League of Legends Draven Oynanış Rehberi

    League of Legends Draven Oynanış Rehberi

    Bu rehberimizde League of Legends oyunundaki Draven adlı şampiyonun detaylı oynanış rehberini paylaşacağız, detaylar aşağıda.

    Draven Ne zaman Çıktı?

    5 Haziran 2012 tarihinde çıkış yaparak League of Legends'ta ki o dönemlerin en popüler nişancısı olarak anılıyordu. Hatta kendi efsaneler ligi bile vardır ( Welcome to the League of Draven )




    Draven Yetenekleri

    PASİF Yeteneği: Draven Ligi

    Draven bir Dönen Balta yakaladığında, minyon ya da canavar kestiğinde veya kule yıktığında izleyenlerin Hayranlığını kazanır. Rakip şampiyon katletmek, Draven'a sahip olduğu Hayranlık miktarına göre ilave altın verir.



    Q Yeteneği: Dönen Balta

    Draven'ın bir sonraki saldırısı fiziksel hasar verir. Bu balta hedefin üzerinden havaya seker. Draven baltayı havada yakalarsa, otomatik olarak bir başka Dönen Balta hazırlar. Draven aynı anda iki Dönen Balta taşıyabilir.



    W Yeteneği: Adrenalin Seli

    Draven'ın hareket hızı ve saldırı hızı artar. Kazanılan fazladan hareket hızı, zaman geçtikçe azalır. Dönen Balta'yı yakalamak Adrenalin Seli'nin bekleme süresini sıfırlar.



    E Yeteneği: Geri Dur

    Draven baltalarını fırlatarak hedeflere fiziksel hasar verir ve onları kenara savurur. İsabet alan hedefler yavaşlar.



    Ulti Yeteneği: Ölüm Pervanesi

    Draven, isabet ettiği her hedefe fiziksel hasar veren iki devasa balta fırlatır. Ölüm Pervanesi, bir rakip şampiyona isabet ettikten sonra yavaşça yönünü tersine döndürür ve Draven'a döner. Ayrıca Draven bu yeteneği baltalar havadayken kendisine daha çabuk dönmesi için de etkinleştirebilir. İsabet ettiği her ek birime daha az hasar verir ve balta ters yöne döndüğünde sıfırlanır.


    Draven'ın Karşısında Güçlü Olan Şampiyonlar

    Aşağıdaki şampiyonlar Draven'ın karşısında koridorda oldukça güçlüdür.

    • Ashe
    • Kog'Maw
    • Ziggs




    Draven'ın Güçlü Olduğu Şampiyonlar

    • Lucian
    • Kai'sa
    • Jhin


    Draven, Full Build, Almanız Gereken Eşyalar

    • Ölümsüz Kalkanyay
    • Savaş Çizmeleri
    • Tahsildar
    • Ebedi Kılıç
    • Dominik Efendi'nin Hürmetleri
    • Fani Hatıratı


    Draven Rünleri

    League of Legends Draven Oynanış Rehberi




    Draven'a Alınması Gereken Sihirdar Büyüleri

    Sıçra ve Şifa büyüsü alarak nişancı tercihinize göre belirleyebilirsiniz.




    Draven Nasıl Oynanır?

    Draven alt koridorda oynanabilen bir nişancıdır. Draven ilk seviyelerde Q yeteneğini açarak uzaktaki minyonları kolayca almanızı sağlar. Fakat dönen baltanızı atarken baltanın bittiği yerde durmanız gerekir yoksa bu yetenek iptal olabilir. Q yeteneğini en fazla iki kere aktif edebilirsiniz her saldırılarınız ilave şekilde vurmanızı sağlar. Draven W yeteneğini açarak hareket hızı kazanmanızı sağlarken hem de saldırı hızı kazanmanızı sağlayarak rakipleri kolayca alt edebilirsiniz. Kaçan rakipleri kovalamanızı sağlayan bu yetenek peşinizde olan bir çok rakipten de kaçmanızı da sağlayabilir. Draven'ın tutturduğu baltalar sayesinde bekleme süresini azaltarak bu yeteneği birden fazla şekilde kullanabilirsiniz. Draven'ın E yeteneği ile rakipleri bir süreliğini yanlamasına atabilir ve bir kaç saniyeliğine yavaşlatabilir.

    Draven sürekli koridorda minyon kesmeye ve gelen baltalarla rakiplere uzaklardan yüksek miktarda hasar vererek takasları daha etkili çıkarmanızı sağlar. Q ve W yeteneneğinden gelen hızlı saldırılar sayesinde rakiplerin saldırılarından ve yetenek atışlarından vur kaç yaparak avantajı kendinize çekebilirsiniz.

    Draven'ın Ultisi global bir şekilde haritanın neresinde olursa olsun baltalarını bir konuma atarak saldırmasını sağlar. Draven'ın bu yeteneği harita dışına çıkarsa Draven'a geri dönebilir veya bu yeteneği tekrar kullanarak kendinize erken döndürebilirsiniz. Bu yeteneği kullanarak uzaktaki rakiplere iki katı hasar vererek kaçmalarını önleyebilirsiniz.

    Draven takım savaşlarında Q yeteneğinizden gelen baltaların nereye düşeceğine dair iyi konum almalısınız yoksa rakipleriniz sizi kolayca avlayabilir. Draven'dan gelen saldırılar ve size doğru gelen rakipleri engellemek için E yeteneğinizi kullanarak önünüzdeki rakipleri bir kaç saniyeliğine yavaşlatıp nişancı yeteneklerinizle beraber takım arkadaşlarınıza destek olabilir ve zafere ulaşabilirsiniz.




    Draven Şampiyonu ve Kostümleri

    • Klasik Draven
    • Ruh Söken Draven
    • Gladyatör Draven
    • Yorumcu Draven
    • Havuz Partisi Draven
    • Canavar Avcısı Draven
    • Draven Draven
    • Draven Baba
    • Meka Krallıkları Draven
    • Mahvolmuş Draven


    Draven Hikayesi

    Noxus'ta Hükümcüler adıyla anılan savaşçılar, kanın oluk oluk aktığı ve gücün sınandığı arenalarda karşı karşıya gelir ama hiçbiri Draven kadar rağbet görmez. Bu eski savaşçı, seyirci kitlelerinin abartıya olan doğal yeteneğini ve elbette dönen baltalarını kullanmaktaki becerisini büyük takdirle karşıladığını keşfetmiş. Kendi küstah kusursuzluğuna hayran olan Draven, imparatorluğun dört bir yanında sonsuza kadar adına tezahürat edilmesini sağlamak için kimi yenmesi gerekirse yeneceğine ant içmiş.




    Draven değil Draaaaven




    %18 İndirimli RP fırsatı

    Yeni bir şampiyon açmak veya sevdiğiniz şampiyonların kostümünü satın almak için %18 indirimli LoL RP satın alabilirsiniz. Hemen aşağıdaki linke tıklayın ve RP satın alın.

    https://www.itemsatis.com/urunler/lol-rp-satin-al.html


    Önceki Haber
    League of Legends Dr. Mundo Oynanış Rehberi

    League of Legends Dr. Mundo Oynanış Rehberi

    3 yıl önce 10 dk okuma süresi

    Dr. Mundo Ne zaman Çıktı?League of Legends'in ilk 40 şampiyonu olması nedeniyle hem 2009'da League of Legends tarihinin ikinci en dayanıklı ve en güçlü tank şampiyonu olarak çıkış yapmıştır. 9 Haziran 2021 tarihinde büyük bir REWORK ile Dr. Mundo yeni yetenek setiyle tekrardan karşımıza çıktı.Dr. Mundo YetenekleriPASİF Yeteneği: Nereye İsterse Oraya GiderDr. Mundo kendisine isabet eden ilk hareketsiz bırakma etkisine direnir. Bunun yerine can kaybeder ve yakınındaki bir konuma bir kimyasal hazne

    Sonraki Haber
    League of Legends Yeni Şampiyon Vex Oynanış Tanıtımı Yayınlandı

    League of Legends Yeni Şampiyon Vex Oynanış Tanıtımı Yayınlandı

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Yeni Şampiyon VexLeague of Legends sezon 11 canlı yayınında duyurduğu son Gölge şampiyonu olarak bilinen Vex karakteri Sentinels of Light etkinliği ile tanışmıştık. Ardından bu karakterin bir orta koridor büyücüsü olacağı dile getirilmiştir. Karakterin görünüşünden yola çıkılarak kendisi pek bir sıkkın ve kendini iyi hissetmiyor. Henüz kendisinin yetenek açıklamaları bulunmadığı için tahmin edilenlerden yola çıkılacaktır.Videoda ki yeteneklerden yola çıkarak ilk attığı yeteneklerden biri normal

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim