League of Legends Pentakill Kostümleri Geri Döndü

    League of Legends Pentakill Kostümleri Geri Döndü

    Bu haberimizde oyuna yeni gelecek olan Pentakill kostümlerini sizler için derledik aşağıdaki açıklamalara ulaşabilirsiniz.

    Pentakill III: Lost Chapter

    Pentakill müzikleri uzun bir süredir ortalarda gözükmemişti. Bu metal temalı kostümler bir çok oyuncunun hala ilkiydi. Geçen sene Riot Games KDA yerine Pentakill şarkısıyla açılış yapacakken Covid nedeniyle ertelenmişti. Geçen sene KDA kostümlerinde olduğu gibi kostümlerin yeni versiyonlarıyla bizleri karşılıyor. Gruba şu anlık Viego'da katılmış gözüküyor.


    Kostüm görünümleri her ne kadar değişmiş olsa da bu yeni halleriyle ve efektleriyle bir çok oyuncunun alacağı ve seveceği bir kostüm serisi olacak. Klip ile ilgili görüşmelerde devam etmektedir tıpkı 2017 senesinde çıkan Pentakill: Mortal Reminder klipi ile KDA More klibinde ki gibi daha üst bir animasyon efektiyle ve müziğiyle bizleri 8 Eylül Tarihinde karşılayacağı doğrulanmıştır.




    Kostümler

    Pentakill III: Lost Chaper Mordekaiser, Karthus, ve Sona ( Hepsi 1350 RP )

    League of Legends Pentakill Kostümleri Geri Döndü




    Pentakill III: Lost Chapter Yorick, Kayle, ve Olaf ( Hepsi 1350 RP )

    League of Legends Pentakill Kostümleri Geri Döndü




    Dissonance of Pentakill Viego ( 1350 RP )

    League of Legends Pentakill Kostümleri Geri Döndü




    Pentakill Kostümleri Ne zaman Gelecek?

    Şu anlık test sunucusunda olsa da arada iki hafta olacağından dolayı 8 Eylül veya 9 Eylül tarihinde gelmesi planlanılıyor.




    %18 İndirimli RP fırsatı

    Yeni bir şampiyon açmak veya sevdiğiniz şampiyonların kostümünü satın almak için %18 indirimli LoL RP satın alabilirsiniz. Hemen aşağıdaki linke tıklayın ve RP satın alın.

    https://www.itemsatis.com/urunler/lol-rp-satin-al.html


    Önceki Haber
    VALORANT Yeni Recon Koleksiyonu Geliyor

    VALORANT Yeni Recon Koleksiyonu Geliyor

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Sızdırılan bilgilere göre VALORANT'a kısa süre içerisinde yeni bir koleksiyon eklenecek. Bu yeni kaplama koleksiyonun adının Recon olacağı duyuruldu. Türkçeye çevirdiğimizde keşif anlamına gelen yeni kaplama ile ilgili detaylı bilgiler aşağıda.VALORANT Özel Harekat (Recon) KoleksiyonuVALORANT'a en son eklenen kaplama koleksiyonu Recon, toplamda 4 silah ve 1 bıçaktan oluşuyor. En dikkat çeken yanı ise oyuna uzun süredir eklenmesi beklenen bir şeyi içeriyor olması. Yeni Recon koleksiyonuyla birlik

    Sonraki Haber
    League of Legends 11.17 Yama Notları

    League of Legends 11.17 Yama Notları

    3 yıl önce 7 dk okuma süresi

    Şampiyon GüncellemeleriAkshanW Yeteneği Akshan artık katledilmişken madrabazları avlayamıyor.E YeteneğiVerilen Atış Başına Hasar (30/55/80/105/130 + %10 İlave Saldırı Gücü) x (1 + %30 İlave Saldırı Hızı) > (30/50/70/90/110 + %17,5 İlave Saldırı Gücü) x (1 + %30 İlave Saldırı Hızı)Ulti Yeteneğiİptal edilmesi halinde kalan bekleme süresi 15 saniye > 5 saniyeAmumuQ YeteneğiAmumu artık 2 Q yüküne sahip.Hasar 80/130/180/230/280 (+%70 Yetenek Gücü) > 70/100/130/160/190 (+%85 Yetenek Gücü)Yüklerin Bekl

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim