Riot Games, Yeni Riot İstemcisinin Duyurusunu Yayınladı

    Riot Games, Yeni Riot İstemcisinin Duyurusunu Yayınladı

    Bu haberimizde Yeni Riot İstemcisinin çıkış duyurusu yayınlandı ve bu haberle birlikte oyuncular heyecanlandı detaylar açıklama kısmında.

    Nedir Bu Riot İstemcisi?

    Dün akşam 16 Eylül Perşembe günü Riot Games haberler sayfasından ve sosyal medya sayfalarından yeni istemcinin duyurusunu yapmıştır. Bu yeni istemciyle birlikte oyuncular ayrı ayrı indirdiklerinden tutun sıkıcı bir noktaya kadar ulaşabiliyordu. Ve aynı zamanda oyun geçişleri sırasında farklı hatalar ortaya çıkabiliyordu. Artık Riot istemcisi sayesinde seçtiğiniz oyunu daha hızlı kurabilir ve oyunlara daha hızlı geçiş yapabilirsiniz.



    Yeni İstemcinin Getirdiği Özellikler

    Yeni kullanıcı arayüzü ile birlikte haberler sayfasına daha kolay ulaşabileceksiniz. Her bir istemcinin kendine has özellikleri olacaktır. Bir kütüphanede de yer alacak direkt olarak oyuncular istediği oyunu seçerek giriş yapabilecek hem de oyunların ayrı ayrı kısa yollarını da ekleyebilecek. Bununla birlikte Riot Games oyunları tek bir çatı altına toplanıyor.


    Eski istemcide alışık olduğumuz özel hareketli arka plan görselleri de geri dönmektedir örnek için aşağıdaki videoya ulaşabilirsiniz.


    Ne Zaman Çıkacak?

    Yeni Riot İstemcisi 20 Eylül Pazartesi'den itibaren bazı bölgelerde devreye girmeye başlayacak ve geçen birkaç haftanın ardından 4 Ekim Pazartesi günü dünya genelindeki tüm oyuncuların kullanımına sunulmaya başlayacaktır. Ayrıca bütün bu detaylara beraber Riot Ekibinin istemci üzerinde çıkışının ardından gelecek ve oynamayı daha rahat ve ödüllendirici kılacak özellikler üstünde oldukça sıkı çalışıyor.

    Riot Games, Yeni Riot İstemcisinin Duyurusunu Yayınladı



    League of Legends RP Satın al

    Yeni bir şampiyon açmak veya sevdiğiniz şampiyonların kostümünü satın almak için LoL RP satın alabilirsiniz. Hemen aşağıdaki linke tıklayın ve RP satın alın.

    https://www.itemsatis.com/urunler/lol-rp-satin-al.html

    Riot Games, Yeni Riot İstemcisinin Duyurusunu Yayınladı


    Önceki Haber
    League of Legends Corki Oynanış Rehberi

    League of Legends Corki Oynanış Rehberi

    3 yıl önce 7 dk okuma süresi

    Corki Ne zaman Çıktı?7 Eylül 2011 tarihinde oyuncuların beğenisine sunulmuştur.Corki YetenekleriPASİF Yeteneği: Hextech MühimmatıCorki'nin normal saldırı hasarının yüzdelik bir kısmı büyü hasarına dönüşür. Corki ara sıra üssündeki Paket'i alarak hareket hızı artışı kazanabilir ve Valkyrie yeteneğini güçlendirebilir.Q Yeteneği: Fosfor BombasıCorki hedef konuma bir aydınlatma bombası atar ve bölgedeki rakiplere büyü hasarı verir. Bu saldırı, patlama bölgesinin çevresindeki birimleri bir süreliğine

    Sonraki Haber
    League of Legends Evelynn Oynanış Rehberi

    League of Legends Evelynn Oynanış Rehberi

    3 yıl önce 7 dk okuma süresi

    Evelynn Ne zaman Çıktı?17 Temmuz 2012 ilk haliyle çıktıktan sonra 9 Ekim 2017 tarihinde büyük bir REWORK ile Evelynn yeni yetenek setiyle tekrardan karşımıza çıktı ve tekrardan oyuncuların beğenisine sunuldu.Evelynn YetenekleriPASİF Yeteneği: İblis GölgeEvelynn çatışma dışında İblis Gölge'ye bürünür. İblis Gölge, canı azaldığında Evelynn'i iyileştirir ve 6. seviyeden sonra kamuflaj etkisi sağlar.Q Yeteneği: Nefret DikeniEvelynn kırbacıyla saldırır ve isabet alan ilk birime hasar verir. Ardından

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim