Valorant Tüm Ajanlar

    Valorant Tüm Ajanlar

    Riot Games'in en başarılı oyunlarından Valorant'ta yer alan tüm ajanlar ve öne çıkan özelliklerini sizler için listeledik.

    Öncelikle biraz Valorant'tan bahsedelim;

    VALORANT ne zaman çıktı?

    İlk olarak 2019 yılının Ekim ayında duyurulan ve ismi açıklanmayan proje VALORANT, resmi olarak 2 Haziran 2020 tarihinde çıkış yaptı. Çıkış yaptığı günden bu yana en çok oynanan online oyunların başında geliyor ve mükemmel bir ivme yakaladı. Bu başarı sayesinde çok büyük bir kitleye hitap eden ve Türkiye'de de azımsanmayacak kadar büyük bir topluluğu olan VALORANT, Espor arenasında da kendini geliştirmeye devam ediyor.


    VALORANT karakterleri

    Valorant'a Kay/o karakterinin de eklenmesiyle toplam ajan sayısı 16'ya yükseldi. 16 Ajan arasından beklentilerinizi en çok karşılayanı seçin ve oynamaya başlayın. Oyunda olduğunuz süre boyunca ihtiyaç duyabileceğiniz VALORANT VP kodlarını sitemizden %18 indirimli olarak satın alın.


    Valorant tüm karakterler hakkında kısa bilgi

    Bilindiği üzere tüm VALORANT karakterlerinin kendine özgü oynanışı bulunuyor. Aşağıdaki listeden ajanlar hakkında bilgi sahibi olabilir ve seçiminizi buna göre yapabilirsiniz.


    • Jett: Güney Kore'den aramıza katılan karakterimiz oyunda en çok tercih edilen ajan konumunda. Çok hızlı mesafe kapatabilmesi, havaya yükselmesi ve süzülmesi onu çok mobil hale getiriyor. Bunun yanı sıra ulti bıçaklarıyla birlikte rakiplerinin karşısında adeta bir ölüm makinesine dönüşüyor.


    • Raze: Düellocular arasında en çok tercih edilen karakterlerden biri olan Raze, alan kontrolü ile ünlü. Botu ve bombalarıyla birlikte rakiplerine çok sıkıntılı anlar yaşatabilir.


    • Breach: Çok fazla tercih edilmeyen bir karakter. Fakat usta ellerde takımını başarıya taşıyabilir.


    • Brimstone: Takım için en önemli parçalardan biri. Hem saldırı, hem savunma tarafında sisleri sayesinde rakiplerini zor durumda bırakabilir. Ayrıca ulti yeteneği sayesinde çok geniş bir alana etkili hasar verebilir.


    • Omen: Yine ustalaşması zor fakat ustalaştığınızda rakiplerinize göz açtırmayacağınız bir karakter. Omen sayesinde alan kapatabilir ve ultisiyle rakiplerinizin arkasına geçebilirsiniz.


    • Phoenix: En deli dolu düelloculardan birisi. Rakiplerinizi kör edip peek yapmanız gerekiyor. Bu sayede takımınıza giriş skorları kazandırabilirsiniz. Hatta ultinizle birlikte gireceğiniz yerlerden sağ çıkma şansınız da var.


    • Sage: Oyunda Jett'ten sonra en çok tercih edilen karakterdir. Oynanış kolaylığı ve efektif olması sebebiyle çok eğlencelidir. Takım arkadaşlarınıza can basabilir, hatta onları diriltebilirsiniz. Bunun yanı sıra rakiplerinizi yavaşlatabilir veya önlerine bariyer çekebilirsiniz.


    • Sova: Görüş dendiğinde akla gelen ilk karakterdir. Sova attığı görüş okları sayesinde rakibin yeri hakkında takım arkadaşlarına bilgi toplar. Bilgi toplamaya yardımcı olan bir başka yeteneği drone sayesinde hem savunma, hem de saldırı aşamasında rahat bir nefes alabilirsiniz. Ulti yeteneğiyle duvarları delebilir ve çok uzak mesafelerden rakiplerinizi avlayabilirsiniz.


    • Cypher: Yapabildiği şeyler çok sınırlıdır. Takım arkadaşlarına görüş ve tuzaklarıyla yardımcı olabilir. Usta ellerdeyken savunmada takımınıza çok el kazandırabilir.


    • Viper: Son aylarda popülerliği oldukça artan Viper, zehirli dumanları sayesinde alan kontrolünde adeta uzman.


    • Reyna: Aldığı zayıflatmalara rağmen hala en çok oynanan karakterler arasında bulunan Reyna, rakipleri katlettikçe belli avantajlar kazanır. Buda onu tercih sebebi haline getirmek için gayet yeterli.


    • Killjoy: Savunma denince akla gelen ilk karakter Killjoy'dur. Taret ve bot tuzağı sayesinde rakiplerinizi bomba alanından çok uzakta tutabilirsiniz.


    • Skye: Yine çok tercih edilmeyen fakat usta ellerde çok can yakan bir karakter. Doğru oynandığında hem takım arkadaşlarına destek verebilir, hem de giriş skorlarını toplayabilir.


    • Yoru: Beklediği popülerliği yakalayamayan Yoru, oyunda çok sık tercih edilmiyor.


    • Astra: Yoru'dan sonra daha iyi bir iş yapmak isteyen Riot Games, başlarda bunu başardı. Fakat an itibariyle Astra artık profesyonel arenada tercih edilmiyor.


    • Kay/O: Eğlenceli oynanışı onu oyuncuların tercihleri arasına sokmayı başardı.


    En ucuz VALORANT VP nereden satın alınır?

    %18 indirim kampanyamız sayesinde çok uyguna VALORANT VP satın alabilirsiniz. Hemen aşağıdaki linke tıklayın ve ucuz vp satın alın. VP kodları için güvenli şekilde bakiye yükleyebilir ve 7/24 anında teslim alabilirsiniz.

    https://www.itemsatis.com/urunler/valorant-points-vp-satin-al.html


    Önceki Haber
    Valorant KAY/O Oynanış Rehberi

    Valorant KAY/O Oynanış Rehberi

    3 yıl önce 7 dk okuma süresi

    KAY/O YetenekleriQ Yeteneği: FLAŞ/BellekBir kör edici bomba KUŞAN. Bombayı fırlatmak için ATEŞ ET. Kör edici bomba kısa bir süre sonra patlayarak görüş menzili içinde bulunan herkesi kör eder.Eğer bu yeteneği sağ tıkla atarsanız olduğunuz yere doğru yavaş bir şekilde atar.Flaşı atacağınız vakit flaşın arkasına geçerek sadece bir saniyeliğine kör olursunuz.E Yeteneği: SIFIR/NoktasıDüşmanları sindirmeni sağlayan bir bıçak KUŞAN. Bıçağı fırlatmak için ATEŞ ET. Bıçak isabet ettiği ilk yüzeye saplanı

    Sonraki Haber
    Pubg Steam'de Bir Hafta Ücretsiz Oluyor!

    Pubg Steam'de Bir Hafta Ücretsiz Oluyor!

    3 yıl önce 6 dk okuma süresi

    Pubg Bir Haftalığına Ücretsiz OlduDünyanın en çok Battle Royale oynanan oyunu PUBG: Battlegrounds Steam'de 9 Ağustos'tan 16 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşen etkinlik boyunca oyuncular PUBG: Battlegrounds'ı Steam üzerinden ücretsiz bir şekilde oynayabilecek. Pubg oyununun gelen iddialar karşılığında her zaman ücretsiz olacağına dair söylemler vardı.Oyunu ücretsiz bir şekilde almak için bu hafta oyunu Steam üzerinden almanız gerekmektedir.Krafton tarafınca oyunu ücretsiz bir şekilde yapmak i

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim