League of Legends Ezreal Oynanış Rehberi

    League of Legends Ezreal Oynanış Rehberi

    Bu rehberimizde League of Legends oyunundaki Ezreal adlı şampiyonun detaylı oynanış rehberini paylaşacağız, detaylar aşağıda.

    Ezreal Ne zaman Çıktı?

    29 Haziran 2012 ilk haliyle çıktıktan sonra 24 Eylül 2018 tarihinde büyük bir Görsel REWORK ile Ezreal yeni W yeteneği ile tekrardan karşımıza çıktı ve tekrardan oyuncuların beğenisine sunuldu.




    Ezreal Yetenekleri

    PASİF Yeteneği: Büyü Gücü Yükselişi

    Ezreal her yetenek isabet ettirdiğinde 5 defaya kadar birikecek şekilde saldırı hızı artışı kazanır.


    Q Yeteneği: Gizemli Atış

    Ezreal bir rakip birime isabet etmesi halinde bütün bekleme sürelerini düşük miktarda azaltan bir enerji oku atar.


    W Yeteneği: Özüt Akışı

    Ezreal, isabet ettiği ilk şampiyon veya harita hedefine yapışan bir küre fırlatır. Eğer Ezreal kürenin etkisi altındaki bir rakibe vurursa küre patlayarak hasar verir.


    E Yeteneği: Sihir Geçişi

    Ezreal yakındaki bir hedef konuma ışınlanır ve ateşlediği güdümlü ışınla en yakındaki rakip birime saldırır. Özüt Akışı etkisi altındaki rakiplere öncelik verir.


    Ulti Yeteneği: İsabet Dalgası

    Ezreal güç toplar ve içinden geçtiği her bir rakibe yüksek miktarda hasar veren kuvvetli bir enerji dalgası gönderir (dalga, minyon ve destansı olmayan canavarlara daha az hasar verir).





    Ezreal'ın Karşısında Güçlü Olan Şampiyonlar

    Aşağıdaki şampiyonlar Ezreal'ın karşısında koridorda oldukça güçlüdür.

    • Vayne
    • Jhin
    • Kog'maw


    Ezreal'ın Güçlü Olduğu Şampiyonlar

    • Varus
    • Aphelios
    • Xayah




    Ezreal, Full Build, Almanız Gereken Eşyalar

    • İlahsindiren
    • Ionia Çizmeleri
    • Manaveren
    • Serylda'nın Garezi
    • Donmuş Yürek
    • Zaun Zincirkılıcı


    League of Legends Ezreal Oynanış Rehberi




    Ezreal'a Alınması Gereken Sihirdar Büyüleri

    Sıçra ve Şifa büyüsü alarak nişancı tercihinize göre belirleyebilirsiniz.




    Ezreal Rünleri

    League of Legends Ezreal Oynanış Rehberi




    Ezreal Nasıl Oynanır?

    Ezreal alt koridorda oynanabilen bir nişancıdır. Ezreal koridora başlarken Q yeteneğini açarak minyonları kolaylıkla almanızı sağlarken pasif yüklerinizi kolaylıkla biriktirebilirsiniz. Q yeteneğinizden gelen dürtme potansiyeli sayesinde rakiplerinize hiç beklemedikleri bir anda fazladan hasar verebilirsiniz. Birikmiş bir pasif yeteneği sayesinde saldırı hızınız artar bu sayede takasları daha etkili bir şekilde çıkarabilirsiniz.

    Ezreal'ın E yeteneği belli bir alana sıçrayarak hasar verebilirsiniz. Yalnızca hasar vermek için değil herhangi bir durumda kaçmanızı sağlayan önemli bir yeteneğiniz haline gelir. E yeteneği sayesinde duvarları rahatlıkla aşabilirsiniz ve rakiplerinize daha kolay yetişebilirsiniz.

    Ezreal'ın W yeteneğini kullanmak için seçtiğiniz bir rakibe attıktan sonra bir işaret bırakır bu işareti patlatmak için Normal vuruş yeteneği, Q yeteneği, E yeteneği ve Ulti yeteneğinizle patlatıp ilave hasar verebilirsiniz. Ultiniz ise Global haritada istediğiniz bir konuma ateş ederek geçtiği birimlere çarptığında hasar vermenizi sağlar.

    Ultinizin sınırı yoktur sonsuza dek gidebilir. Ayrıca Ulti yeteneğiniz pasif yüklerinizi 5. yüke kadar tamamlar. Takım savaşlarında Ezreal uzaktan dürtme yetenekleri kullanarak rakiplerinize rahatsızlık verebilirsiniz. Ani bir durum olduğu zamanda E yeteneğinizden faydalanarak oradan uzaklaşabilirsiniz. Son olarak Ulti yeteneğiniz sayesinde takım savaşlarına uzaktan hasar verebilir takımınıza destek olabilir ve böylece zafere ulaşabilirsiniz.




    Ezreal Şampiyonu ve Kostümleri

    • Klasik Ezreal
    • Nottingham'lı Ezreal
    • Şimşek Santrafor Ezreal
    • Buzul Ezreal
    • Kaşif Ezreal
    • Pulsefire Ezreal
    • TPA Ezreal
    • Kazanova Ezreal
    • Maça Ası Ezreal
    • Arcade Ezreal
    • Yıldız Muhafızı Ezreal
    • Savaş Akademisi Ezreal
    • Zihin Harekatı Ezreal




    Ezreal Hikayesi

    Gözüpek bir maceracı olan Ezreal, fark etmese de savaş sanatları konusunda çok yetenekli. Bin yıllardır kayıp olan yeraltı mezarlarına dalıyor, kadim lanetlerden kurtuluyor ve aşılması imkânsız görünen zorlukları kolayca aşıyor. Ataklığı ve cesareti sınır tanımıyor. Her sorunun çözümünü doğaçlama olarak bulmayı tercih ediyor. Bu konuda kısmen işlek zekâsına, çoğunlukla da yıkıcı sihir atışları yapabilen Shurima işi büyülü eldivenine güveniyor. Eğer Ezreal yakınlardaysa bela da hemen arkasından gelecektir. Ya da önünden. Muhtemelen her yerden.



    League of Legends RP Satın al

    Yeni bir şampiyon açmak veya sevdiğiniz şampiyonların kostümünü satın almak için LoL RP satın alabilirsiniz. Hemen aşağıdaki linke tıklayın ve RP satın alın.

    https://www.itemsatis.com/urunler/lol-rp-satin-al.html



    Önceki Haber
    Deathloop'un İnceleme Puanları Yayınlandı

    Deathloop'un İnceleme Puanları Yayınlandı

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Seri Katilliğin Son NoktasıDuyurulduğu 2019 yılından beri heyecanla beklenen ve grafikleriyle şimdiden aktörleri büyüleyen PS5 oyunu Deathloop’un çıkışına ancak 1 gün kaldı. Oyunun çıkışı daha öncesinde COVID-19’un yarattığı aksaklıklardan ötürü ertelenmişti. Deathloop’u aceleye getirmek istemediğini belirten Bethesda ve Arkane ekipleri, nihayetinde oyunu sağ salim bitirdi.Aylardır böylesine beklenen, birçok özelliğiyle ‘yenilikçi’ diyebileceğimiz büyük bir oyun, doğal ki çıkışından öncesinde oy

    Sonraki Haber
    League of Legends 11.19 Yama Notları

    League of Legends 11.19 Yama Notları

    3 yıl önce 7 dk okuma süresi

    Yeni Şampiyon VexYeni Şampiyon Vex'in etkinlik ile birlikte bu akşam gelmesi bekleniliyor. Şampiyon detayı için buraya tıklayın.Şampiyon GüncellemeleriAatroxW'nun bekleme süresi azaldı.BEKLEME SÜRESİ 26/23/20/17/14 saniye > 20/18,5/17/15,5/14 saniyeAkaliTaban can yenilenmesi arttı.CAN YENİLENMESİ 8 > 9CAN YENİLENMESİ BÜYÜME ORANI 0,5 > 0,9Cho'GathQ'nun bekleme süresi azaldı.Q - Kazıklı ZeminBEKLEME SÜRESİ 7 saniye > 6 saniyeFizzPasifin normal saldırılara karşı hasar azaltma etkisi kaldırıldı. W'

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim