League of Legends Cassiopeia Oynanış Rehberi

    League of Legends Cassiopeia Oynanış Rehberi

    Bu rehberimizde League of Legends oyunundaki Cassiopeia adlı şampiyonun detaylı oynanış rehberini paylaşacağız, detaylar aşağıda.

    Cassiopeia Ne zaman Çıktı?

    14 Aralık 2010 Tarihinde mitolojik tema üzerinden kurgu yapılan Medusa'yı andıran bir yılan kadın üzerine yapılmış orta koridor büyücüsü olarak oyuncuların beğenisine sunulmuştur.




    Cassiopeia Yetenekleri

    PASİF Yeteneği: Yılanın Lütfu

    Cassiopeia seviye başına hareket hızı kazanır ama çizme eşyalarını satın alamaz.


    Q Yeteneği: Zehirli Patlama

    Cassiopeia kısa bir gecikmenin ardından belli bir alanda Zehir patlaması oluşturur ve bir rakip şampiyonu vurduğunda hareket hızı artar.


    W Yeteneği: Zehir

    Cassiopeia'nın ortaya çıkardığı bir dizi zehir bulutu rakiplerin yavaşlamalarına, yere saplanmalarına ve bir miktar hasar almalarına neden olur. Yere saplanan rakipler, hareket yeteneklerini kullanamaz.


    E Yeteneği: İkiz Diş

    Cassiopeia verdiği hasarın bir miktarı kadar iyileşmesini sağlayan ve zehirlenmiş hedeflere fazladan hasar veren bir saldırı gerçekleştirir. Eğer bu saldırı hedefi katlederse, Cassiopeia belli bir miktar mana geri kazanır.


    Ulti Yeteneği: Taşlaştıran Bakış

    Cassiopeia gözlerinden büyülü bir enerji dalgası saçarak yüzü ona dönük olan bütün rakipleri sersemletir ve sırtı dönük olan rakipleri yavaşlatır.



    Cassiopeia'nın Karşısında Güçlü Olan Şampiyonlar

    Aşağıdaki şampiyonlar Cassiopeia'nın karşısında koridorda oldukça güçlüdür.

    • Talon
    • Viktor
    • Vel'koz


    Cassiopeia'nın Güçlü Olduğu Şampiyonlar

    • Ziggs
    • Twisted Fate
    • Lucian


    Cassiopeia, Full Build, Almanız Gereken Eşyalar

    • Liandry'nin Istırabı
    • Başmelek Asası
    • Zhonya'nın Kumsaati
    • Rylai'nin Kristal asası
    • Morellonomikon
    • Kozmik Hızlandırıcı


    Cassiopeia'ya Alınması Gereken Sihirdar Büyüleri

    Sıçra ve Işınlan alaraktan hem diğer koridorlara baskın atmanızı hem de itmeniz gereken bir koridora gitmenizi sağlayabilmek için kullanmanız gereken sihirdar büyüleridir.




    Cassiopeia Rünleri

    League of Legends Cassiopeia Oynanış Rehberi




    Cassiopeia Nasıl Oynanır?

    Cassiopeia orta koridorda oynanabilen bir büyücüdür. Koridora başlarken ilk olarak E yeteneğinizi açarak hem koridoru daha hızlı itmenizi sağlar hem de bir minyonu katlettiğiniz de mananızı yenilemenizi sağlayacaktır. Cassiopeia E yeteneği sayesinde zehirlenmiş rakiplere daha fazla hasar vurabilir bunun için Q yeteneğinizi bir rakibe tutturduktan sonra E yeteneğinizden gelen ilave hasar sayesinde fazladan iyileşme kazanabilir ve takaslarda öne geçebilirsiniz.

    Cassiopeia Q yeteneğini kullanarak rakipleri dürtmenizi sağlarken bir rakibe tutturduğunuz zaman hareket hızı kazanmanızı da sağlar. W yeteneği ile attığınız alanda ki rakipler sıçra veya atılma yeteneklerini kullanamaz. Bu da Cassiopeia'nın size yetişmeye çalışan suikastçıları ya da kaçmaya çalışan rakipleri daha kolay def etmesini sağlar. Cassiopeia pasif yeteneği yüzünden çizme alamaz bu yüzden öne geçtiğiniz zaman eşyalarınızı daha kolay tamamlama fırsatı yakalayabilirsiniz. Pasif her seviyede hareket hızı arttığı içi bu durumda endişe edilecek bir şey bulunmamakta. Cassiopeia Ulti yeteneği sayesinde size doğru bakan rakipleri bir kaç saniyeliğine sersemletip durdurabilir. Ancak yeteneği eğer rakipler size doğru dönük değilse sadece yavaşlatır.

    Cassiopeia'nın Ulti yeteneği Takım savaşlarında önemli bir rol oynar bu yüzden doğru konumu seçerekten rakiplerinizin size doğru bakmasını sağlayınız. Yenilmez rününü aktif ettikten sonra Q ve E yeteneği kombolarıyla hareket hızı kazanabilir ve bunun sayesinde E yeteneğinden gelen iyileştirme ve hasar Yenilmez rünüyle birleştiğinde size muazzam özellikte bir güç verir ve rakiplerinizi def edebilme şansı tanır. Bu sayede Cassiopeia def ettiği rakipler sayesinde Takım arkadaşlarına destek olabilir ve zafere ulaşabilirsiniz.




    Cassiopeia Şampiyonu ve Kostümleri

    • Klasik Cassiopeia
    • Haydut Cassiopeia
    • Siren Cassiopeia
    • Mitolojik Cassiopeia
    • Yeşim Diş Cassiopeia
    • Eternum Cassiopeia
    • Ruh Çiçeği Cassiopeia
    • Cadılar Meclisi Cassiopeia


    Cassiopeia Hikayesi

    Cassiopeia, başkalarını kötücül iradesine diz çöktürmeyi amaçlayan, ölümcül bir varlık. Noxus'lu asil Du Couteau Ailesi'nin en küçük ve güzel kızı olduğu günlerde, kadim güç arayışıyla Shurima'nın altındaki mahzen mezarlara girmişti. Burada karşılaştığı dehşetengiz mezar muhafızı onu ısırınca bedenine giren zehir onu engerek benzeri bir avcıya dönüştürdü. Kurnaz ve çevik Cassiopeia artık gecenin karanlık örtüsünün altında sürünüp melun bakışıyla kurbanlarını taşa çeviriyor.


    %18 İndirimli RP fırsatı

    Yeni bir şampiyon açmak veya sevdiğiniz şampiyonların kostümünü satın almak için %18 indirimli LoL RP satın alabilirsiniz. Hemen aşağıdaki linke tıklayın ve RP satın alın.

    https://www.itemsatis.com/urunler/lol-rp-satin-al.html




    Önceki Haber
    VALORANT Özel Harekat Koleksiyonu Vitrinde Satışta

    VALORANT Özel Harekat Koleksiyonu Vitrinde Satışta

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    VALORANT Özel Harekat koleksiyonu nasıl satın alınır?Yeni koleksiyonu satın alabilmeniz için hesabınızda VALORANT Point bulunmalıdır. En ucuz VALORANT Point ürününü ise sitemizden satın alabilirsiniz. %18 indirimli VP satın alarak hem kâra geçin, hem de Özel Harekat koleksiyonuna hemen sahip olun, link aşağıda.https://www.itemsatis.com/urunler/valorant-points-vp-satin-al.htmlVALORANT Özel Harekat koleksiyonu fiyatı ne kadar?Özel Harekat koleksiyonu VALORANT oyun içi mağaza vitrininde 7.100 VP ka

    Sonraki Haber
    League of Legends Darius Oynanış Rehberi

    League of Legends Darius Oynanış Rehberi

    3 yıl önce 10 dk okuma süresi

    Darius Ne zaman Çıktı?23 Mayıs 2012 Tarihinde Riot Games ortaya gerçekten kuvvetli bir dövüşçü şampiyonu ve hasar konusunda inanılmaz güçlü olan Darius adlı şampiyonu oyuncuların beğenisine sunulmuştur.Darius YetenekleriPASİF Yeteneği: KanamaDarius'un saldırıları ve hasar veren yetenekleri, rakiplerin 5 saniye boyunca kanayarak fiziksel hasar almalarına neden olur. Kanama 5 defaya kadar birikebilir. Hedefi azami yüke ulaştığında Darius öfkelenerek yüksek miktarda saldırı gücü kazanır.Q Yeteneği:

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim