Playstation'ın Özel Sunumunda Gösterilen Oyunlar

    Playstation'ın Özel Sunumunda Gösterilen Oyunlar

    Bu haberimizde özel Playstation 5 sunumuyla oyuncuların ilgisine sunulan bir çok oyun tanıtılmış bulunmakta aşağıdaki açıklamalardan ulaşabilirsiniz.

    God Of War Ragnarok


    Özellikle God of War hayranlarının çok uzun zamandır beklediği bir oyun olan God Of War Ragnarok önceki God Of War oyununun 1 - 2 yıl sonrasını anlatacak. Oyunun açık dünyası, canlı bir şehre gidilmesi aynı zamanda yeni mekanikleriyle ve gelişmiş kalitesiyle 2022'de PS5'e gelecektir.


    Marvel's Spider-Man 2


    Marvel'ın gözdesi SpiderMan önceki oyunun açık dünyası görevleri ve hikaye akışı Playstation oyunundan kazandığı ilgi ile beraber ikinci oyunuyla beraber oyuncuların beğenisine sunulmaktadır. Oyun 2023 senesinde çıkış yapılması bekleniyor.


    Marvel's Wolverine


    Tıpkı SpiderMan gibi Marvel'ın gözdesi Wolverine içinde bir fragman yayınlandı. Oyunda geçecek şeylerin henüz ne olduğu kesin değil ancak SpiderMan gibi açık dünyda geçen ve yüksek ihtimalle diğer Mutantların bulunacağı bu oyunda hayranlar özel bir ilgi kazandı. Çıkış tarihi henüz verilmedi ve yapım aşamasında olunduğu belirtildi.


    Gran Turismo 7


    Gran Turismo serisinin yeni oyunu olan Gran Turismo 7 yeni görevleri ve yeni PS5 kalitesinde gerçekçi FPS bakış açısından olacağı yeni tür yarış oyunu olacak. Oyun 2022'de çıkacak.


    Uncharted: Legacy of Thieves Collection ( PC )


    Uncharted severlerin merakla beklediği Remastered versiyonu olan Uncharted: Bir Hırsızın Sonu ve Uncharted: Kayıp Miras PS5'e ve özellikle PC platformuna çıkış yapacağı bir sürü hayranı heyecanlandırdı. Özellikle oyunu Playstation'da oynayamayanlar PC'de bu iki oyunla birlikte ilk deneyim ve heyecanını kapsayacak. 2022'de aynı anda hem PC hem de Playstation'a çıkış yapacak.


    Tchia


    Açık dünyada geçen ve küçük tatlı kızın bulunduğu bu oyunda hayvanlara dönüşmeniz etrafta koşturmanız ve denizin içinde yüzmeniz tam kafa dağıtmalık sevimli bir oyun olacak. Oyun 2022'de çıkış yapacak


    Kid A Mnesia Exhibition


    Yeni nesil korku oyunu olacak olan olan Kid A Mnesia Exhibition gerilim ve korkuyu bir üste taşıyacak, gelişmiş grafikleriyle bir çok oyuncuyu yine yerlerinden hoplatacaktır. Oyunun çıkış tarihi henüz verilmedi.


    Deathloop


    Yeni tür aksiyon ve macera oyunu olan Deathloop düşmanlarınızı özel silahlarla avladığınız ve seri katilliği hakkını verecek olan bu oyunun çıkış tarihi 14 Eylül 2021 tarihinde oyuncuların beğenisine sunulacaktır.


    Bloodhunt 


    PS5'in online oyunu olacak olan Bloodhunt'ın oynanış tanıtımı çıktı. Oyun sizlere birden fazla seçerek hem zombi hem vampir şeklinde oynayacağınız aksiyon dolu rekabetçi bir oyun olacak. 7 Eylül 2021 tarihinde oyuncuların beğenisine sunulacaktır.


    Marvel's Guardians of the Galaxy


    Marvel's Avengers'tan sonra firma sahibi tıpkı Marvel evreninde geçen Avengers'ta olduğu gibi Guardians of the Galaxy'i oyuncuların ilgisine tekrardan sunuyor. Aksiyon dolu bu oyunda Guardians of the Galaxy üyeleri arasında oynayabileceğiniz ve hikayeyi devam ettirebileceğiniz bir oyun olacak. 26 Ekim 2021 tarihinde oyuncuların beğenisine sunulacaktır.


    Ghostwire: Tokyo


    Tokyo'da bazı paranormal olaylar ve yaratıkların kol gezdiği bu oyunda ana karakterimizle birlikte ne olup bittiğini anlayıp ve bu yaratıkları def etmek için büyü kullanarak savaştığımız bu oyunda özel PS5 grafikleriyle oynanabileceği görülmektedir. Oyun 2022'nin İlkbahar aylarında çıkışını gerçekleştirecektir.


    Grand Theft Auto V and Grand Theft Auto Online


    Sevilen oyun Gta 5'in ve Gta Online'nın Remastered versiyonları özel olarak PS5'e çıkış yaparak Playstation oyunlarını bir üste taşıyacak ve yeni grafikleriyle oyun adeta oynanabilir hale gelecektir.


    Alan Wake Remastered


    Alan Wake adı verilen bir adam elinde feneriyle dolaşan bir Dedektiften nazaran bazı paranormal olayları çözeceğiniz korku ve gerilim dolu bu oyunda özel PS5 grafikleriyle Remastered şekilde tekrardan çıkışını yapmaktadır. 5 Ekim 2021 tarihinde oyuncuların beğenisine sunulacaktır.


    Forspoken


    Athia adı verilen kız kendini bu oyunda bir anda farklı bir dünyada bulması ve şeytani varlıklarla savaşmasının gerek olduğu bir olayda kendini bu durumun içinde bulmuş oluyor. Oyunda farklı özellikler ile düşmanlarınızı avladığınız bu açık dünya oyunda kalitesi ve grafikleri göz önünde bulunduruluyor. Oyun 2022'nin İlkbahar aylarında çıkışını gerçekleştirecektir.


    Tiny Tina's Wonderlands


    Borderlands serisinin yeni oyunu olan Tiny Tina's Wonderlands düşmanlarınızı silahlarınızla def ettiğiniz, açık dünyasıyla ve hikayesiyle devam edecek olan Tiny Tina's Wonderlands 25 Mart 2022 tarihinde oyuncuların beğenisine sunulacaktır.


    Project EVE


    Aksiyon türü tıpkı Metal Gear Rising: Revengeance'de olduğu gibi ancak bu sefer başrol olarak kadın karakterle oynadığımız bıçaklar ve kılıçlar ile düşmanlarınızı def ettiğiniz yeni tür aksiyon oyunu olacak. Oyunun çıkış tarihi henüz belirlenmedi.


    Star Wars: Knights of the Old Republic – Remake


    Klasik Star Wars çizgi roman serisine dayanan RPG oyununun yine yapımı, LucasFilm Games ve Aspyr tarafınca geliştiriliyor. Bu videoyla beraber oyuncuların karşısına çıkan bir Star Wars karakterinin ekranlara gelmesiyle biçim alarak hayranları heyecanlandırmış bulunmakta. Oyunun çıkış tarihi henüz belirlenmedi.


    Önceki Haber
    LoL 11.18 Meta Şampiyonları Tier List

    LoL 11.18 Meta Şampiyonları Tier List

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    LoL 11.18 yaması 9 Eylül'de geldiDünya şampiyonasından önce 2 aşamalı yama notlarının geleceği Riot Games tarafından açıklanmıştı. Bunlardan ilki bugün yayınlandı ve oyuncular çoktan incelemeye başladı. LoL 11.18 yamasının asıl amacı, oyunu dünya şampiyonasına hazırlamak. Yani şampiyonlara gelen zayıflatmalar, güçlendirmeler veya dengelemeler buna göre yapılıyor. Tekli derecelide sorun yaratabilecek birkaç değişiklik gözünüze çarpmış olabilir, bunlar muhtemelen şampiyona sonrasında düzeltilecekt

    Sonraki Haber
    League of Legends Urf Nedir ve Kimdir?

    League of Legends Urf Nedir ve Kimdir?

    3 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Urf Kimdir?Urf ilk yayınlandığında sadece şampiyondu ve bir deniz canlısı olan manatiydi ve silah değiştirebilen bir karakter olacaktı. Hikayesinde Jax'ın büyük hayranıydı ve tıpkı Jax'a benzer silahlar kullanması için kendine spatula ve balık kullanıyordu. İlk yayınlandığın da ise yetenekleri şu şekildeydi.YetenekleriPasif Yeteneği: Vadideki nehirlerde daha hızlı gitmesini sağlıyorduQ Yeteneği: Balığı ile zamanla hasar verirken spatulasıyla anlık hasar veriyorduW Yeteneği: Savaş sisini ortadan

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim