VALORANT Yeni Koleksiyon Spectrum Vitrinde

    VALORANT Yeni Koleksiyon Spectrum Vitrinde

    Riot Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan VALORANT adlı FPS oyununun en güncel kaplama koleksiyonu Spectrum oyuna eklendi.

    Her yamayla birlikte oyuna yeni silah koleksiyonları ekleyen Riot Games, VALORANT 3.05 yama notları ile birlikte Spectrum koleksiyonunu oyuna ekledi. Spectrum koleksiyonu son zamanlarda oyuna gelen en pahalı kaplama seti konumunda. Bu kadar yüksek bir fiyata sahip olmasının dezavantajları bulunsa da, kaplamalar belli bir kısmı çok memnun etmiş durumda.


    VALORANT Yeni Koleksiyon Spectrum Vitrinde


    VALORANT Spectrum koleksiyonu fiyatı kaç VP?

    Yeni kaplama koleksiyonu Spectrum, VALORANT oyun içi mağaza vitrininde 10.700 VP fiyat etiketiyle satışa sunuldu. Yani bu koleksiyona sahip olmak için ödemeniz gereken tutar tam olarak 10.700 VP. Ama merak etmeyin, İtemsatış sayesinde indirimli VALORANT Point satın alarak, daha ucuz şekilde Spectrum koleksiyonuna sahip olabilirsiniz. Hemen aşağıdaki linke tıklayın ve VALORANT VP satın alın.

    itemsatis.com/urunler/valorant-points-vp-satin-al.html


    Spectrum koleksiyonunda bulunan silahlar ve tekil satış fiyatları

    Silah setinin fiyatı çok yüksek olduğu için bazı oyuncular tamamını satın alamayabilir. Bunun için de, Spectrum koleksiyonundan en beğendiniz tek kaplamayı veya iki kaplamayı alabilirsiniz. İşte koleksiyonda bulunan kaplamalar ve tekli satış fiyatları;


    Spectrum Phantom 2.675 VP karşılığında satın alınabilir.

    Spectrum Guardian 2.675 Valorant puanına satılıyor.

    Spectrum Bulldog 2.675 Valorant RP karşılığında alınabilir.

    Spectrum Classic 2.675 Valorant Point karşılığında satılıyor.

    WAVEFORM bıçak 5.350 VALORANT VP karşılığında satın alınabiliyor. Şu ana kadar VALORANT'ta satılan en pahalı bıçak WAVEFORM oldu.


    Sizler yeni koleksiyon hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi habere yorum yaparak bizlerle ve diğer kullanıcılarla paylaşabilirsiniz.



    Önceki Haber
    League of Legends Yeni Şampiyon Vex Yetenekleri

    League of Legends Yeni Şampiyon Vex Yetenekleri

    3 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Yeni Şampiyon VexLeague of Legends'in ışık muhafızı etkinliğinde gözüken ama hayli hayli çıkmayan karakterimiz bugün yetenek setiyle bizlere sunuluyor. Yeni şampiyonumuzun yeni mekanikleri üzerinde duracak olursak arkasındaki canlı gölgesi sayesinde animasyonları daha akıcı ve gerçekçi gözükmesinden dolayı şu ana kadar ki animasyonları en çok yatırılan şampiyonlardan bir tanesidir.YetenekleriPasif Yeteneği: Kıyamet ve KasvetKıyamet - Vex düzenli olarak Kıyamet'ten güç alır ve bir sonraki temel y

    Sonraki Haber
    League of Legends 11.18 Yama Notları

    League of Legends 11.18 Yama Notları

    3 yıl önce 10 dk okuma süresi

    Şampiyon GüncellemeleriApheliosTaban saldırı gücü azaldı.TABAN SALDIRI GÜCÜ 57 > 55AsheW'nun bekleme süresi ilk yetenek seviyelerinde arttı.BEKLEME SÜRESİ 14/11,5/9/6,5/4 saniye > 18/14,5/11/7,5/4 saniyeCamillePasifin bekleme süresi ilk seviyelerde arttı.BEKLEME SÜRESİ 1/7/13. seviyelerde 16/13/10 saniye > 1/7/13. seviyelerde 20/15/10 saniyeDravenUlti artık biriktirilen Hayranlık yüklerine bağlı olarak infaz ediyor.Pasif - Draven LigiDraven'ın sahip olduğu Hayranlık yüklerinin sayısındaki değişi

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim