Yılın En iyi 10 Hayatta Kalma Oyunu Derlemesi

    Yılın En iyi 10 Hayatta Kalma Oyunu Derlemesi

    Bu haberimizde sizler için en yılın iyi 10 tane hayatta kalma oyununu sıralayarak derleme yapmaya çalıştık

    Ark: Survival Evolved

    Yılın En iyi 10 Hayatta Kalma Oyunu Derlemesi


    Tek oyunculu ve çok oyuncudan oluşan hayatta kalma oyunudur. Amacı geldikleri kadar rahat: hayatta kalmak. Nasıl yaşamayı seçtiğin sana kalmış. Yalnız yaşamakta, sadece avlanmakta ve sadece öldürmekte özgürsünüz. Bu ne kadar keyifli olabilse de, öteki arkadaşlarla bir araya gelmiş olarak kabile kurarsanız, acımasız katiller yada barışçıl yerleşimcilerle dolu bir kabile olmayı seçerseniz, Ark'tan fazlaca daha fazlasını elde edeceksiniz. Bu noktaya gelmek epey vakit alıyor, bundan dolayı ilk saatleriniz ne yapmış olduğunuz hakkındaki hiç bir fikriniz olmadan harcanacak ve muntazam bir öğreticinin olmaması eğlencenizi harbiden etkiliyor. 


    Minecraft

    Yılın En iyi 10 Hayatta Kalma Oyunu Derlemesi


    Mojang'ın 2011 senesinde çıkardığı PC hayatta kalma oyunu Minecraft dünyası etrafı kareler ile çevirili hayvanların yaratıkların ve dünyasının düpedüz gezdiğiniz hayatta kalmak için silahlar yaptığınız daha fazla verim almak için madenlere inip değerli materyalleri toplamanız ve bu materyalleri kullanarak kendinize zırh ve silah yaptığınız odunlar ve taşlardan ev inşa ettiğiniz ya da büyük bir kale yaptığınız veya sadece herhangi yapı inşa ettiğiniz oldukça sıra dışı olan bu oyun potansiyelinin ne kadar büyük olduğunun göstergesidir.


    Raft Survival

    Yılın En iyi 10 Hayatta Kalma Oyunu Derlemesi


    Bağımsız geliştirilen çok oyunculu veya tek oyunculu oynanan sadece bir tahta parçasından başlayıp etraftaki eşyalardan kendinizi ve teknenizi geliştirdiğiniz bir köpekbalığından kaçtığınız tropik adalara yolculuk yaptığınız ve hayvanlar topladığınız bir hayatta kalma oyunudur.


    The Forest

    Yılın En iyi 10 Hayatta Kalma Oyunu Derlemesi


    Bir yolcu uçağı kazasından sağ kurtulan tek kişi olarak başlayıp kendinizi gizemli bir ormanda bulduğunuz hayvanlar ve yamyam mutantlardan oluşan bir topluma karşı hayatta kalmak için savaşırken kendinizi olayın derinlerinde buluyorsunuz. Hikayesiyle atmosferiyle kendi amacınızı gerçekleştirebilirsiniz. Bu korkunç oyun birinci şahıs tek oyunculu ve çok oyunculu oynanan hayatta kalma korku simülatöründe kendi sınırlarınızı zorlayarak inşa edin, keşfedin ve hayatta kalın.


    Rust

    Yılın En iyi 10 Hayatta Kalma Oyunu Derlemesi


    Bu oyunun tek amaç hayatta kalmaktır. Vahşi doğanın ortasında kendinizi buluyorsunuz bu oyunda sizi en çok zorlayacak şeyler hayvanlar ve canavarlar yok sadece Diğer Oyuncular sizleri öldürebilir ve onlar için sizi tehdit haline getirebilirler. Ama bu her zaman diğer oyuncular ile savaşmanız haline gelmiyor onlar ile ittifak oluşturarak diğer oyunculara savaş açmanız ve etrafınızdaki dünya ile beraber inşa ettiğiniz kendinizi ve kabilenizi geliştirdiğiniz kapsamlı bir hayatta kalma oyunudur.


    Don't Starve

    Yılın En iyi 10 Hayatta Kalma Oyunu Derlemesi

    Don't Starve adlı oyun bilim ve büyüyle dolu tavizsiz bir vahşi doğada başladığınız bir hayatta kalma oyunudur. Yaratıklar tehlikeler ve sürprizlerle dolu garip ve keşfedilmemiş bir dünyaya girdiğiniz çok oyunculu ve tek oyunculu Hayatta kalma tarzınıza uyan davranışlar ve yapılar oluşturmak için eşyaları toplayın. Çizim tarzı ve oynanışıyla gayet iyi bir hayatta kalma oyunudur.


    Stranded Deep

    Yılın En iyi 10 Hayatta Kalma Oyunu Derlemesi


    Pasifik Okyanusunda bir yolcu uçağı kazası nedeniyle bir adaya doğru yol aldığınız ve denizden gelen tehlikelerin ardından her oynadığınızda farklı bir deneyimle sonuçlandıran yaşamı ve en çok tehdit eden senaryolardan birine tanıklık edin. Etrafınızı temizlemek ve hayatta kalmak için yiyecek bulabilirsiniz.


    The Long Dark

    Yılın En iyi 10 Hayatta Kalma Oyunu Derlemesi


    Buzlu bir vahşi doğada tek başına kaldığınız, kurtların ve ayıların olduğu, potansiyeline ulaşan bir hikayeye sahip, etrafınızdaki tehlikelerden kaçtığınız, yeni yüzler gördüğünüz, bu engin soğukta donarak ölmemek sizin tercihiniz olmakla birlikte hayatta kalmak için tehlikelerle baş ettiğiniz ve yiyecek bulmak için çabaladığınız bir hayatta kalma oyunu.



    Terraria

    Yılın En iyi 10 Hayatta Kalma Oyunu Derlemesi


    Kazıp keşfettiğiniz bu ormanda tehlikelerin karşısında savaşarak ve kendinize yapılar inşa ettiğiniz çizimleriyle ve derinliğine sahip bir hayatta kalma oyunudur.


    Subnautica

    Yılın En iyi 10 Hayatta Kalma Oyunu Derlemesi


    Gelecekte geçen ve kendinizi bir araştırma gemisinde uzayın derinliklerinde bulunuyorsunuz ardından felaket sebebiyle kendinizi etrafı sularla çevrili bir gezegende hayatta kalmaya çalışırken buluyorsunuz. Bu gezegende balıkların ve diğer türlü deniz canlılarının bildiğimiz dünyadan oldukça garip ve sanki eski bir tarihe dayanmış olduğunu görüyoruz. Kendinizi suyun engin derinliklerine dalarak farklı türlerde deniz yaratıklarıyla karşılaştığınız kendinize bir deniz altı inşa ettiğiniz ve deniz altı içinde yapı oluşturduğunuz tek oyunculu bir hikayeye sahip hayatta kalma oyunudur.


    Önceki Haber
    LoL 11.15 Meta Şampiyonları Tier List

    LoL 11.15 Meta Şampiyonları Tier List

    3 yıl önce 4 dk okuma süresi

    LoL 11.15 Meta şampiyonları listesiYeni şampiyon Akshan'ın da oyuna eklenmesiyle birlikte herkes bu şampiyonu öğrenmeye çalışıyor. Alan kapatabilen başarılı bir nişancı olan Akshan şuan için tüm koridorlarda oynanabiliyor. Tahm Kench yapılan değişikliklerle birlikte metanın gözdesi olmayı başardı. Ayrıca alt koridorda Ziggs oynanmaya başladı ve yanında Leona ile birlikte inanılmaz bir şekilde kule baskısı oluşturabiliyor.Üst koridor (Top Lane) God Tier ListTahm KenchİreliaCamilleOrnnKledDr. Mund

    Sonraki Haber
    League of Legends Aurelion Sol Oynanış Rehberi

    League of Legends Aurelion Sol Oynanış Rehberi

    3 yıl önce 7 dk okuma süresi

    Aurelion Sol Ne zaman Çıktı?23 Mart 2016 yılında oyuncuların beğenisine sunuldu.Aurelion Sol'ün yetenekleriPasif Yeteneği: Kâinatın MerkeziAurelion Sol'un çevresinde dönen yıldızlar, bir rakibe isabet ettiklerinde büyü hasarı verir.Q Yeteneği: Felaket YıldızıOrtaya çıkardığı ilerledikçe genişleyen disk, Aurelion Sol'dan fazla uzaklaştığında infilak eder ve rakiplerin hasar alarak sersemlemelerine neden olur.W Yeteneği: DönenceAurelion Sol yıldızlarını dış yörüngeye iterek hasar ve hızlarının art

    En son yorumlar
    Bu haber için yapılmış hiçbir yorum bulunmuyor.

    Bu yorum alanı kalbiniz kadar temiz. Bir yorum bırakmak ister misiniz ?

    Arama

    Hızlı Erişim

    Hesabım

    İletişim