League of Legends Camille Oynanış Rehberi

    League of Legends Camille Oynanış Rehberi

    Bu rehberimizde League of Legends oyunundaki Camille adlı şampiyonun detaylı oynanış rehberini paylaşacağız, detaylar aşağıda.

    Camille Ne zaman Çıktı?

    11 Aralık 2016 tarihinde üst koridor için yeni ve hareketli bir tema oluşturmak için Riot Games Camille adlı şampiyonun çıkışını kış aylarına doğru yaparak oyuncuların beğenisine sundu.




    Camille Yetenekleri

    PASİF Yeteneği: Değişken Savunma

    Şampiyonlara yönelik normal saldırılar, kısa süreliğine hedefin hasar türüne (fiziksel hasar veya büyü hasarı) karşı Camille'in azami canının yüzdelik bir bölümüne eşdeğer bir kalkan sağlar.



    Q Yeteneği: İmha Protokolü

    Camille'in bir sonraki saldırısı ilave hasar verir ve ilave hareket hızı sağlar. Bu yetenek kısa bir süre içinde yeniden kullanılabilir ve Camille iki saldırısı arasında beklerse büyük oranda ilave hasar verir.



    W Yeteneği: Keskin Çelme

    Camille kısa bir aranın ardından koni şeklindeki bir alana saldırarak hasar verir. Koninin dış yarısında kalan rakipler yavaşlar, fazladan hasar alır ve Camille'i iyileştirir.



    E Yeteneği: Kanca Atışı

    Camille kendini bir duvara doğru çeker ve vardıktan sonra duvardan uzağa atılarak rakip şampiyonları havaya savurur.



    Ulti Yeteneği: Hextech Ültimatomu

    Camille hedef şampiyona doğru fırlayarak hedefini belli bir alana hapseder. Bu esnada normal saldırılarıyla hedefe ilave büyü hasarı verir.





    Camille'in Karşısında Güçlü Olan Şampiyonlar

    Aşağıdaki şampiyonlar Camille'in karşısında koridorda oldukça güçlüdür.

    • Shen
    • Jax
    • Poppy




    Camille'in Güçlü Olduğu Şampiyonlar

    • Akali
    • Garen
    • Kled




    Camille, Full Build, Almanız Gereken Eşyalar

    • İlahsindiren
    • Çelik Kaplamalı Çizme
    • Vahşi Hydra
    • Sterak'ın Güvencesi
    • Ölümün Dansı
    • Koruyucu Melek




    Camille'a Alınması Gereken Sihirdar Büyüleri

    Sıçra ve Işınlan büyüsü alaraktan hem koridorda avantaj oluşturmak ve diğer koridorlara baskın yaratmak için ışınlan büyüsünü kullanabilirsiniz.




    Camille Rünleri

    League of Legends Camille Oynanış Rehberi




    Camille Nasıl Oynanır?

    Camille üst koridorda oynanabilen bir dövüşçüdür. Camille doğası gereği hareket ederekten gir çık taktikleri uygulayarak rakiplerini gafil avlayabilir. Bunun için ilk Q yeteneği açarak bir minyona vurduğunuz saldırıdan gelen hareket hızından sonra ikinci saldırıyı vurarak rakibe hem fiziksel hem de gerçek hasar vererek koridor da avantajı sağlayabilirsiniz.

    Camille W yeteneğini açaraktan önündeki rakibi yavaşlatıp bir miktar can çalma sağlayabilirsiniz kendinize. Bu saldırı esasında rakiplerinizi kaçmasını engellemek için kullanabilirsiniz. Camille E yeteneğini kullanarak kancalarıyla bir yapıya tutturup ileri doğru hareket edebilirsiniz. Camille bu yeteneği kullanarak yakınlarınızda bir rakip daha varsa onlara yetişmek ve daha da uzağa sıçramanızı sağlayıp rakiplerinize bu yeteneğini tutturarak onları belli bir süreliğine sersemletebilirsiniz.

    Camille rakibin kaçmasını engelleyerek Ultisini kullanabilir. Bu süreçte Ultisi belli bir mesafede ki rakibe sıçrar ve diğer rakipleri savurmanıza neden olabilir böylece takım savaşlarında aradan bir rakibi götürmek istiyorsanız kullanabilirsiniz. Rakip bu sayede kapana kısılı kalacak ve o alanın içinden çıkamayacaktır.

    Takım savaşında dayanıklılığınız ve hareketliliğiniz sayesinde sersemletme ve muazzam gerçek hasar vererekten rakiplerinizi def edebilir takım arkadaşlarınıza destek olabilir ve zafere ulaşabilirsiniz.




    Camille Şampiyonu ve Kostümleri

    • Klasik Camille
    • Robotik Camille
    • Cadılar Meclisi Camille
    • IG Camille
    • Mistik Camille


    Camille Hikayesi

    Kanunun sınırları dışında hareket edebilmek için tepeden tırnağa bir silaha dönüşen Camille, Ferros Hanesi'nin baş istihbaratçısı ve Piltover ile arka bahçesi Zaun'daki ticari işlerin pürüzsüz bir şekilde yürüdüğünden emin olmakla görevli, zarif ve seçkin bir ajan. Her şarta uyum sağlamayı bildiği ve her hareketinin kesinliğine önem verdiği içindir ki beceriksizliği, hizaya getirilmesi gereken bir utanç kaynağı olarak görüyor. Taşıdığı bıçaklar kadar keskin bir zekâya sahip olan Camille'in hextech beden geliştirmesiyle üstünlük arayışı birçoklarının, onun bir kadından çok makine olup olmadığını merak etmesine neden oluyor.




    Camille Montaj Videosu




    %18 İndirimli RP fırsatı

    Yeni bir şampiyon açmak veya sevdiğiniz şampiyonların kostümünü satın almak için %18 indirimli LoL RP satın alabilirsiniz. Hemen aşağıdaki linke tıklayın ve RP satın alın.

    https://www.itemsatis.com/urunler/lol-rp-satin-al.html


    Önceki Haber
    Epic Games, Fortnite'ın Impostors Modunu Duyurdu

    Epic Games, Fortnite'ın Impostors Modunu Duyurdu

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Among Us Benzeri ModMilyonların dilindeki bir oyun olan, Innersloth tarafınca geliştirilen Among Us, bildiğini suretiyle bir sene içinde büyük bir başarı elde etti. Bu başarıyı ayrım eden Epic Games'te fırsattan yararlanarak Fortnite’ın yeni modu Fortnite Impostors’ı (Fornite Sahtekârlar) duyurdu.Mod, Among Us’ın işleyişine oldukça benzer görünüyor; çünkü bir denizaltıda 10 oyuncuya yer veriliyor ve bunlardan sekizi işlerin sıkıntısız yürümesini sağlamaya çalışırken iki imposter da her şeyi sabo

    Sonraki Haber
    League of Legends Cho'Gath Oynanış Rehberi

    League of Legends Cho'Gath Oynanış Rehberi

    3 yıl önce 7 dk okuma süresi

    Cho'Gath Ne zaman Çıktı?League of Legends'in ilk 40 şampiyonu olması nedeniyle hem 2009'da League of Legends tarihinin ilk en dayanıklı ve en tank şampiyonu olarak çıkış yapmıştır.Cho'Gath YetenekleriPASİF Yeteneği: EtoburCho'Gath bir birim öldürdüğünde, Can ve Mana geri kazanır. Cho'Gath'ın seviyesinin yükselmesiyle kazandığı Can ve Mana miktarı da artar.Q Yeteneği: Kazıklı ZeminHedef konumda yerden kazıklar çıkararak rakip birimlerini havaya savurur ve hasar alarak yavaşlamalarına neden olur.W

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim