Valorant KAY/O Oynanış Rehberi

    Valorant KAY/O Oynanış Rehberi

    Bu rehberimizde Valorant oyunundaki KAY/O adlı ajanın detaylı oynanış rehberini paylaşacağız, detaylar aşağıdaki kısımda.

    KAY/O Yetenekleri


    Q Yeteneği: FLAŞ/Bellek

    Bir kör edici bomba KUŞAN. Bombayı fırlatmak için ATEŞ ET. Kör edici bomba kısa bir süre sonra patlayarak görüş menzili içinde bulunan herkesi kör eder.

    • Eğer bu yeteneği sağ tıkla atarsanız olduğunuz yere doğru yavaş bir şekilde atar.
    • Flaşı atacağınız vakit flaşın arkasına geçerek sadece bir saniyeliğine kör olursunuz.

    Valorant KAY/O Oynanış Rehberi


    E Yeteneği: SIFIR/Noktası

    Düşmanları sindirmeni sağlayan bir bıçak KUŞAN. Bıçağı fırlatmak için ATEŞ ET. Bıçak isabet ettiği ilk yüzeye saplanır ve patladığında menzili içindeki herkesi sindirir.

    • Bu yetenek sayesinde rakipleriniz herhangi bir yeteneği bir kaç saniyeliğine kullanamaz.
    • Rakipler saniyesinde atılan bıçağa ateş edip yetenekleri iptal edilmeden etkisiz hale getirebilir.

    Valorant KAY/O Oynanış Rehberi


    C Yeteneği: PARÇA/Tesirli

    Patlayıcı bir şarapnel KUŞAN. Şarapneli fırlatmak için ATEŞ ET. Şarapnel yere yapışır, sonrasında birden fazla kez patlar ve tam merkezinde bulunanlara neredeyse ölümcül hasar verir.

    • Eğer bu yeteneği bir alana atmadan önce seçerseniz yavaşlayarak gider.

    Valorant KAY/O Oynanış Rehberi


    X Yeteneği: İPTAL/Komut

    KAY/O, kutuplaşmış radyanit enerjisiyle aşırı yüklenerek ANINDA güçlenir ve bulunduğu konumdan devasa enerji dalgaları yayar. Enerji dalgalarının isabet ettiği düşmanlar kısa bir süreliğine sindirilir.

    • Eğer KAY/O bu yeteneği aktif ederse bir süreliğine saldırı hızı kazanır.
    • Eğer KAY/O bu yetenek sırasında vurulursa yere yığlır ve bir kaç saniye içinde takım arkadaşları tarafından tekrar geri kaldırılabilir.

    Valorant KAY/O Oynanış Rehberi


    KAY/O Nasıl Oynanır?

    KAY/O oynarken ilk olarak E yeteneğiniz ile bir yapıya doğru bıçağınızı gönderin gönderilen bıçak sayesinde arkada eğer rakip varsa her türlü yetenekleri bir kaç saniyeliğine durduracaktır buda KAY/O'nun en büyük avantajlarından birisidir. KAY/O C yeteneği yani bombası sayesinde rakipleriyle olan arayı kapatabilmektedir bomba yeteneğinizi attıktan sonra bir kaç saniyeliğine patlayarak rakibe ilave hasar verir. KAY/O'nun Q yeteneği rakiplerinizi anında kör etmenizi sağlayacak bir flaş göndererek rakiplerinizi def edebilirsiniz ancak flaş yeteneğinizi kullanırken dikkat edin flaş atıldıktan bir kaç saniyeliğine anında patlıyor bu flaş yeteneğinin doğru kullanılması için arkanızı dönerek kendinizi kör etmekten kaçının eğer uzakta bir rakibi kör edecekseniz sol tık sayesinde düşmanlarınız ne olduğunu anlayamadan uzaklardan kör olacaktır. KAY/O'nun x yeteneği Ultisi sayesinde bir kaç saniyeliğine büyük bir alana yeteneği iptal etme salvosu verir KAY/O bu sayede silahını güçlendirir ve daha hızlı ateşler KAY/O eğer bu yetenek sırasında vurulur veya ölürse bir kaç saniyeliğine yere yığılarak bekler bir takım arkadaşları KAY/O'yu tekrar ayağa kaldırabilir ancak tekrar kalkması için 15 saniye gerekli eğer 15 saniyede kaldırılamaz veya takımı ölürse KAY/O'da ölmüş olur.

    KAY/O içerlere girme ve stratejiyi belirleyecek bir düzeyde oynanmalıdır anında gelecek olan E yeteneği ile rakiplerinizin yeteneğini iptal edin ardından Ultinizi kullanarak rakipleriniz bu sayede uzun bir süre yeteneklerini kullanamayacak hale gelecektir içeri girmek için Q yeteneğinizi kullanarak rakipler bu sayede ne olduğunu anlamadan def edilmiş olacaktır son olarak KAY/O arayı kapatmak için C yeteneğini kullanarak bomba atabilir ve bu sayede zafere giden yolda kendi bildiğinizi yapabilirsiniz.


    KAY/O Hikayesi

    KAY/O, radyantları etkisiz hale getirmek için üretilmiş bir savaş makinesi.

    Düşmanlarının yeteneklerini sindirerek rakiplerin karşı koyma yetisini bastırır. Böylece hem kendisini hem de takım arkadaşlarını korur.


    Uygun Fiyatlara Valorant VP için Buraya tıklayınız.

    Valorant Alım-Satım için Buraya tıklayınız.


    KAY/O Montaj Videosu




    Önceki Haber
    League of Legends Bard Oynanış Rehberi

    League of Legends Bard Oynanış Rehberi

    3 yıl önce 7 dk okuma süresi

    Bard Ne zaman Çıktı?11 Mart 2015 tarihinde oyuncuların beğenisine sunuldu.Bard'ın YetenekleriPASİF Yeteneği: Gezginin ÇağrısıMicinler: Bard'ın kendine çektiği küçük ruhlar normal saldırılara yardım ederek ilave büyü hasarı verir. Bard yeterli sayıda tını topladığında, micinleri alan etkili hasar verir ve isabet alan rakipleri yavaşlatır. Tınılar: Bard'ın toplayacağı kadim tınılar rasgele ortaya çıkar. Bunlar deneyim kazandırır, mana yeniler ve çatışma dışında etkili hareket hızı sağlar.Q Yeteneğ

    Sonraki Haber
    Valorant Tüm Ajanlar

    Valorant Tüm Ajanlar

    3 yıl önce 7 dk okuma süresi

    Öncelikle biraz Valorant'tan bahsedelim;VALORANT ne zaman çıktı?İlk olarak 2019 yılının Ekim ayında duyurulan ve ismi açıklanmayan proje VALORANT, resmi olarak 2 Haziran 2020 tarihinde çıkış yaptı. Çıkış yaptığı günden bu yana en çok oynanan online oyunların başında geliyor ve mükemmel bir ivme yakaladı. Bu başarı sayesinde çok büyük bir kitleye hitap eden ve Türkiye'de de azımsanmayacak kadar büyük bir topluluğu olan VALORANT, Espor arenasında da kendini geliştirmeye devam ediyor.VALORANT karak

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim