League of Legends Darius Oynanış Rehberi

    League of Legends Darius Oynanış Rehberi

    Bu rehberimizde League of Legends oyunundaki Darius adlı şampiyonun detaylı oynanış rehberini paylaşacağız, detaylar aşağıda.

    Darius Ne zaman Çıktı?

    23 Mayıs 2012 Tarihinde Riot Games ortaya gerçekten kuvvetli bir dövüşçü şampiyonu ve hasar konusunda inanılmaz güçlü olan Darius adlı şampiyonu oyuncuların beğenisine sunulmuştur.



    Darius Yetenekleri

    PASİF Yeteneği: Kanama

    Darius'un saldırıları ve hasar veren yetenekleri, rakiplerin 5 saniye boyunca kanayarak fiziksel hasar almalarına neden olur. Kanama 5 defaya kadar birikebilir. Hedefi azami yüke ulaştığında Darius öfkelenerek yüksek miktarda saldırı gücü kazanır.



    Q Yeteneği: Biçen Balta

    Darius baltasını geniş bir çember halinde savurur. Baltanın keskin tarafının isabet ettiği rakipler, balta sapının isabet ettiği rakiplere göre daha fazla hasar alır. Darius, baltasının keskin tarafının isabet ettiği rakip şampiyonlara ve canavarlara bağlı olarak iyileşir.



    W Yeteneği: Kemik Kıran

    Darius'un bir sonraki saldırısı rakibin atardamarına isabet eder. Rakip kanadıkça daha yavaş hareket eder.



    E Yeteneği: Tut Çek

    Darius baltasını bileyerek verdiği fiziksel hasarın hedefin zırhının belli bir yüzdesini yok saymasını sağlar. Etkinleştirildiğinde, Darius baltasının çengeliyle rakipleri süpürür ve kendine doğru çeker.



    Ulti Yeteneği: Noxus Giyotini

    Darius bir rakip şampiyona doğru zıplar ve gerçek hasar veren ölümcül bir darbe indirir. Bu hasar, hedefte birikmiş Kanama yükü sayısına bağlı olarak artar. Darius, Noxus Giyotini ile öldürücü darbe yaparsa yeteneğin bekleme süresi kısa süreliğine sıfırlanır.


    Darius'un Karşısında Güçlü Olan Şampiyonlar

    Aşağıdaki şampiyonlar Darius'un karşısında koridorda oldukça güçlüdür.

    • Wukong
    • Yorick
    • Illaoi



    Darius'un Güçlü Olduğu Şampiyonlar

    • Renekton
    • Sion
    • Yone


    Darius, Full Build, Almanız Gereken Eşyalar

    • Üçlü Kuvvet
    • Çelik Kaplamalı Çizme
    • Sterak'ın Güvencesi
    • Ölü Adamın Zırhı
    • Çivili Zırh
    • Ruh Gömleği


    Darius'a Alınması Gereken Sihirdar Büyüleri

    Sıçra ve Işınlan büyüsü alarak kordiorda avantajı etki etmek için kullanın, Sıçra büyüsünü de kaçan rakiplerinizi daha kolay yakalamak için kullanın veya Işınlan büyüsünü de çatışmalara anında yetişmek için kullanın.



    Darius Rünleri

    League of Legends Darius Oynanış Rehberi



    Darius Nasıl Oynanır?

    Darius üst koridorda oynanabilen kuvvetli bir dövüşçüdür. Darius oyuna başlarken ilk olarak Q yeteneğinizi açarak minyonları ve rakibinizi dürtmek için kullanabilirsiniz. Darius'un zor durumlardan kurtaran Q yeteneğinin can çalma özelliği sayesinde rakipleriyle her zaman takasa girebilecek bir avantajdadır. Darius'un bu yetenek sayesinde minyonları kolayca kesebilir. Darius rakibe her vurduğunda ona kanama etkisi bırakabilecek ve bu sayede 5 yük oluşturduğunda rakibe daha çok hasar vermenizi sağlayacaktır. Darius W yeteneğini kullanarak rakip bir minyonu bu yetenekle katlederse manasını geri kazanır ve minyonları daha kolay katletmenizi sağlar. Darius bu yeteneği bir rakibe kullandığı zaman yavaşlatır ve böylece kaçan rakiplere yetişmek için kullanabilirsiniz. E yeteneğini açarak rakiplerinizin daha da kaçmamasını sağlayabilirsiniz.

    Bu yeteneğin aktifi rakip bir şampiyonu kendinize doğru çekerek önünüze doğru savurur. Darius'un temel kombosu E ve W yeteneğini kullanarak hem rakibi bir kaç saniyeliğine kendinize doğru çeker ondan sonra W yeteneğini kullanarak rakiplerinizin hiç beklenmedik bir şekilde yakalama şansı alabilirsiniz. Darius'un Ulti yeteneği bir rakip şampiyona pasifinden 5 yüke kadar biriktirebilirse Rakiplere bu yeteneği kullanarak yüksek miktarda gerçek hasar verip anında katledebilirsiniz. Bu yetenekle katlettiğiniz zaman Ultiniz yenilenmiş olacak ve bir kaç saniyeliğine tekrar kullanabilirsiniz.

    Takım savaşlarında 5 yüke kadar biriktirebilmeniz için öldüreceğiniz rakip şampiyonu seçin ve E W kombonuzu gerçekleştirerek durdurun, daha sonrasında Q yeteneğinden gelen hasar ve kanama yükünden sonra yükleri kolay bir şekilde biriktirebilirsiniz. 5 yüke ulaştığınız zaman Ulti yeteneğinizle rakip şampiyonu katledin ve diğer rakiplere doğru saldırmaya başlayın tekrar yük biriktirmeyeceğiniz için pasif yeteneğini bir kaç saniyeliğine birimlere anında bir saldırınızla 5 yük olarak işaretlenmiş bir şekilde çıkacaktır ve böylece birden fazla rakibi katlederek takım arkadaşlarınıza destek olabilir ve zafere ulaşabilirsiniz.



    Darius Şampiyonu ve Kostümleri

    • Klasik Darius
    • Lord Darius
    • Biyozırhlı Darius
    • Cesur Yürek Darius
    • Potanın Kralı Darius
    • Okullu Darius
    • Dehşet Yıldızı Darius
    • Yüce Kral Darius
    • Vahşi Batılı Darius
    • Ay Canavarı Darius
    • Suç Şehri Kabusu Darius



    Darius Hikayesi

    Noxus ordusunun, savaşta bilenmiş en korkunç komutanı olan Darius'tan daha yüce bir sembolü yok. Mütevazı geçmişinin üzerinde yükselip Noxus'un Eli mertebesine ulaşan bu savaşçı, birçoğu da Noxus'lu olan imparatorluğun düşmanlarını gözünü kırpmadan biçip geçiyor. Davasının haklılığından hiç şüphe etmediğini ve baltasını kaldırdı mı asla tereddüt etmediğini bildikleri içindir ki Trifaria Lejyonu'nun liderine karşı gelenler ondan merhamet bekleme gafletine de düşmüyor.


    Darius Montaj Videosu



    %18 İndirimli RP fırsatı

    Yeni bir şampiyon açmak veya sevdiğiniz şampiyonların kostümünü satın almak için %18 indirimli LoL RP satın alabilirsiniz. Hemen aşağıdaki linke tıklayın ve RP satın alın.

    https://www.itemsatis.com/urunler/lol-rp-satin-al.html

    League of Legends Darius Oynanış Rehberi


    Önceki Haber
    League of Legends Cassiopeia Oynanış Rehberi

    League of Legends Cassiopeia Oynanış Rehberi

    3 yıl önce 7 dk okuma süresi

    Cassiopeia Ne zaman Çıktı?14 Aralık 2010 Tarihinde mitolojik tema üzerinden kurgu yapılan Medusa'yı andıran bir yılan kadın üzerine yapılmış orta koridor büyücüsü olarak oyuncuların beğenisine sunulmuştur.Cassiopeia YetenekleriPASİF Yeteneği: Yılanın LütfuCassiopeia seviye başına hareket hızı kazanır ama çizme eşyalarını satın alamaz.Q Yeteneği: Zehirli PatlamaCassiopeia kısa bir gecikmenin ardından belli bir alanda Zehir patlaması oluşturur ve bir rakip şampiyonu vurduğunda hareket hızı artar.W

    Sonraki Haber
    League of Legends Diana Oynanış Rehberi

    League of Legends Diana Oynanış Rehberi

    3 yıl önce 7 dk okuma süresi

    Diana Ne zaman Çıktı?Riot Games 7 Ağustos 2012 tarihinde orta koridorda oynanabilecek ve ilahi temalı bir şampiyon konseptini oyuncuların beğenisine sunmuştur.Diana YetenekleriPASİF Yeteneği: Gümüşay BıçağıHer üç saldırıdan biri yakındaki rakipleri biçerek fazladan büyü hasarı verir. Diana bir yetenek kullandıktan sonraki 3 saldırısı boyunca saldırı hızı kazanır.Q Yeteneği: Hilal SaldırısıOrtaya çıkan Ay enerjisi bir alana büyü hasarı verir. Ay Işığı'yla vurulmuş rakipleri etkileyerek gizlenmiş

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim