Epic Games, Fortnite'ın Impostors Modunu Duyurdu

    Epic Games, Fortnite'ın Impostors Modunu Duyurdu

    Among-Us'ın popülerliğinden yükselmeyi almak isteyen Epic Games, Fortnite'a Among Us benzeri bir mod getirdi. Hâlihazırda devam eden, Fortnite Impostors (Fortnite Sahtekârlar) etkinliğinin ne kadar süreceği hemen hemen bilinmiyor.

    Among Us Benzeri Mod

    Milyonların dilindeki bir oyun olan, Innersloth tarafınca geliştirilen Among Us, bildiğini suretiyle bir sene içinde büyük bir başarı elde etti. Bu başarıyı ayrım eden Epic Games'te fırsattan yararlanarak Fortnite’ın yeni modu Fortnite Impostors’ı (Fornite Sahtekârlar) duyurdu.


    Mod, Among Us’ın işleyişine oldukça benzer görünüyor; çünkü bir denizaltıda 10 oyuncuya yer veriliyor ve bunlardan sekizi işlerin sıkıntısız yürümesini sağlamaya çalışırken iki imposter da her şeyi sabote etmek için uğraş veriyor.

    Modda her oyuncu için görevler bulunuyor. Bu görevler içinde kalibrasyon yapma, cenk otobüsünü onarım etme ve raporlar verme şeklinde görevler var. Ajanlar görevleri tamamlandıkça süreç hızlanıyor ve zafere ulaşıyorlar.

    Epic Games, Fortnite'ın Impostors Modunu Duyurdu


    Imposter’lar ise oyunda görevleri tamamen iptal etme, aktörleri haritanın rastgele yerlerine ışınlama ve kısa bir süreliğine muza dönüştürme şeklinde kabiliyetlere sahip. Imposter’ların ajanları ortadan kaldırması da mümkün. Eğer kim oldukları öğrenilmeden bütün ajanları ortadan kaldırırlarsa zafere ulaşıyorlar.

    Fornite Impostors hâlihazırda oyuncuların kullanımına açılmış durumda sadece etkinliğin ne kadar süreceğine dair herhangi bir süre veya tarih yok. Fornite, son birkaç hafta içinde Ariana Grande konseri, Free Guy ortaklaşa iş şeklinde etkinliklere yer vererek fazlaca yoğun bir takvim yürüttü.



    Fortnite satışı için aşağıdaki resme tıklayınız.

    Epic Games, Fortnite'ın Impostors Modunu Duyurdu


    Önceki Haber
    League of Legends Akshan Oynanış Rehberi

    League of Legends Akshan Oynanış Rehberi

    3 yıl önce 7 dk okuma süresi

    Akshan Ne zaman Çıktı?22 Temmuz 2021 tarihinde oyuncuların beğenisine sunuldu.Akshan YetenekleriPASİF Yeteneği: Kirli DövüşAkshan'ın isabet ettirdiği her üçüncü saldırı veya yetenek ilave hasar verir ve hedef bir şampiyonsa ona kalkan sağlar. Akshan saldırdığında daha az hasar veren ilave bir saldırı daha yapar. İlave saldırıyı iptal ederse hareket hızı kazanır.Q Yeteneği: İntikam BumerangıAkshan hem ileri giderken hem de geri dönerken hasar veren bir bumerang fırlatır. Bumerangın menzili, isabe

    Sonraki Haber
    League of Legends Camille Oynanış Rehberi

    League of Legends Camille Oynanış Rehberi

    3 yıl önce 7 dk okuma süresi

    Camille Ne zaman Çıktı?11 Aralık 2016 tarihinde üst koridor için yeni ve hareketli bir tema oluşturmak için Riot Games Camille adlı şampiyonun çıkışını kış aylarına doğru yaparak oyuncuların beğenisine sundu.Camille YetenekleriPASİF Yeteneği: Değişken SavunmaŞampiyonlara yönelik normal saldırılar, kısa süreliğine hedefin hasar türüne (fiziksel hasar veya büyü hasarı) karşı Camille'in azami canının yüzdelik bir bölümüne eşdeğer bir kalkan sağlar.Q Yeteneği: İmha ProtokolüCamille'in bir sonraki sa

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim