League of Legends Graves Oynanış Rehberi

    League of Legends Graves Oynanış Rehberi

    Bu rehberimizde League of Legends oyunundaki Graves adlı şampiyonun detaylı oynanış rehberini paylaşacağız, detaylar aşağıda.

    Graves Ne zaman Çıktı?

    19 Ekim 2011 tarihinde oyuncuların beğenisine sunulmuştur.




    Graves Yetenekleri

    PASİF Yeteneği: Yeni Kader

    Graves'in tüfeği özgün niteliklere sahip. Cephanesi bitince tüfeğini yeniden doldurması gerekir. Saldırılar birimlerin içinden geçemeyen 4 mermi ateşler. Birden fazla merminin isabet ettiği şampiyon dışındaki birimler geri savrulur



    Q Yeteneği: Yolun Sonu

    Graves, 2 saniye sonra veya yere çarparsa 0,2 saniye sonra infilak eden patlayıcı bir kovan ateşler.



    W Yeteneği: Sis Perdesi

    Graves hedef alana sis bombası atarak, görüş menzilini azaltan bir sis bulutu oluşturur. Bomba, patlama anında isabet ettiği rakiplere büyü hasarı verir ve bu rakiplerin hareket hızını kısa süreliğine azaltır.



    E Yeteneği: Hızlı Tetik

    Graves ileri atılarak birkaç saniyeliğine zırh artışı kazanır. Graves rakip şampiyonlardan birine doğru atılırsa iki Gerçek Hırs yükü kazanır. Rakiplere normal saldırı isabet ettirdiğinde bu yeteneğin bekleme süresi azalır ve direnç artışı yenilenir.



    Ulti Yeteneği: Parça Tesiri

    Graves, vurduğu ilk şampiyona ağır hasar veren, patlayıcı bir fişek ateşler. Fişek bir şampiyona çarptıktan ya da azami menziline ulaştıktan sonra patlayarak, koni şeklinde bir alana hasar verir.





    Graves'in Karşısında Güçlü Olan Şampiyonlar

    Aşağıdaki şampiyonlar Graves'in karşısında koridorda oldukça güçlüdür.

    • Warwick
    • Xin Zhao
    • Lee Sin


    Graves'in Güçlü Olduğu Şampiyonlar

    • Viego
    • Zac
    • Ekko


    Graves, Full Build, Almanız Gereken Eşyalar

    • Kararma
    • Çelik Kaplamalı Çizme
    • Tahsildar
    • Dominik Efendi'nin Hürmetleri
    • Ebedi Kılıç
    • Fani Hatıratı


    Graves'e Alınması Gereken Sihirdar Büyüleri

    Ormanda oynamak için Sıçra ve Çarp büyüsü alarak ormanı daha hızlı dönmenizi sağlayarak rakiplerinizi de kolayca avlamanızı sağlar.




    Graves Rünleri

    League of Legends Graves Oynanış Rehberi




    Graves Nasıl Oynanır?

    Graves ormanda oynanabilen yakın menzilli yüksek miktarda hasar veren bir nişancıdır. Ormanda oynarken Graves'in pasifi sayesinde silahından ateşlediği mermiler sayesinde orman canavarlarını savurup hasar verebilirsiniz. Bu sayede Graves orman canavarlarından vur kaç taktiğini uygulayarak neredeyse hasar almamaktadır. Q yeteneği Graves'in ana hasar kaynağıdır.

    Q yeteneği kullanım sırasında bir hedefe doğru ateşler ve geri dönüş yaparak iki kere hasar verir. Eğer bu yeteneği bir duvara çarptırırsa daha hızlı geri dönüş yapar. W yeteneği ile koridora baskına gittiğiniz zaman bir rakibe doğru ateşleyerek sis dumanına boğar ve görüş mesafesi kesilir ve yavaşlar. E yeteneği ile Graves ileri doğru atılmasını sağlar.

    E yeteneğinin pasifi sayesinde her kullanımda bekleme süresi azalır. Eğer bu yeteneği 8 yüke kadar biriktirilirse daha hızlı dönüş yapmasını sağlar.

    Graves'in Ultisi belirli bir alanda koni şeklinde hasar vurmasını sağlar ve geriye doğru savrulur. Bu yeteneğin geri savruluşu sonucunda bazı duvarlardan geçebilmenizi sağlar. Bu yeteneği kaçan rakipleri uzaktan son hamleyi yapmanızı sağlar. Graves ileri oyunda yüksek miktarda hasar vurmasını sağlar bu yüzden rakiplerinizi en kötü ihtimal yakından girerek hasar vermeniz gerekir. Alt ettiğiniz rakipler sayesinde takımınız bundan faydalanacak ve böylece zaferi elde etmiş olacaksınız.




    Graves Şampiyonu ve Kostümleri

    • Klasik Graves
    • Kiralık Katil Graves
    • Hapishane Kaçkını Graves
    • Suç Şehri Graves
    • Riot Graves
    • Havuz Partisi Graves
    • Belalı Graves
    • Kartopu Savaşı Graves
    • Şanlı Graves
    • Praetorian Graves
    • Savaş Profesörü Graves
    • Işık Muhafızı Graves




    Graves Hikayesi

    Malcolm Graves ziyaret ettiği her şehrin ve imparatorluğun güvenlik güçleri tarafından aranan, tanınmış bir paralı asker, kumarbaz ve hırsız. Her an patlamaya hazır bir mizaca sahip olsa da sıkı bir kanun kaçağı onuruna sahip ve bunu sık sık çift namlulu tüfeği Kader ile ayakta tutuyor. Son yıllarda Twisted Fate'le aralarındaki sorunlu ortaklığın tatlıya bağlanmasının ardından ikili, Bilgewater'ın çalkantılı suç dünyasında bir kez daha başarı yakaladı.



    League of Legends RP Satın al

    Yeni bir şampiyon açmak veya sevdiğiniz şampiyonların kostümünü satın almak için LoL RP satın alabilirsiniz. Hemen aşağıdaki linke tıklayın ve RP satın alın.

    https://www.itemsatis.com/urunler/lol-rp-satin-al.html


    Önceki Haber
    League of Legends Ekko Oynanış Rehberi

    League of Legends Ekko Oynanış Rehberi

    3 yıl önce 10 dk okuma süresi

    Ekko Ne zaman Çıktı?27 Mayıs 2015 tarihinde çıkış yaparak büyücü ve suikastçı karışımı şampiyonların yeni özellikler sağlamasıyla ve daha çok önem verilmesi sebebiyetiyle ortaya Ekko adı verilen şampiyon çıktı.Ekko YetenekleriPASİF Yeteneği: Z-Kapsülü RezonansıAynı hedefe yönelik her üçüncü saldırı veya hasar veren yetenek, ilave büyü hasarı verir ve hedef bir şampiyonsa Ekko'ya hız artışı sağlar.Q Yeteneği: Kurmalı KapanEkko'nun fırlattığı zaman bombası bir rakip şampiyona isabet ederse, zamanı

    Sonraki Haber
    League of Legends Corki Oynanış Rehberi

    League of Legends Corki Oynanış Rehberi

    3 yıl önce 7 dk okuma süresi

    Corki Ne zaman Çıktı?7 Eylül 2011 tarihinde oyuncuların beğenisine sunulmuştur.Corki YetenekleriPASİF Yeteneği: Hextech MühimmatıCorki'nin normal saldırı hasarının yüzdelik bir kısmı büyü hasarına dönüşür. Corki ara sıra üssündeki Paket'i alarak hareket hızı artışı kazanabilir ve Valkyrie yeteneğini güçlendirebilir.Q Yeteneği: Fosfor BombasıCorki hedef konuma bir aydınlatma bombası atar ve bölgedeki rakiplere büyü hasarı verir. Bu saldırı, patlama bölgesinin çevresindeki birimleri bir süreliğine

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim