League of Legends Evelynn Oynanış Rehberi

    League of Legends Evelynn Oynanış Rehberi

    Bu rehberimizde League of Legends oyunundaki Evelynn adlı şampiyonun detaylı oynanış rehberini paylaşacağız, detaylar aşağıda.

    Evelynn Ne zaman Çıktı?

    17 Temmuz 2012 ilk haliyle çıktıktan sonra 9 Ekim 2017 tarihinde büyük bir REWORK ile Evelynn yeni yetenek setiyle tekrardan karşımıza çıktı ve tekrardan oyuncuların beğenisine sunuldu.




    Evelynn Yetenekleri

    PASİF Yeteneği: İblis Gölge

    Evelynn çatışma dışında İblis Gölge'ye bürünür. İblis Gölge, canı azaldığında Evelynn'i iyileştirir ve 6. seviyeden sonra kamuflaj etkisi sağlar.


    Q Yeteneği: Nefret Dikeni

    Evelynn kırbacıyla saldırır ve isabet alan ilk birime hasar verir. Ardından 3 defaya kadar yakındaki rakiplere düz bir hatta ilerleyen dikenler gönderebilir.


    W Yeteneği: Yürek Yakan

    Evelynn hedefini lanetler ve bir sonraki saldırı veya yeteneği, bir aranın ardından hedefi ayartıp hedefin büyü direncini azaltır.


    E Yeteneği: Kırbaç

    Evelynn hedefini kırbaçlayarak hasar verir. Ardından kısa süreliğine hareket hızı kazanır.


    Ulti Yeteneği: Dul Bırakan

    Evelynn kısa süreliğine hedef alınamaz hale gelir ve önündeki alanı kırıp geçirdikten sonra uzak bir konuma gerileyerek yeniden belirir.




    Evelynn'in Karşısında Güçlü Olan Şampiyonlar

    Aşağıdaki şampiyonlar Evelynn'in karşısında koridorda oldukça güçlüdür.

    • Rek'Sai
    • Fiddlesticks
    • Shaco


    Evelynn'in Güçlü Olduğu Şampiyonlar

    • Qiyana
    • Zed
    • Diana




    Evelynn, Full Build, Almanız Gereken Eşyalar

    • Hextech Füzekemer
    • Sihirbaz Pabuçları
    • Lich Boğan
    • Hiçlik Değneği
    • Rabadon'un Şapkası
    • Mejai'nin Ahengi


    League of Legends Evelynn Oynanış Rehberi




    Evelynn'e Alınması Gereken Sihirdar Büyüleri

    Ormanda oynamak için Sıçra ve Çarp büyüsü alarak ormanı daha hızlı dönmenizi sağlayarak rakiplerinizi de kolayca avlamanızı sağlar.




    Evelynn Rünleri

    League of Legends Evelynn Oynanış Rehberi




    Evelynn Nasıl Oynanır?

    Evelynn Ormanda oynanabilen suikastçı ve büyücü karışımı bir şampiyondur. Evelynn ormana başlarken Q yeteneğinizi açarak dikenlerinizi belirli bir konuma getirerek hasar almadan orman yaratıklarını daha rahat kesebilirsiniz. Evelynn baskın atabileceği yeteneği ise W yeteneğidir. W yeteneğini rakip bir şampiyona bıraktıktan sonra bir yük birikmeye başlar eğer yük dolduysa rakibe hasar verdikten sonra ayartılır ve size doğru gelmeye başlar. Ancak kalp dolmadan vurursanız hiç bir şeye yaramayacaktır. Evelynn'in E yeteneği sayesinde hasarınızı iki katına çıkarabilirsiniz. Eğer gölge formunda değilseniz daha az hasar vurursunuz, ancak bu yetenek eğer gölge formunda biriktiyse rakibe uzaktan daha hızlı atılabilir ve daha çok hasar vurabilirsiniz.

    Evelynn 6. seviye olduktan sonra kamuflaja bürünür ve rakiplerin ona karşı görüşü kısıtlanır (bir nevi görünmez olur) ayrıca bu yetenek sırasında Evelynn belli bir miktar canını yenileyebilir.

    Ultinizin aktifi ise önünüzdeki dev koni şeklinde bir alana büyük miktarda rakiplere hasar verebilirsiniz. Eğer bir rakibin canı düşükse Ultiniz sırasında bir sembol çıkar bu sembolü kullanmak için Ulti yeteneğinize basabilirsiniz

    Takım savaşlarında arkadan kovaladığınız bir rakibi kolaylıkla avlayabilirsiniz. Kamuflaja bürünüp rakipleri daha kolay avlamak için W yeteneğinizi kullanın ardından Q yeteneğinizi kullanarak rakibi ayartın, ayartılan rakipler herhangi bir yetenek atışı uygulayamayacak böylece Q'dan gelen dikenler sayesinde rakipleriniz ekstra hasar alır, yetmiyorsa E yeteneğinizle kaçan rakibi yakalayabilirsiniz Son darbeyi vermek için Ulti yeteneğinizi kullanarak belli bir alandaki canı düşük olan rakipleri anında katlederek zafere ulaşabilirsiniz.




    Evelynn Şampiyonu ve Kostümleri

    • Klasik Evelynn
    • Gölge Evelynn
    • Maskeli Evelynn
    • Tangocu Evelynn
    • Kasa Hırsızı Evelynn
    • Kanlı Ay Evelynn
    • K/DA Evelynn
    • K/DA Prestij Serisi Evelynn
    • Şeker Krizi Evelynn
    • K/DA ALL OUT Evelynn
    • Cadılar Meclisi Evelynn




    Evelynn Hikayesi

    Runeterra'nın karanlık köşelerinde gizlenen iblis Evelynn yeni kurbanını arıyor. Avını kendine, dişi bir insanın dolgun hatlı vücuduna benzettiği görünümüyle çekiyor. Fakat avı cazibesine kapılır kapılmaz Evelynn gerçek yüzünü gösteriyor. Kurbanına anlatılmaz işkenceler ederek acısıyla doyuyor. İblis için bu karşılaşmalar masum birer kaçamaktan ibaret. Runeterra'nın geri kalanı içinse, şehvetin insanların başını nasıl belalara sokabileceğini, birini körcesine arzulamanın bedelinin ne kadar feci olabileceğini anlatan birbirinden korkunç ibret hikâyeleri.



    League of Legends RP Satın al

    Yeni bir şampiyon açmak veya sevdiğiniz şampiyonların kostümünü satın almak için LoL RP satın alabilirsiniz. Hemen aşağıdaki linke tıklayın ve RP satın alın.

    https://www.itemsatis.com/urunler/lol-rp-satin-al.html

    League of Legends Evelynn Oynanış Rehberi



    Önceki Haber
    Riot Games, Yeni Riot İstemcisinin Duyurusunu Yayınladı

    Riot Games, Yeni Riot İstemcisinin Duyurusunu Yayınladı

    3 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Nedir Bu Riot İstemcisi?Dün akşam 16 Eylül Perşembe günü Riot Games haberler sayfasından ve sosyal medya sayfalarından yeni istemcinin duyurusunu yapmıştır. Bu yeni istemciyle birlikte oyuncular ayrı ayrı indirdiklerinden tutun sıkıcı bir noktaya kadar ulaşabiliyordu. Ve aynı zamanda oyun geçişleri sırasında farklı hatalar ortaya çıkabiliyordu. Artık Riot istemcisi sayesinde seçtiğiniz oyunu daha hızlı kurabilir ve oyunlara daha hızlı geçiş yapabilirsiniz.Yeni İstemcinin Getirdiği ÖzelliklerYeni

    Sonraki Haber
    Deathloop'un İnceleme Puanları Yayınlandı

    Deathloop'un İnceleme Puanları Yayınlandı

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Seri Katilliğin Son NoktasıDuyurulduğu 2019 yılından beri heyecanla beklenen ve grafikleriyle şimdiden aktörleri büyüleyen PS5 oyunu Deathloop’un çıkışına ancak 1 gün kaldı. Oyunun çıkışı daha öncesinde COVID-19’un yarattığı aksaklıklardan ötürü ertelenmişti. Deathloop’u aceleye getirmek istemediğini belirten Bethesda ve Arkane ekipleri, nihayetinde oyunu sağ salim bitirdi.Aylardır böylesine beklenen, birçok özelliğiyle ‘yenilikçi’ diyebileceğimiz büyük bir oyun, doğal ki çıkışından öncesinde oy

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim