LoL Wild Rift Yeni Şampiyon Thresh Geldi

    LoL Wild Rift Yeni Şampiyon Thresh Geldi

    Bu haberimizde LoL Wild Rift'e yeni gelecek olan Thresh şampiyonunu detaylıca anlatacağız aşağıdaki açıklamaları okuyabilirsiniz.

    Yeni Şampiyon Thresh

    Thresh destek rolünde oynanabilen dayanıklı ve kuvvetli bir tanktır. Her ne kadar ana modeli değişmiş olsa da PC'de fazla işlevsel ve Wild Rift'e bir hayli yakışıyor rakiplerinizi yakalamak ve onların kaçmasına engel olmak için ideal bir şampiyondur. League of Legends Wild Rift beğenisinin ardından Thresh şampiyonunu da Wild Rift'e eklediler.




    Thresh Yetenekleri

    Pasif Yeteneği

    Thresh yakınında katledilen rakiplerin ruhlarını toplayarak kalıcı olarak zırh ve yetenek gücü kazanır.



    1. Yeteneği

    Thresh bir rakibi zinciriyle bağlar ve kendine doğru çeker. Bu yeteneğin ikinci kez etkinleştirilmesi, Thresh'in rakibe doğru çekilmesini sağlar.



    2. Yeteneği

    Fenerini hedef konuma fırlatır. Thresh, feneri alan takım arkadaşını kendisine çeker.



    3. Yeteneği

    Thresh'in saldırıları giderek güçlenerek saldırılar arasında beklediği süre arttıkça daha fazla hasar verir. Etkinleştirildiğinde, Thresh zincirini sallayarak tüm rakipleri darbe yönünde savurur.



    Ulti Yeteneği

    Yıkılması halinde hasar veren ve yavaşlatan duvarlardan oluşan bir hapishane oluşturur.





    Mevcut Gelen Kostümleri

    Klasik Thresh

    LoL Wild Rift Yeni Şampiyon Thresh Geldi


    Pulsefire Thresh

    LoL Wild Rift Yeni Şampiyon Thresh Geldi




    Thresh Hikayesi

    Zalim ve kurnaz Thresh, Gölge Adalar'da varlığını sürdüren hırslı ve huzursuz bir ruh. Bir zamanlar sayısız büyülü sırrın koruyucusuyken yaşam ve ölümden bile daha büyük bir gücün peşine düşmüş ve artık insanlara yavaş ve dayanılmaz işkenceler ederek kendisini besliyor. Ebediyete kadar işkence etmek için fenerine hapsettiği ruhlara korkunç ıstıraplar çektirerek kurbanlarını ölmekten beter hale getiriyor.




    Wild Cores Satın Al veya Hesabını Sat

    Yeni bir şampiyon açmak veya sevdiğiniz şampiyonların kostümünü satın almak için Wild Core satın alabilirsiniz. Hemen aşağıdaki linke tıklayın ve Wild Core satın alın veya kendi hesabınızı Wild Rift alışverişinde satabilirsiniz.

    Wild Cores Satın Al

    Wild Rift Hesabı Satın Al veya Sat


    LoL Wild Rift Yeni Şampiyon Thresh Geldi


    Önceki Haber
    VALORANT Puanı Fiyatları 2021

    VALORANT Puanı Fiyatları 2021

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    VALORANT puanı nedir?VALORANT puanı, oyun içerisindeki mağazada satılan silah kaplamaları veya koleksiyonları satın almanız için gereken birimidir. Daha kaba bir tabirle VALORANT oyunun sanal para birimi diyebiliriz. Valorant puanı satın alabilmeniz için gerçek para ile ödeme yapmanız gerekiyor. Bunu yapmanın en ucuz yolu da sitemiz üzerinden %18 indirimli VALORANT puanı satın almaktır.VALORANT puanı fiyatları ne kadar, kaç TL?Sitemizde satışa sunduğumuz VALORANT puanı ürünleri normale göre %18

    Sonraki Haber
    Eternal Fire Espor Takımı Resmi Olarak Duyuruldu

    Eternal Fire Espor Takımı Resmi Olarak Duyuruldu

    3 yıl önce 6 dk okuma süresi

    VALORANT'ın çıkışının ardından CS:GO'ya olan ilgi bir hayli azalmıştı. Bu durum hem oynanma, hem de izlenme sayılarına bakarak kolayca analiz edilebiliyordu. CS'nin Türkiye'de eski günlerine dönebilmesi için sürekli olarak büyük turnuva düzenlenmeli veya çok popüler oyunculardan oluşan bir takım kurulmalıydı. Eternal Fire'ın kuruluşu da tam olarak bunu gerçekleştirecek ve CS GO oynamak ve izlemekten sıkılan belli bir kesimi oyuna döndürecektir. İşte Eternal Fire ile ilgili detaylar;Türk CS:GO to

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim