk alıyor.


    League of Legends RP Satın al

    Yeni bir şampiyon açmak veya sevdiğiniz şampiyonların kostümünü satın almak için LoL RP satın alabilirsiniz. Hemen aşağıdaki linke tıklayın ve RP satın alın.

    https://www.itemsatis.com/urunler/lol-rp-satin-al.html

    League of Legends Fizz Oynanış Rehberi


    Önceki Haber
    LoL'ün İlk Dizisi Arcane'den Resmi Fragman Yayınladı

    LoL'ün İlk Dizisi Arcane'den Resmi Fragman Yayınladı

    3 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Netflix ArcaneYaklaşık 1 sene önce duyurulmuş olan ve pandemi sebepleriyle 1 sene ertelendiğinden bu yana Riot Games League of Legends evreninde geçen Arcane dizisinin ilk ve resmi fragmanı yayınlanmış bulunmakta.Genel KonuFragman'da gözükenlere göre Vi ve Jinx'in arasında geçen kardeş meselesi fragmanın başında da anlatılmakta ve bu kardeşlik bağının nasıl koptuğunu anlatıyor. Fragmanın ilerleyen kısımlarında Cyberpunk vari bir şekilde Zaun şehrinde barlar, çeteler veya uyuşturucu tacirleri gib

    Sonraki Haber
    League of Legends 2021'in Son Şampiyon Yol Haritası Yayınlandı

    League of Legends 2021'in Son Şampiyon Yol Haritası Yayınlandı

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    League of Legends 2021 Şampiyon Yol Haritası Bizleri Neler Bekliyor?Riot Games, mevcut karakterlerin tasarımlarını yenileyen ve bunun yanında yeni şampiyonlar da getiren yol haritasını yayınladı. League of Legends World Championship ve şimdiyse sezonun bitişinden sonrasında bütün dikkatler 12. sezona çevrilmiş olacak. Halihazırda sürem öncesi hazırlıklar ufukta gözükürken Riot da yeni özellikler ve şampiyonlar için kolları sıvadı.Öncelikle değişik rollerle beraber orta koridor haricinde her rol

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim