League of Legends Corki Oynanış Rehberi

    League of Legends Corki Oynanış Rehberi

    Bu rehberimizde League of Legends oyunundaki Corki adlı şampiyonun detaylı oynanış rehberini paylaşacağız, detaylar aşağıda.

    Corki Ne zaman Çıktı?

    7 Eylül 2011 tarihinde oyuncuların beğenisine sunulmuştur.



    Corki Yetenekleri

    PASİF Yeteneği: Hextech Mühimmatı

    Corki'nin normal saldırı hasarının yüzdelik bir kısmı büyü hasarına dönüşür. Corki ara sıra üssündeki Paket'i alarak hareket hızı artışı kazanabilir ve Valkyrie yeteneğini güçlendirebilir.



    Q Yeteneği: Fosfor Bombası

    Corki hedef konuma bir aydınlatma bombası atar ve bölgedeki rakiplere büyü hasarı verir. Bu saldırı, patlama bölgesinin çevresindeki birimleri bir süreliğine açığa çıkarır.



    W Yeteneği: Valkyrie

    Corki'nin kısa bir mesafe uçarak attığı bombalar, ardında bir yıkım bölgesi bırakır ve ateş içinde kalan rakipler hasar alır.



    E Yeteneği: Makineli Tüfek

    Corki'nin makineli tüfeği, önündeki koni şeklinde bir alanı yaylım ateşine tutar ve rakiplere hasar vererek zırh ve büyü direnci değerlerini azaltır.



    Ulti Yeteneği: Füze Salvosu

    Corki hedef konuma, çarpışma anında patlayan ve bölgedeki rakiplere hasar veren bir füze ateşler. Corki bir tavan değere ulaşana dek zamanla füze biriktirir. Her 3. füzesi İri Kıyım'a dönüşür ve fazladan hasar verir.



    Corki'nin Karşısında Güçlü Olan Şampiyonlar

    Aşağıdaki şampiyonlar Corki'nin karşısında koridorda oldukça güçlüdür.

    • Talon
    • Galio
    • Kassaddin


    Corki'nin Güçlü Olduğu Şampiyonlar

    • Ryze
    • Lucian
    • Graves



    Corki, Full Build, Almanız Gereken Eşyalar

    • Ölümsüz Kalkanyay
    • Sihirbaz Pabuçları
    • Manaveren
    • Canbiçen
    • Bombardıman Topu
    • Ebedi Kılıç


    Corki'ye Alınması Gereken Sihirdar Büyüleri

    Orta koridorda oynamak için Sıçra ve Tutuştur büyüsü alarak rakiplerinizi daha hızlı yakalamanıza ve kolayca def etmenizi sağlar.



    Corki Rünleri

    League of Legends Corki Oynanış Rehberi



    Corki Nasıl Oynanır?

    Corki orta koridorda oynanan bir nişancıdır. Corki ilk olarak koridorda açacağı yetenek Q yeteneği sayesinde minyonları kolayca almanızı sağlar. Q yeteneğiniz alan vurabilir bu yüzden gözünüze kestirdiğiniz rakibi dürtebilirsiniz. Corki zor durumlardan kaçmak ve kaçan rakiplere yetişmek için W yeteneğini kullanır. İleri atıldığı zaman arkasında bir yanma izi bırakarak o iz içerisinde kalan rakiplerin canı azalmaya başlar ve böylece ilave hasar verir.

    Corki E yeteneği ile taramalı tüfeğini devreye sokarak koni şeklindeki bir alana mermi yağdırmaya başlar. Bu yeteneğin kullanımında normal bir şekilde vurmaya devam edebilirsiniz böylece hem E yeteneğinizden gelecek hasar ve normal vuruşlarınızla rakipleri gafil avlayabilirsiniz. Son olarak Ultisi takım çatışmalarında önünüze doğru ateşleyen bir roket fırlatır ve çarpma anında rakibe ilave hasar verebilirsiniz.

    Corki yetenekleri sayesinde fiziksel hasarını hiç bozmayacak şekilde yetenek gücüde vurabilmektedir. Takım savaşlarında en etkili konuma girmenin yolu pasif yeteneği sayesindedir. Pasif yeteneği ana merkezinde bulunan bir patlayıcı lokumu bulunur eğer bu paketi alırsanız ilave hareket hızı kazanırsınız ve W yeteneğiniz güçlenir. Bu sayede menzili büyük olması avantajıyla ve yerde bırakılan iz sayesinde rakipleri anında başka taraflara çekmenizi sağlar ve böylece takımınıza destek olup zaferi elde edebilirsiniz.



    Corki Şampiyonu ve Kostümleri

    • Klasik Corki
    • UFO Corki
    • Buz Kızaklı Corki
    • Kızıl Baron Corki
    • Özel Yapım Corki
    • Urf Pilotu Corki
    • Ejderkanat Corki
    • Fnatic Corki
    • Arcade Corki
    • Kuçu Corki
    • Astronot Corki



    Corki Hikayesi

    Yordle pilotu Corki'nin hiçbir şeyle değişmeyeceği iki şey var: Uçmak ve ihtişamlı bıyığı. Gerçi hangisini daha çok sevdiği tartışılır. Bandle Şehri'nden ayrıldıktan sonra Piltover'a yerleşti ve burada bulduğu harikulade tertibatlara gönlünü kaptırdı. Kendisini uçan makineler geliştirmeye adadı ve kıdemli pilotlardan oluşan Çığırtkan Tizyılanlar hava savunma gücünün başına geçti. Ateş altında bile sakinliğini kaybetmeyen Corki sonradan memleketi bellediği şehrin göklerinde devriye gezmeye devam ediyor ve şimdiye kadar esaslı bir füze salvosunun çözemediği hiçbir sorunla karşılaşmadı.



    Corki Montaj Videosu



    League of Legends RP Satın al

    Yeni bir şampiyon açmak veya sevdiğiniz şampiyonların kostümünü satın almak için LoL RP satın alabilirsiniz. Hemen aşağıdaki linke tıklayın ve RP satın alın.

    https://www.itemsatis.com/urunler/lol-rp-satin-al.html



    Önceki Haber
    League of Legends Graves Oynanış Rehberi

    League of Legends Graves Oynanış Rehberi

    3 yıl önce 7 dk okuma süresi

    Graves Ne zaman Çıktı?19 Ekim 2011 tarihinde oyuncuların beğenisine sunulmuştur.Graves YetenekleriPASİF Yeteneği: Yeni KaderGraves'in tüfeği özgün niteliklere sahip. Cephanesi bitince tüfeğini yeniden doldurması gerekir. Saldırılar birimlerin içinden geçemeyen 4 mermi ateşler. Birden fazla merminin isabet ettiği şampiyon dışındaki birimler geri savrulurQ Yeteneği: Yolun SonuGraves, 2 saniye sonra veya yere çarparsa 0,2 saniye sonra infilak eden patlayıcı bir kovan ateşler.W Yeteneği: Sis Perdesi

    Sonraki Haber
    Riot Games, Yeni Riot İstemcisinin Duyurusunu Yayınladı

    Riot Games, Yeni Riot İstemcisinin Duyurusunu Yayınladı

    3 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Nedir Bu Riot İstemcisi?Dün akşam 16 Eylül Perşembe günü Riot Games haberler sayfasından ve sosyal medya sayfalarından yeni istemcinin duyurusunu yapmıştır. Bu yeni istemciyle birlikte oyuncular ayrı ayrı indirdiklerinden tutun sıkıcı bir noktaya kadar ulaşabiliyordu. Ve aynı zamanda oyun geçişleri sırasında farklı hatalar ortaya çıkabiliyordu. Artık Riot istemcisi sayesinde seçtiğiniz oyunu daha hızlı kurabilir ve oyunlara daha hızlı geçiş yapabilirsiniz.Yeni İstemcinin Getirdiği ÖzelliklerYeni

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim