LoL'ün İlk Dizisi Arcane'den Resmi Fragman Yayınladı

    LoL'ün İlk Dizisi Arcane'den Resmi Fragman Yayınladı

    Bu haberimizde League of Legends'in ilk dizisi olacak olan Arcane adlı animasyon serisinin resmi fragmanı yayınlandı.

    Netflix Arcane

    Yaklaşık 1 sene önce duyurulmuş olan ve pandemi sebepleriyle 1 sene ertelendiğinden bu yana Riot Games League of Legends evreninde geçen Arcane dizisinin ilk ve resmi fragmanı yayınlanmış bulunmakta.



    Genel Konu

    Fragman'da gözükenlere göre Vi ve Jinx'in arasında geçen kardeş meselesi fragmanın başında da anlatılmakta ve bu kardeşlik bağının nasıl koptuğunu anlatıyor. Fragmanın ilerleyen kısımlarında Cyberpunk vari bir şekilde Zaun şehrinde barlar, çeteler veya uyuşturucu tacirleri gibi bizleri karşılayan isimler var ve Vi kardeşini bulmak için Zaun şehrine tekrardan inmiş olduğu gözükülüyor.


    Sonraki kısımda yüzünün bir yarısı yanmış Villain'ımız karşımıza çıkıyor ve yukarıdaki Piltover şehrinde insanlar güzel bir hatay yaşarken aşağıdakilerin sanki çöplükmüş gibi davranılmasına hoş karşılamıyor bundan dolayı büyük bir nefret duymaktadır. Ardından Jayce ve Viktor'un ilk defa bilim ve büyü vasıtasıyla icat edilen yeni bir buluş keşfediliyor. Fakat bu buluşun asıl amacı tehlikeli olması bundan dolayı politik nedenlerden dolayı Alt ve Üst şehirlerde isyan çıkmaktadır.


    Daha sonrasında Vi kardeşini aramaya devam etmektedir ana Villain'ımız yine karşımıza çıkmaktadır Üst şehirde yer alan Zepplin vari araca uçan kaykaylı bir çete gelmektedir ve bu sekansta Jinx ve uçan kaykaylı çete savaşmaktadır. Ardından son kısımda gösterildiği gibi Vi ve Jinx'in arası tekrar iyi olduktan sonra gelen zombi vari mor yaratıklar ve uçan kaykaylı çeteyle savaşmaktadırlar.



    Dizi'nin Yayın Tarihi ve Bölümleri

    Arcane dizisinde yer alacak neredeyse 3 kısım ve içerisinde yer alan 9 bölümlük bir serüven var. Bazı söylentilere göre dizinin bir bölümü 40 - 50 dakika arası tahmin ediliyor. Ve dizinin ilk hafta 3 bölüm geri kalan haftalık olanlar ise 2 bölüm şeklinde tamamlanmış olacak.

    LoL'ün İlk Dizisi Arcane'den Resmi Fragman Yayınladı


    Dizinin çıkış tarihi ise 7 Kasım saat 06:00 olarak çıkacaktır.



    Sosyal Medya

    Sosyal medya satışı ve takibi için bu linke tıklayarak Netflix veya daha bir sürü başka sosyal medya platformuna bakarak alabilirsiniz.



    Önceki Haber
    Riot Games, Espor Sahnesini Kapatıyor

    Riot Games, Espor Sahnesini Kapatıyor

    3 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Neden Kapatıldı?Riot Games'in Espor Direktörü VFŞL'nin 2022 sezonu içerisinde Riot Games'in Espor sahnesinin olmayacağına dair açıklama geldi. Espor sahnesi 2019 senesinin başlarında büyük bir atılımla VFŞL'nin başta olmak üzere Riot Games sahiplerinin atılım ve girişimi olmuştu ancak pandemi koşulları nedeniyle Espor sahnesini kapatma kararı aldılar.2022 yılında Esporcuların maçlara bağlanacakları çevrim için bir formata geçiş yapılacak. Yani oyuncular aslında takım evlerinde sanki Tekli sırada

    Sonraki Haber
    League of Legends Fizz Oynanış Rehberi

    League of Legends Fizz Oynanış Rehberi

    3 yıl önce 7 dk okuma süresi

    Fizz Ne zaman Çıktı?15 Kasım 2011 Tarihinde oyuncuların beğenisine sunuldu.Fizz YetenekleriPASİF Yeteneği: Çevik DövüşçüFizz birimlerin içinden geçebilir ve şampiyonun tüm kaynaklardan aldığı hasar belli bir miktarda azalır.Q Yeteneği: Zıpkın SaldırısıFizz atılarak hedefini deşip geçerken büyü hasarı verir ve hedefine isabet etkileri uygular.W Yeteneği: Deniztaşı ZıpkınFizz'in saldırıları rakiplerinde kanamaya yol açarak birkaç saniye boyunca büyü hasarı verir. Fizz sıradaki saldırısını ilave ha

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim