League of Legends Akshan Oynanış Rehberi

    League of Legends Akshan Oynanış Rehberi

    Bu rehberimizde League of Legends oyunundaki Akshan adlı şampiyonun detaylı oynanış rehberini paylaşacağız, detaylar aşağıda.

    Akshan Ne zaman Çıktı?

    22 Temmuz 2021 tarihinde oyuncuların beğenisine sunuldu.




    Akshan Yetenekleri

    PASİF Yeteneği: Kirli Dövüş

    Akshan'ın isabet ettirdiği her üçüncü saldırı veya yetenek ilave hasar verir ve hedef bir şampiyonsa ona kalkan sağlar. Akshan saldırdığında daha az hasar veren ilave bir saldırı daha yapar. İlave saldırıyı iptal ederse hareket hızı kazanır.



    Q Yeteneği: İntikam Bumerangı

    Akshan hem ileri giderken hem de geri dönerken hasar veren bir bumerang fırlatır. Bumerangın menzili, isabet ettiği her rakiple birlikte artar.



    W Yeteneği: Görünmez Muhafız

    Akshan, takım arkadaşlarını katleden rakip şampiyonları kendiliğinden madrabaz olarak işaretler. Akshan bir madrabazı katlettiğinde katledilen takım arkadaşlarını diriltir, ilave altın kazanır ve tüm işaretleri kaldırır. Yetenek etkinleştirildiğinde Akshan kamuflaja bürünür ve madrabazlara doğru ilerlerken hareket hızı ve mana yenilenmesi kazanır. Akshan kamuflaj etkisini bir çalı veya yüzey şeklinin yakınında değilken çabucak kaybeder.



    E Yeteneği: Kahraman Sallanışı

    Akshan kancasıyla bir yüzey şekline bağlanır ve daha sonra onun etrafında sallanarak en yakınındaki rakibe art arda ateş eder. Halatı erken bırakabilir veya bir şampiyon ya da yüzey şekline çarparsa yere iner.



    Ulti Yeteneği: Kısasa Kısas

    Akshan bir rakip şampiyona kilitlenerek silahına mermi doldurmaya başlar. Yoğunlaşma sona erdiğinde doldurduğu tüm mermileri ateşleyerek isabet alan ilk şampiyona, minyona veya yapıya eksik cana bağlı olarak hasar verir.




    Akshan Full Build, Almanız Gereken Eşyalar

    • Kraken Katili
    • Savaşçı Çizmeleri
    • Tahsildar
    • Ebedi Kılıç
    • Kanasusamış
    • Koruyucu Melek


    Akshan'ın Karşısında Güçlü Olan Şampiyonlar

    Aşağıdaki şampiyonlar Akshan'ın karşısında koridorda oldukça güçlüdür.

    • Lucian
    • Akali
    • Sylas
    • Zed


    Akshan'ın Güçlü Olduğu Şampiyonlar

    • Yasuo
    • Anivia
    • Pantheon
    • Ryze


    Akshan Rünleri

    League of Legends Akshan Oynanış Rehberi




    Akshan Nasıl Oynanır?

    Akshan orta koridorda oynanabilen nişancı ve suikastçı karışımı bir şampiyondur. İlk seviyelerde Q yeteneğinizi açaraktan uzaktaki rakibi dürtmek ve minyonları kesmek için kullanabilirsiniz. Q yeteneği her halükarda basit bir yetenek gibi görünse de hasar kaynağı çıkartmak için önemlidir bu yüzden dikkatli kullanılması gerekir. Akshan E yeteneğini açarak duvarlara kanca atıp etrafta hızlı bir şekilde dolaşmanızı sağlar. Ancak E yeteneğinizi nereye konumlandıracağınıza dikkat ediniz önünüzdeki duvarlara ve rakiplere çarptığınız zaman otomatik olarak iptal edilir.

    E yeteneğini doğru konumlandırarak rakiplerinizi gafil avlamak için kullanabilirsiniz. Rakiplerinize doğru uçarken onlara 2 katı hasar vermenize yol açar ve hızlı bir şekilde silahınız ateşlenir. W yeteneği Akshan'ın en kilit yeteneklerindendir W yeteneğinin pasifi sayesinde katledilen takım arkadaşlarınızı diriltmek için onları katleden rakibi öldürmeniz gerekmekte. Bu Akshan'ın ileri oyunlarda süre bakımından öldürülen takım arkadaşlarınızın her zaman tam vaktinde yetişeceğini ve oyunu daha hızlı bitirmenize yol açacaktır.

    W yeteneğinin aktifi ise katledilen takım arkadaşlarınızın katilini görünmez bir şekilde takip etmenizi sağlayacak bir iz bırakarak rakipleri anında def edip fazladan altın kazanarak takım arkadaşınızı diriltebilirsiniz.

    Ancak takım arkadaşlarınızı diriltmeden önce rakibinize dikkat etmeniz gerekli her rakibi katledip takım arkadaşlarınızı öylece kolay diriltemezsiniz karşınızda sizden daha güçlü bir rakip var ise.

    Ulti yeteneği Akshan'ın bir rakibe bir kaç saniyeliğine kilitlendikten sonra 7 top atışı yaparak rakibin eksik canına bağlı olarak anında katletmenize yol açar. Ancak bu yetenek minyonlara birimlere ve kulelere çarpacağı için kolayca engellenebilir bu yüzden doğru konum almalısınız. Rakiplerinizi katledip doğru zamanda takım arkadaşlarınızı dirilterek harita hakimiyeti kurarak zafere ulaşabilirsiniz.




    Akshan'ın Hikayesi

    Tehlike karşısında gülümseyen erdemli intikamcı Akshan, baş döndüren karizmasıyla kötülüğe karşı savaşıyor. Ayrıca bunu yaparken asla bir gömlek giymemesi de cabası. Gizlenerek dövüşme sanatında son derece yetenekli savaşçı, ansızın gölgelere karışabiliyor ve düşmanlarına hiç ummadıkları bir anda saldırıyor. Keskin adalet görüşü ve ölümü geri çevirebilen efsanevi silahıyla Runeterra'daki birçok madrabazın yanlışlarını düzeltirken, bir yandan da yaşamını kendi ahlaki felsefesine göre sürdürüyor: “Hıyarlığın lüzumu yok.”


    Akshan Montaj Videosu




    %18 İndirimli RP fırsatı

    Yeni bir şampiyon açmak veya sevdiğiniz şampiyonların kostümünü satın almak için %18 indirimli LoL RP satın alabilirsiniz. Hemen aşağıdaki linke tıklayın ve RP satın alın.

    https://www.itemsatis.com/urunler/lol-rp-satin-al.html

    League of Legends Akshan Oynanış Rehberi


    Önceki Haber
    League of Legends Cailtyn Oynanış Rehberi

    League of Legends Cailtyn Oynanış Rehberi

    3 yıl önce 7 dk okuma süresi

    LoL Caitlyn rehberiEn fazla menzile sahip olan nişancı Caitlyn hakkında bilinen tüm detayları birazdan sizlerle paylaşacağız. Bu rehberi okuduktan sonra Caitlyn hakkındaki neredeyse her şeyi biliyor olacaksınız. En güncel Caitlyn oynanış rehberi için makalemizi okumaya devam edin.Caitlyn ne zaman çıktı?LoL'deki en eski şampiyonlardan olan Caitlyn, Ocak 2011 tarihinde çıkış yaptı. Çıkış yaptığı günden bu yana popülerliğini koruyan Caitlyn, en çok tercih edilen ADC şampiyonları arasındadır.Caitlyn

    Sonraki Haber
    Epic Games, Fortnite'ın Impostors Modunu Duyurdu

    Epic Games, Fortnite'ın Impostors Modunu Duyurdu

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Among Us Benzeri ModMilyonların dilindeki bir oyun olan, Innersloth tarafınca geliştirilen Among Us, bildiğini suretiyle bir sene içinde büyük bir başarı elde etti. Bu başarıyı ayrım eden Epic Games'te fırsattan yararlanarak Fortnite’ın yeni modu Fortnite Impostors’ı (Fornite Sahtekârlar) duyurdu.Mod, Among Us’ın işleyişine oldukça benzer görünüyor; çünkü bir denizaltıda 10 oyuncuya yer veriliyor ve bunlardan sekizi işlerin sıkıntısız yürümesini sağlamaya çalışırken iki imposter da her şeyi sabo

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim