Deathloop'un İnceleme Puanları Yayınlandı

    Deathloop'un İnceleme Puanları Yayınlandı

    Deathloop’un puanları belli oldu. Oyun yayınlarından eleştirmenlerin şimdiden oynayıp incelemiş olduğu oyun, bir çok eleştirmenden tam puan aldı.

    Seri Katilliğin Son Noktası

    Duyurulduğu 2019 yılından beri heyecanla beklenen ve grafikleriyle şimdiden aktörleri büyüleyen PS5 oyunu Deathloop’un çıkışına ancak 1 gün kaldı. Oyunun çıkışı daha öncesinde COVID-19’un yarattığı aksaklıklardan ötürü ertelenmişti. Deathloop’u aceleye getirmek istemediğini belirten Bethesda ve Arkane ekipleri, nihayetinde oyunu sağ salim bitirdi.

    Deathloop'un İnceleme Puanları Yayınlandı


    Aylardır böylesine beklenen, birçok özelliğiyle ‘yenilikçi’ diyebileceğimiz büyük bir oyun, doğal ki çıkışından öncesinde oynandı ve incelendi. Grafikleri haricinde oyun mekanikleriyle de vaka yaratan Deathloop, mühim oyun dünyasında ve sitelerinden devasa yükseklikte puanlar aldı.


    Oyun mayıs ayında çıkacaktı ve çıkış, sonrasında 14 Eylül’e ertelendi. Sonunda bekleyiş netice verdi oyun yarın, PS5 ve PC oyuncularının eline geçecek. 

    Deathloop'un İnceleme Puanları Yayınlandı


    Çıkıştan öncesinde ise bir ön düşünce sağlamak amacıyla birçok oyun yayınından eleştirmen, oyunu oynadı ve değerlendirdi. Oyunu şimdiden oynama şansı eline geçiren eleştirmenlerin beğenisini kolayca toplayan Deathloop, birçok yayından tam puan aldı. Metacritic’te 40 bireyin oynadığı oyun, buradan 100 üstünden yaklaşık 89 puan; OpenCritic’te ise 49 kişiden 88 puan aldı.



    Önceki Haber
    League of Legends Evelynn Oynanış Rehberi

    League of Legends Evelynn Oynanış Rehberi

    3 yıl önce 7 dk okuma süresi

    Evelynn Ne zaman Çıktı?17 Temmuz 2012 ilk haliyle çıktıktan sonra 9 Ekim 2017 tarihinde büyük bir REWORK ile Evelynn yeni yetenek setiyle tekrardan karşımıza çıktı ve tekrardan oyuncuların beğenisine sunuldu.Evelynn YetenekleriPASİF Yeteneği: İblis GölgeEvelynn çatışma dışında İblis Gölge'ye bürünür. İblis Gölge, canı azaldığında Evelynn'i iyileştirir ve 6. seviyeden sonra kamuflaj etkisi sağlar.Q Yeteneği: Nefret DikeniEvelynn kırbacıyla saldırır ve isabet alan ilk birime hasar verir. Ardından

    Sonraki Haber
    League of Legends Ezreal Oynanış Rehberi

    League of Legends Ezreal Oynanış Rehberi

    3 yıl önce 7 dk okuma süresi

    Ezreal Ne zaman Çıktı?29 Haziran 2012 ilk haliyle çıktıktan sonra 24 Eylül 2018 tarihinde büyük bir Görsel REWORK ile Ezreal yeni W yeteneği ile tekrardan karşımıza çıktı ve tekrardan oyuncuların beğenisine sunuldu.Ezreal YetenekleriPASİF Yeteneği: Büyü Gücü YükselişiEzreal her yetenek isabet ettirdiğinde 5 defaya kadar birikecek şekilde saldırı hızı artışı kazanır.Q Yeteneği: Gizemli AtışEzreal bir rakip birime isabet etmesi halinde bütün bekleme sürelerini düşük miktarda azaltan bir enerji oku

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim