League of Legends Aurelion Sol Oynanış Rehberi

    League of Legends Aurelion Sol Oynanış Rehberi

    Bu rehberimizde League of Legends oyunundaki Aurelion Sol adlı şampiyonun detaylı oynanış rehberini paylaşacağız, detaylar aşağıda.

    Aurelion Sol Ne zaman Çıktı?

    23 Mart 2016 yılında oyuncuların beğenisine sunuldu.


    Aurelion Sol'ün yetenekleri

    Pasif Yeteneği: Kâinatın Merkezi

    Aurelion Sol'un çevresinde dönen yıldızlar, bir rakibe isabet ettiklerinde büyü hasarı verir.


    Q Yeteneği: Felaket Yıldızı

    Ortaya çıkardığı ilerledikçe genişleyen disk, Aurelion Sol'dan fazla uzaklaştığında infilak eder ve rakiplerin hasar alarak sersemlemelerine neden olur.


    W Yeteneği: Dönence

    Aurelion Sol yıldızlarını dış yörüngeye iterek hasar ve hızlarının artmasını sağlar.


    E Yeteneği: Uzay Seyyahı

    Aurelion Sol havalanarak uzun mesafe boyunca uçmaya başlar.


    Utli Yeteneği: Işığın Sesi

    Aurelion Sol'un gönderdiği saf yıldız ateşinden dalga, isabet ettiği rakiplerin hasar alarak yavaşlamalarını sağlar. Dalgaya Aurelion Sol'un yakınında yakalanan rakipler, güvenli bir mesafeye savrulur.


    Aurelion Sol'ün Karşısında Güçlü Olan Şampiyonlar

    Aşağıdaki şampiyonlar Aurelion Sol'ün karşısında koridorda oldukça güçlüdür.

    • Fizz
    • Talon
    • Qiyana
    • Viego

    Aurelion Sol'ün Güçlü Olduğu Şampiyonlar

    • Ekko
    • Twisted Fate
    • Malzahar
    • Akali

    Aurelion Sol Full Build, Almanız Gereken Eşyalar

    • Hepbuz
    • Rylai'nin Kristal Asası
    • Rabadon'un Şapkası
    • Sihirbaz Pabuçları
    • Morellonomikon
    • Kozmik Hızlandırıcı


    Aurelion Sol'e Alınması Gereken Sihirdar Büyüleri

    Sıçra ve Tutuştur


    Aurelion Sol Rünleri

    League of Legends Aurelion Sol Oynanış Rehberi


    Aurelion Sol Nasıl Oynanır?

    Aurelion Sol bir orta koridor büyücüsüdür. Aurelion Sol'e ilk başlarken Q yeteneğinizi açarak rakiplerinizi sersemletmek veya dürtmek için kullanabilirsiniz. Bir diğer dürtme aracı olan W yeteneği ile yıldızlarınızla rakiplerinizi anlık olarak dize getirebilirsiniz.

    Aurelion ile koridor baskınları oldukça basittir Q yeteneğiniz ile bir konum aldığınız zaman E yeteneğiniz açarak hem duvarların üstünden geçerek hem de yıldızınız git gide büyüyerek büyük bir baskın atabilirsiniz.

    Aurelion Sol'e kesinlikle almanız gereken eşya Rylai'nin Kristal Asası'dır bu eşya sayesinde etrafınızda dönen yıldızlar ile hasar vurdukça rakibinizi yavaşlatmak için kullanabilirsiniz. Bu etki her zaman geçerlidir ve rakiplerinizin kaçmasını veya sizi yakalamasını çok kolay ve rahat bir biçimde yapabilirsiniz.

    Aurelion Sol her zaman dayanıklı olmayabilir bu yüzden iyi konum almanız ve yıldızlarınızı doğru bir şekilde çarptırmanız gerekiyor. Aurelion Sol'ün Ultisi dev bir alana ateş ederek rakiplerinizi uzağa savurduğunuz ve onları yavaşlattığınız bir alev dalgası gönderir. Alev dalgasına maruz kalanlarsa yavaşlar. Bir diğer özelliği ise dayanıklı rakiplerinizi size ulaşmaya çalışırken Ulti yeteneğiniz sayesinde onları uzaklaştırabilirsiniz. Tabi her zaman kendinizi koruyacak haliniz yok Takım arkadaşlarınıza ulaşmaya çalışan rakiplerinizi uzağa savurabilirsiniz böylece Takımınıza yardım ederek zafere ulaşabilirsiniz.


    Aurelion Sol Şampiyonu ve Kostümleri

    • Klasik Aurelion Sol
    • Alevlerin Hakimi Aurelion Sol
    • Meka Aurelion Sol
    • Fırtına Ejderi Aurelion Sol


    Aurelion Sol'ün Hikayesi

    Aurelion Sol, bir zamanlar semavi âlemin engin boşluğunu kendi eseri olan gökyüzü harikalarıyla donatan bir varlıktı; ancak Targon'un Suretleri tarafından kandırılarak kendi inşa ettiği güneşin sırlarını açıklamak zorunda kaldı. Muhteşem gücü, önemsiz Runeterra dünyasını korumak amacıyla yetiştirilen ölümsüz ilah savaşçılara aktarıldı. Şimdilerde tüm kâinatın hükümdarı olduğu günlere dönme hasretiyle yanıp tutuşan Aurelion Sol, özgürlüğünü yeniden kazanmak için gerekirse gökteki yıldızları bile yeryüzüne indirmekten çekinmiyor.


    Aurelion Sol Montaj Videosu


    İtemsatış'tan %18 indirimli RP satın almak için tıkla.




    Önceki Haber
    Yılın En iyi 10 Hayatta Kalma Oyunu Derlemesi

    Yılın En iyi 10 Hayatta Kalma Oyunu Derlemesi

    3 yıl önce 7 dk okuma süresi

    Ark: Survival EvolvedTek oyunculu ve çok oyuncudan oluşan hayatta kalma oyunudur. Amacı geldikleri kadar rahat: hayatta kalmak. Nasıl yaşamayı seçtiğin sana kalmış. Yalnız yaşamakta, sadece avlanmakta ve sadece öldürmekte özgürsünüz. Bu ne kadar keyifli olabilse de, öteki arkadaşlarla bir araya gelmiş olarak kabile kurarsanız, acımasız katiller yada barışçıl yerleşimcilerle dolu bir kabile olmayı seçerseniz, Ark'tan fazlaca daha fazlasını elde edeceksiniz. Bu noktaya gelmek epey vakit alıyor, bu

    Sonraki Haber
    League of Legends Azir Oynanış Rehberi

    League of Legends Azir Oynanış Rehberi

    3 yıl önce 7 dk okuma süresi

    Azir Ne zaman Çıktı?16 Eylül 2014 yılında oyuncuların beğenisine sunuldu.Azir'in YetenekleriPasif Yeteneği: Shurima'nın MirasıAzir yok edilen dost ya da rakip kulelerin kalıntılarından Güneş Kursu oluşturabilir.Q Yeteneği: Kumların FatihiAzir, tüm Kumdan Askerlere belli bir konuma gitme emri verir. Kumdan Askerler koşarlarken çarpıp içinden geçtikleri bütün hedeflere büyü hasarı verir ve 1 saniyeliğine yavaşlatma etkisi uygular.W Yeteneği: İleri!Azir'in çağırdığı Kumdan Asker, onun yerine yakınd

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim