League of Legends Yeni Şampiyon Vex Oynanış Tanıtımı Yayınlandı

    League of Legends Yeni Şampiyon Vex Oynanış Tanıtımı Yayınlandı

    Bu rehberimizde League of Legends oyunundaki Yeni Şampiyon Vex adlı karakterin tanıtımını sizlerle paylaşacağız.

    Yeni Şampiyon Vex

    League of Legends sezon 11 canlı yayınında duyurduğu son Gölge şampiyonu olarak bilinen Vex karakteri Sentinels of Light etkinliği ile tanışmıştık. Ardından bu karakterin bir orta koridor büyücüsü olacağı dile getirilmiştir. Karakterin görünüşünden yola çıkılarak kendisi pek bir sıkkın ve kendini iyi hissetmiyor. Henüz kendisinin yetenek açıklamaları bulunmadığı için tahmin edilenlerden yola çıkılacaktır.


    Videoda ki yeteneklerden yola çıkarak ilk attığı yeteneklerden biri normal düz bir yetenek atışı olarak görülüp çarptığı rakiplerin hızlıca içinden geçmesini sağlıyor. Ardından diğer rakiplere belli bir işaret bıraktıktan sonra arkadaki gölgesi sayesinde uzaklardaki rakiplere ekstra hasar verebiliyor. Videonun ilerleyen kısımlarından bir alan yeteneği patlatarak alanın içindeki rakipleri korkutup ekstra hasar vurmasını sağlıyor. Son olarak Vex'in ulti yeteneği gözüküyor attığı esnada herhangi bir rakibe tutturmasıyla beraber yanına ışınlanıp bu ultiyi patlatabiliyor ve birden çok rakibe atılmasını sağlıyor.




    Vex Şampiyonu ve Kosütümü

    Kasvetperver, Vex

    League of Legends Yeni Şampiyon Vex Oynanış Tanıtımı Yayınlandı


    Dawnbringer Vex

    League of Legends Yeni Şampiyon Vex Oynanış Tanıtımı Yayınlandı




    Yeni Şampiyon Vex Ne zaman Gelecek?

    PBE yamasıyla beraber 11.19 yamasıyla beraber 22 Eylül 2021, Çarşamba tarihinde çıkması planlanıyor.




    %18 İndirimli RP fırsatı

    Yeni bir şampiyon açmak veya sevdiğiniz şampiyonların kostümünü satın almak için %18 indirimli LoL RP satın alabilirsiniz. Hemen aşağıdaki linke tıklayın ve RP satın alın.

    https://www.itemsatis.com/urunler/lol-rp-satin-al.html


    Önceki Haber
    League of Legends Draven Oynanış Rehberi

    League of Legends Draven Oynanış Rehberi

    3 yıl önce 10 dk okuma süresi

    Draven Ne zaman Çıktı?5 Haziran 2012 tarihinde çıkış yaparak League of Legends'ta ki o dönemlerin en popüler nişancısı olarak anılıyordu. Hatta kendi efsaneler ligi bile vardır ( Welcome to the League of Draven ) Draven YetenekleriPASİF Yeteneği: Draven LigiDraven bir Dönen Balta yakaladığında, minyon ya da canavar kestiğinde veya kule yıktığında izleyenlerin Hayranlığını kazanır. Rakip şampiyon katletmek, Draven'a sahip olduğu Hayranlık miktarına göre ilave altın verir.Q Yeteneği: Dönen BaltaDr

    Sonraki Haber
    League of Legends Yeni Şafak ve Gece Kostümlerinin Duyurusu Yayınlandı

    League of Legends Yeni Şafak ve Gece Kostümlerinin Duyurusu Yayınlandı

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Tanıtım VideosuLeague of Legends bugün yayınladığı bir video sayesinde sonraki yama gelebilecek kostümlerin tanıtımını bizlere sunmuştur.Yeni Şafak ve Gece KostümleriSırasıylaEn solda MorganaAltındaki Vex ( Yeni Şampiyon )En baştaki KaynOrtadaki YoneEn sağdaki LilliaAşağısındaki TryndamereÖzellikle Kayn oyuncuları çok uzun zamandır bir kostüm bekliyordu ( Neredeyse 1100 gündür ) ve bununla birlikte iki farklı formun taraf değişmesi gibi özellikleri de tekrardan bize sunacaklar. Tahminen Yone kos

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim