League of Legends Brand Oynanış Rehberi

    League of Legends Brand Oynanış Rehberi

    Bu rehberimizde League of Legends oyunundaki Brand adlı şampiyonun detaylı oynanış rehberini paylaşacağız, detaylar aşağıda.

    Brand Ne zaman Çıktı?

    12 Nisan 2011 tarihinde oyuncuların beğenisine sunuldu.



    Brand Yetenekleri

    PASİF Yeteneği: Alev

    Brand'in yetenekleri, hedeflerinin alev alarak 4 saniye boyunca hasar almalarını sağlar. Bu etki 3 defaya kadar birikebilir. Brand alev almış bir rakibi katlederse mana geri kazanır. Alev, herhangi bir şampiyon ya da büyük canavar üzerinde azami yüke ulaştığında kararsız hale gelir ve 2 saniye sonra yetenek etkileri uygulayıp kurbanının etrafındaki devasa bir alana hasar vererek patlar.



    Q Yeteneği: Ateş Topu

    Brand, büyü hasarı veren bir ateş topu fırlatır. Hedef önceden alev almışsa, Ateş Topu hedefi 1,5 saniyeliğine sersemletir.



    W Yeteneği: Alev Sütunu

    Brand kısa bir gecikmenin ardından hedef bölgede bir Alev Sütunu oluşturarak bölgedeki rakip birimlere büyü hasarı verir. Önceden alev almış birimler %25 ek hasar alır.



    E Yeteneği: Yangın

    Brand'in hedefine gönderdiği güçlü patlama yakınındaki rakiplere yayılarak büyü hasarı verir. Hedef alev almışsa, Yangın'ın yayılması iki katına çıkar.



    Ulti Yeteneği: Volkan

    Brand'in ortaya çıkardığı yıkıcı ateş seli, Brand veya yakınındaki rakiplerden en fazla 5 defa sekerek her sekmesinde rakiplere büyü hasarı verir. Sekmeler şampiyonların üstündeki Alev etkisini azami yüke ulaştırmaya öncelik verir. Hedefler önceden alev almışsa, Volkan onları kısa süreliğine yavaşlatır.




    Brand'in Karşısında Güçlü Olan Şampiyonlar

    Aşağıdaki şampiyonlar Brand'in karşısında koridorda oldukça güçlüdür.

    • Senna
    • Swain
    • Rakan


    Brand'in Güçlü Olduğu Şampiyonlar

    • Sona
    • Yuumi
    • Blitzcrank



    Brand Full Build, Almanız Gereken Eşyalar

    • Büyü Hırsızının Marifeti
    • Sihirbaz Pabuçları
    • Liandry'nin Istırabı
    • Zhonya'nın Kumsaati
    • Uğursuz Koruma
    • Morellonomikon



    Brand'e Alınması Gereken Sihirdar Büyüleri

    Sıçra ve Tutuştur



    Brand Rünleri

    League of Legends Brand Oynanış Rehberi



    Brand Nasıl Oynanır?

    Brand destek ve orta koridorda oynanabilen bir büyücüdür. Brand'in asıl olayı pasifindedir. Pasif yeteneği sayesinde üç yeteneğinizi tutturduktan sonra ilave hasar verip rakiplerinizi yakmanızı sağlar bu yeteneği etkinleştirmek için en fazla 3. seviyeye ulaşmanız gerekir. Brand ilk W yeteneğini açarak rakiplere uzaktan hasar verip dürtmenizi sağlar. Brand E yeteneği ile yangın etkisi bıraktığı birimlere de hasar verip sıçramasını sağlar W ve E yeteneği kombosu ile minyonları kolayca temizlemenizi ve arayı kapatmak için kullanabilirsiniz. Bir diğer kombosu ise Q yeteneğini açtıktan sonra ilk E yeteneğinizi kullanarak sonrasında Q ile rakibi tutturduğunuzda onları sersemletebilirsiniz.

    Eğer bir rakip sersemlerse 3. olarak W yeteneğini açarak pasifi etkinleştirebilir ve rakibe muazzam hasar verebilirsiniz. Son olarak Ultisi sayesinde rakibe birden fazla çarparak yangın etkisini daha da fazla ilave hasar vermek için kullanabilirsiniz.

    Brand'in asıl olayı takım savaşlarındaki etkisidir sadece Ultisi, W yeteneği ve E yeteneğinden gelen çevresel hasar ve toplu duran rakiplerinizi anında def edebilir ve böylece takım arkadaşlarınıza destek çıkaraktan zafere ulaşabilirsiniz.



    Brand Şampiyonu ve Kostümleri

    • Klasik Brand
    • Kıyamet Ateşi Brand
    • Vandal Brand
    • Buz Alevi Brand
    • Zombi Brand
    • Ruh Ateşi Brand
    • Jeton Düşmanı Brand
    • Işık Yangını Brand
    • Ebedi Ejder



    Brand Hikayesi

    Vaktiyle buzlarla kaplı Freljord'daki kabilesinde Kegan Rodhe adıyla yaşayan ama şimdilerde Brand olarak anılan yaratık, büyük gücün baştan çıkarıcılığının yaşayan ibreti. Kegan, Efsanevi Dünya Rünlerinden birini ararken dostlarına ihanet edip rünü kendisi için sakladı ve o anda insanlığı ortadan kalktı. Ruhu yanıp giden, bedeniyse yaşayan alev için bir konağa dönüşen Brand, artık başka rünler bulmak için Valoran'ı arşınlıyor ve düzinelerce fani ömrü geçse bile hazmedemeyeceği yanlışlar için intikam yemini ediyor.



    Brand Montaj Videosu




    %18 İndirimli RP fırsatı

    Yeni bir şampiyon açmak veya sevdiğiniz şampiyonların kostümünü satın almak için %18 indirimli LoL RP satın alabilirsiniz. Hemen aşağıdaki linke tıklayın ve RP satın alın.

    https://www.itemsatis.com/urunler/lol-rp-satin-al.html

    League of Legends Brand Oynanış Rehberi



    Önceki Haber
    Grand Theft Auto Serisi Geri Dönüyor

    Grand Theft Auto Serisi Geri Dönüyor

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    Efsane Seri Geri mi Dönüyor?Uzun zamandır atılan iddialar eşiğinde güvenilir bir kaynaktan gelen bilgiye göre Gta serisinin üç farklı oyunu olan Gta 3 , Gta Vice City ve Gta San Andreas'ın Remastered versiyonunun geleceği kesinleşiyor gibi. Dünyanın önde gelen isimlerinden Kotaku adlı güvenilir bir haber sitesi bu iddialar eşiğinde neredeyse daha da açıklayıcı bir haberle karşımıza çıkarak bu iddiaları doğruluyor.Aynı zamanda Nibel adlı oyun oyun habercisi bu haberi kesinleştirmek için Twitter'a

    Sonraki Haber
    Grand Theft Auto Serisinin Tarihi

    Grand Theft Auto Serisinin Tarihi

    3 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Grand Theft Auto - Ekim (1997)Rockstar Games ilk piyasaya sürdükleri oyunu Gta'nın ilk serisi Grand Theft Auto 2 boyutlu dünyasında geçen ve tıpkı araba çalmak veya bir silahla soyguna gittiğiniz sistemleri düşük olan ve sadece dört adet silah kullandığınız normal bir açık dünya oyunudur.Grand Theft Auto 2 : London (1999)İlk Gta serisinin ikinci serisi olan Grand Theft Auto 2 : London sadece Londra'da geçen versiyonudur.Grand Theft Auto 3 - 22 Ekim (2001)Grand Theft Auto sersinin devrim niteliği

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim